Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastka19

praca w pubie

Polecane posty

Gość nastka19

Już nie wiem co mam robić. Składam CV gdzie tylko mogę. Wszyscy pracodawcy chcą pracowników z doświadczeniem lub dyspozycyjnych. Jak mam mieć doświadczenie skoro nikt nie chce dać mi szansy... I nie jestem w pełni dyspozycyjna, od października zaczynam studia zaoczne. Jak myślicie, czy mam szansę dostać pracę w pubie skoro będę studiować? I czy są tutaj kelnerki/barmanki? Jeśli tak to podzielcie się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam

Gość GzieGzie
Moja kolezanka jest na dziennych i dorabia wieczorami jako barmanka. Uczelnie mieszcza sie zwykle w duzych miastach, gdzie jest pelno knajpek. Pochodz troche, popytaj. Pracodawcy nie zawsze potrzebuja osob na caly etat, czasem wystarcza im pracownicy "dochodzacy". Niektorzy sa nawet tak elastyczni, jak szefowa mojej kolezanki, ktora pozwala pracownikom wplywac na ksztalt grafiku.

Ja sama razem z innymi pracownikami ustalalam gerafik, kase mialam mala bo pracowalam w niewielkiej miejscowosci, ale jak najbardziej knajpe polecam, i nawet nauczysz sie tam troche...