Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem ze studniówką

Studniówka

Polecane posty

Gość swinkowaaaaa
na studniowke warto isc, naprawde! to jest ostatnia taka "zabawa" , poza tym do konca roku mozna nabijac sie z "przerazajacych nauczycieli", ktorzy sie "narabali, odpadli, albo przyszli pozyczac wodke " :) jak by to powiedziec: sukienka 100zl alkohol 50zl nauczyciel wf-u pozyczajacy butelke czystej : bezcenne :) nawet jak klasa jest beznadziejna, u mnie czesc taka byla , to i tak warto

Gość ktoś jeszcze
idz z kolega

Gość a to na to
a jak się będziesz dobrze bawić z belframi to i na maturze pomogą

Ale czym ty się tak właściwie przejmujesz? Tym że będziesz się nudzić? To pogadasz z koleżankami, i tak lepiej z koleżankami które znasz niż z \"pierwszym lepszym\", w którego towarzystwie jesteś w dodatku skrepowana... A może głupio Ci że nikogo nie masz? Boże, do czego dochodzi żeby 18-latka wstydziła się że nie ma faceta...

ale problem :-/ idz sama i tyle od tego swiat sie nie zawala ja tez bylam sama i wcale nie zaluje bo sie swietnie bawilam z kolezankami i kolegami z klasy

to nie jest zaden problem....ja tez poszlam sama tak jak i pare moich kolezanek i nie czulam sie jakos glupio z tego powodu...bylo mi to obojetne...takze....idz na studniowke i nie przejmuj sie ze nie masz faceta przy sobie... :)))

idź na tą studniówkę sama, u mnie było pełno osób które przyszły same i bawiliśmy się całą klasą a Ci co przyszli ze swoimi partnerami siedzieli przy stole sami ze sobą :O

Gość problem ze studniówką
Chyba macie racje. Pójdę sama,bo nie warto zmuszać kogoś na siłę... a mam pytanie do tych osób co poszły same co z polonezem?? Nie tańczyłyście go ??

Gość ja też tak mam17
a ja mam za dwa tygodnie półmetek... i co? każdy z mojej klasy idzie z kimś, nawet nasz klasowy kujon idzie z koleżanką a ja... sama... i czemu? heh... nie jestem nie atrakcyjna... może zbytnio wybredna... ale nie mam poprsotu kogo zwiąć;/\'

Gość obserwujaca temat
no rzeczywiscie te z bym poszla sama ale jakos zadna dziewczyna z mojej klasy nie chce isc sama, chociaz nie maja z kim isc to jednak pewnie kogos znajdą , no i tak glupio jak kazdy bedzie z kims a ja na przyklad sama:(:(