Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panienka1989

17 latka jest lepsza niż 19

Polecane posty

Gość hehezabawne
ok komiczne zakonczmy poprsotu dyskusje w pokoju, bo to sie przerodzilo w mini klotnie. Uznajmy ty masz swoje zdanie ja swoje i na tym nich sie zakonczy. tobie nie udalo sie udowodnic mi swoich pogladow mi swoich , trudno na tym polega dyskusja, nie zawsze dochodzi sie do porozumienia. milego dnia

Generalnie należy współczuć wszystkim młodym dziewczynom, które są bajerowane przez niedojrzałych 30-latków.

powiem Ci, ze nigdy nie dochodzi do porozumienia :) zawsze jest tak, że strony przedstawiaja poglądy i kompromis udaje sie zawrzec tylko wtedy, gdy wymaga tego potrzeba sytuacji... polemika to w zasadzie monologi - nikt nie przekona tak naprawde drugiej osoby:) milego dnia :)

Gość hehezabawne
zgadzam sie z toba, ale raczej to tez ich wina skoro leca na samochod i prezenty...

\"Generalnie należy współczuć wszystkim młodym dziewczynom, które są bajerowane przez niedojrzałych 30-latków.\" racja racja, zgadzam sie w 1000% a tak na marginesie hehezabawne - umowimy sie :P:P:P;);)

Gość hehezabawne
wiesz czesto jak z kims rozmawiam to potrafi mnie tak zagiac ze wiem ze sie mylilam, i po zastanowieniu nawet sama do tego dochodze ze glupio myslalam.... najbardziej nie lubie dyskusji z swiadkami Jehowy, oni to poprostu maja takie argumenty ze nie mozesz nic odpowiedziec, bo powolaja sie na ksiege jakas tam wersa jakis tam, lub uczonego jakiegos tam, na wszystko maja dokladna odpowiedz....hehe i

Gość hehezabawne
ogolnie nawet mnie wciagnela ta dyskusja:) komiczne powiedz prawde jestes facetem czy kobieta jak pisali niektorzy

hehezabawne uwieliam swiadkow Jehowy - są super... ja zawsze na te ich bzdury mowie jakies glupoty w stylu \"jestem wyznawcą ściezki lewej ręki, idę za wskazanim rogu Baphometa... czekam kiedy wycie przedwiecznych wezwie mnie na żer\" :P:P maja wtedy extra miny :D

nie spieszy mi sie z pisaniem umow w pracy, bo nie musze, wiec sobie znalazlem rozrywke pisujac na tym forum... a ze mam dosc zasadnicze poglady, to jest tutaj jakas ilosc osob,ktore ciagle wypisuja obelgi i konfabulują na moj temat... jestem facetem oczywiscie ..

Gość hehezabawne
ojciec mojego chlopaka jest swiadkiem, on mnie probuje usilnie nawrocic... nawet podobno umre ze wszystkimi innymi nieswiadkami niedlugo, ale poprostu w dyskusji z nim nie da sie powiedziec zadnego argumentu ,bo kazdy automatycznie odeprze, a jak sie wda w rozmowe to przez nastepne 5 godzin udowadnia jakies niestworzone rzeczy, a tak na marginesie to nie jestem zadnej wiary ,moze to mi sie jeszcze wyrobi w przyszlosci ale na razie nie jestem ustosunkowana....

Gość hehezabawne
a skad sie wziely posty ze ejstes kobieta?? i wogle ile masz lat?? jestes juz po studiach prawniczych?? w sumie tez myslalam o prawie ,ale wole medycyne

ja jestem juz dawno po studiach i po aplikacji - mam 34 lata.... o tym, ze jestem kobieta pisza sfrustrowani faceci, ktorym wytykam na forum jakimi są marnymi dupkami i frajerami...

a świadkom nie ma sensu przedstawiac argumentow, ich nalezy zaszokowac czyms... wtedy sie zamykają :D Ps i nie idz na prawo - to studia bez przyszlosci dla ludzi w Twoim wieku

Gość tyrew
boze co to za facet musib byc zeby wolał 17kę, normalnie żenada, świadczy to w jakimś stopniu o kompleksach takich osób. niekt mi nie wmówi że z "17ką" mozesz sobie pogadac o wszystkim. No ale pewnie- lepiej isc na łatwiznę. Sama mam jestem z rocznika 89, ale w dla mnie jest to nie do pomyślenia zeby dojzaly facet (30 lat) "umawiał się" (jak to zostalo okreslone" z 17ką :o tragedia, a potem na forum nazekacie ze dziewic nie ma, niedlugo srednia inincjacji seksualnej bedzie w wieku 12 lat :obeznadziejni hipokryci z Was

Gość tyrew
sorry za bledy :o

Gość hehezabawne
juz srednia inicjaci seksualnej do jakies 12 lat....co rok jest gorzej?? czemu nie radzisz mi prawa?? w sumei i tak pojde na medycyne bo to lubie... a dokladnie na chirurgie plastyczna... (wiesz za jakies 11 lat bede mogla ci zrobic lifting...;)) a co do swiadkow raz otwarlam im drzwi z zielona maseczka na twarzy... jak zobaczylam ich mine to myslalam ze padne, mysleli ze jestem chora, nawet zapomnieli o nawracaniu mnie tylko zwiali

dlatego, bo absolwentow prawa jest juz za duzo... a za te 6-7 lat bedzie maxymalny przesyt... nie ma sensu

Gość hehezabawne
ale za 11 lat jak zostane chirurgiem, to nie bedeziesz juz mlodo wygladal, pamietaj dostaniesz znizke na przeszczep wlosow;) za milo dyskusje jaka ze mna przeprowadziles. Wiesz na poczatku jak rozmawialismy myslalam ze jestes jakims tepym dupkiem, a teraz mysle ze nawet inteligentny z ciebie czlowiek...

ja mam po prostu bardzo ekspresywny sposob formulowania mysli :) ale przyznam, ze jestes miłą 17 latką :) nie toFFaNą ;)

Gość hehezabawne
hehee moj tata robil sobie przeszczepy wlosow... myslalam ze padne ze smiechu jak sie o tym dowiedzialam... gratuluje wam wlosow...

a co do wlosow to mam tak jak Tomek - mam super gęste - po ojcu - on jest po 60 i zero ysiny, nawet mu nie siwieja specjalnie

Gość hehezabawne
mojemu tacie wypadly wlosy przez sterydy, genetycznie tez mial geste.... z jakich jestescie miast komiczne i network??

Gość hehezabawne
pytam z ciekawosci, przeciez to i tak nic nie zmieni jak bede wiedziala