Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psyche000000

Kilka pytań odnośnie nakładania żelu na naturalne paznokcie

Polecane posty

Gość Psyche000000

Nie mam na myśli tipsów żelowych tylko taki żel który nakłada się na paznokcie żeby je utwardzić i np można coś wtopić.Czy ktoś to miał?Czy bardzo niszczy on paznokcie?Czy w ogóle warto,ładnie to wygląda?Jak długo się utrzymuje i jak się go pozbyć?

Gość Psyche000000
up up!

Gość ktossssssssssssss
firma sun flower produkuje taki żel jest to żel silikonowy nakłada sie go jaqk każdy inny możena cos w niego wtopić, ogólnie nie nadaje sie dla osób które maja dużo kontaktu z woda czyli sprztaczki fryzjerki itp ladnie nablyszcza paznokcie a przy okazji chroni przed lamaniem trzyma sie w zaleznosci od tego co robimy jezeli jest to zwykle codzienne mycie naczyn w domku to jest ok a do sprztania radze zakladac rekawiczki

Gość nieeee..
nie polecam żadnego żelu szkoda paznokci mnie namówiła manikiurzystka i myślałam, że się wzmocnią tymczasem wszystko było ok dopóki uzupełniałam żel, jak później mi go zdjęła to paznokcie były strasznie zniszczone i ogromnie żałuje, że w ogóle dałam się na to namówić

Gość olka7111
powiem w ten sposób, sama zajmuję się stylizacja paznokci i owszem paznokcie po nałożeniu żelu wzmacniają się, ale pod jednym warunkiem-że zabieg jest prawidłowo wykonany w każdym calu!!! Najbardziej paznokcia niszczy "matowienie"- w cudzysłowie, bo niestety tylko manikiurzystka myśli, że matowi paznokieć, a w rzeczywistości spiłowuje płytkę przez nieumiejętne dobranie odpowiedniej gradacji pilniczka/bloczka. Najlepiej popytać się znajomych gdzie przyjmuje naprawdę godna uwagi stylistka paznokci. Zabieg nie wszędzie będzie w takiej samej cenie, ale lepiej wydać więcej pieniędzy i być zadowolonym niż zapłacić 50 zł za zniszczenie płytki. Po wszelkie rady można się zgłaszać pod nr gygy 4 5 0 2 5 2 4