Get Out 204 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Dobra bo sie ostro odkleił zaraz będzie sie mścił na osobach postronnych, ktorych foty posiada , olać go w peezdu Ile razy jeszcze to napiszesz paryska urwo i przecież oboje wiemy że nie dotrzymasz słowa odpadzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 31 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ten co cię wali to koniecznie to zgłoś i daj znać co ci powiedzieli ułomie Mnie tez w sumie wqrwiles i tez mam znajomosci w policji;) tak ze może niedligo sie skonczy twoje 20letnie sranie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 31 Napisano 2 godziny temu Wiesz widus może 20 lat temu jak wypisywales do znajomych człowieka z Kafe ze sypia z córkami to jeszcze ci na sucho to uszło, natomiast teraz mamy już 2025 i już ludzie znają słowo stalking miłej nocki bo wstsjesz do urojonej pracy, i trochę mniej bledow popełniaj bo już sie z zamieszkania Sprzedales, z psów, straciles czujność a tutaj wiele osób chetnie by ci ‚podziekowalo’ za lata stalkingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Bla bla bla Samo wspomnienie rejsu okretem wyraźnie nadwyreża twoją wątłą psychikę, idź na pstrągi z niedźwiedziami, to się trochę wyluzujesz. Idź znowu do przedszkolaka to się wyluzujesz zwyrolu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Mnie tez w sumie wqrwiles i tez mam znajomosci w policji;) tak ze może niedligo sie skonczy twoje 20letnie sranie Obsrałem się że strachu bo paryska urwa ma plecy w policji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 31 Napisano 2 godziny temu Aha i jeszcze Gretta - serio dajesz ikonkę smiechu na tekst swira o waleniu ojcu? Czyli tez masz coś z głowa. Dobrze ze dałaś znak zycia bo zazsyczaj jak widus sie odpalał ‚nie było cie’, ale tersz jesteś, widzisz i nagradzasz emotikonkami;) kolejna do terapii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Wiesz widus może 20 lat temu jak wypisywales do znajomych człowieka z Kafe ze sypia z córkami to jeszcze ci na sucho to uszło, natomiast teraz mamy już 2025 i już ludzie znają słowo stalking miłej nocki bo wstsjesz do urojonej pracy, i trochę mniej bledow popełniaj bo już sie z zamieszkania Sprzedales, z psów, straciles czujność a tutaj wiele osób chetnie by ci ‚podziekowalo’ za lata stalkingu Cała twoja działalność to hejty więc masz za dużo brudu za uszami aby coś z tym zrobić , a real nawet nie ośmieszaj się stara urwo na jednego strzała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 266 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Obsrałem się że strachu bo paryska urwa ma plecy w policji To jest niewiarygodne jak ten śmieć się rozkręca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 31 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Obsrałem się że strachu bo paryska urwa ma plecy w policji Mysle ze mogles sie obsrac bo policja wywołuje w tobie dziwne emocje poza tym pamiętajmy ze jesteś kolesiem który zaklejal diody tv bo go podglądali;) no a wiesz policja jest jaka jest ale umie trochę więcej niz diody z tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Aha i jeszcze Gretta - serio dajesz ikonkę smiechu na tekst swira o waleniu ojcu? Czyli tez masz coś z głowa. Dobrze ze dałaś znak zycia bo zazsyczaj jak widus sie odpalał ‚nie było cie’, ale tersz jesteś, widzisz i nagradzasz emotikonkami;) kolejna do terapii Nic ci to nie da paryska urwo , bo obrywasz za hejty . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Cała twoja działalność to hejty więc masz za dużo brudu za uszami aby coś z tym zrobić , a real nawet nie ośmieszaj się stara urwo na jednego strzała. Nie mam sobie nic do zarzucenia;) w momencie gdyby wypłynęło tu moje nazwisko nie grozi mi zupełnie nic w sensie karnym. Natomiast tobie? No coz zastanówmy sie;) jako recydywista pewnie lepiej wiesz co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: To jest niewiarygodne jak ten śmieć się rozkręca. Ty też pedrylu się rozkręcasz i widze nerwy puszczają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Nie mam sobie nic do zarzucenia;) w momencie gdyby wypłynęło tu moje nazwisko nie grozi mi zupełnie nic w sensie karnym. Natomiast tobie? No coz zastanówmy sie;) jako recydywista pewnie lepiej wiesz co Rozerwali by cię gdyby twoje nazwisko wypłynęło i najlepsze że zjedli by cię moi wrogowie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 64 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Ty też pedrylu się rozkręcasz i widze nerwy puszczają Widmo weż już kur... wyluzuj i skończ. Dość tego kolego Łap szota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, libbi_sztisel napisał: Mysle ze mogles sie obsrac bo policja wywołuje w tobie dziwne emocje poza tym pamiętajmy ze jesteś kolesiem który zaklejal diody tv bo go podglądali;) no a wiesz policja jest jaka jest ale umie trochę więcej niz diody z tv Myślę że prężysz bicepsy których nie masz i wątpię czy taka tępa stara dzida wie jak sprawę mi wytoczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, libbi_sztisel napisał: Aha i jeszcze Gretta - serio dajesz ikonkę smiechu na tekst swira o waleniu ojcu? Czyli tez masz coś z głowa. Dobrze ze dałaś znak zycia bo zazsyczaj jak widus sie odpalał ‚nie było cie’, ale tersz jesteś, widzisz i nagradzasz emotikonkami;) kolejna do terapii Który post zalajkowała? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu Ktoś musi czasami przetrzepać futro tym świętym krówkom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 31 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Myślę że prężysz bicepsy których nie masz i wątpię czy taka tępa stara dzida wie jak sprawę mi wytoczyć. Przekonajmy sie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 64 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Get Out napisał: Ktoś musi czasami przetrzepać futro tym świętym krówkom. Przesadziłeś z tekstami wiesz o tym czy nie ? Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 31 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Który post zalajkowała? Coś tam o łapie ze może stanie itd nawet nie chce mi sie tego powtarzać. Czekaj zaraz ci odnajdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Spaghetti .... napisał: Wiesz, a miałaś iść kużwa spać Halny wieje, spać nie mogę i myśli nie pozwalają mi zasnąć. Wybacz zamieszanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 36 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Coś tam o łapie ze może stanie itd nawet nie chce mi sie tego powtarzać. Czekaj zaraz ci odnajdę Ją też kiedyś Widmo hejtował, a teraz została Małgosią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 31 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Ją też kiedyś Widmo hejtował, a teraz została Małgosią Ten jego tekst do ciebie: Możesz ale usiąść na starego może mu stanie to się uspokoisz. głupia baba albo jakies haki na nią ma dlatego udaje głupia i ślepa ale tej reakcji raczej nikt dawać jej nie kazał. Edytowano 2 godziny temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, libbi_sztisel napisał: Przekonajmy sie;) Koniecznie zrób to z upośledzonym bełkotem to będziecie bardziej wiarygodni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 64 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, tymczasowablokada napisał: Halny wieje, spać nie mogę i myśli nie pozwalają mi zasnąć. Wybacz zamieszanie Nie masz się czego bać gwarantuje Ci to dziewczyno. Nie mam też czego wybaczać, po prostu się połóż delikatnie i śpij. Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 266 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Get Out napisał: Myślę że prężysz bicepsy których nie masz i wątpię czy taka tępa stara dzida wie jak sprawę mi wytoczyć. Ty, a jak prokurator poruszy wątek rejsu okrętem to też zaczniesz bluzgac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libbi_sztisel napisał: Ten jego tekst do ciebie: Możesz ale usiąść na starego może mu stanie to się uspokoisz. głupia baba Do niej musisz kilka razy to w końcu załapie przecież wiesz paryska tutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 204 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Ty, a jak prokurator poruszy wątek rejsu okrętem to też zaczniesz bluzgac? Prokurator się nie zajmuje takimi rzeczami ułomie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 266 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Prokurator się nie zajmuje takimi rzeczami ułomie. Zdziczały swirze, gdyby tylko komuś sie chciało i się uparł, to za swoją działalność internetową tłumaczyłbyś się w prokuraturze non stop. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 64 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, salix napisał: Zdziczały swirze, gdyby tylko komuś sie chciało i się uparł, to za swoją działalność internetową tłumaczyłbyś się w prokuraturze non stop. Salix daj sobie spokój i też mykaj do spania. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach