Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szkiełko

swędzące piersi

Polecane posty

Kochane forumowiczki. Mam pytanko. Strasznie swędzą mnie piersi, są napuchnięte i obolałe. Boli mnie tez podbrzusze. Ostatnio kochaliśmy się z mężem bez zabezpieczenia (stosunek przerywany), czy może to być objaw ciązy ? Dodam że ten objaw nie występował u mnie nigdy wcześniej.

Może, ale nie musi.Każdy cykl jest inny w związku z czym - w każdym cyklu może występować jakiś objaw po raz pierwszy.

Gość stosujesz stosunek
przerywany bo chcesz dzieci?

Nie planowaliśmy teraz dziecka, ale gdyby okazało się że jestem w ciąży byłoby wspaniale ! Włąsnie zmierzyłam sobie temperaturę 37,1 a nie czuję sie przeziębiona...Nie wiem co o tym mysleć. Tylko prosze nie odpowiadajcie \'\'zrób test\'\' itp. bo to akurta wiem. Pytam czy istnieją w ogóle takie objawy ciąży...

1. Temperaturę w związku z cyklem mierzymy zaraz po przebudzeniu i przez cały cykl a nie pod pachą, jednorazowo i o obojętnie_której_godzinie. Taka tempka nic nie znaczy2. Temperatura po owulacji ZAWSZE wzrasta, więcnormalne jest, że po jest wyższa, niż przed3. Nie jest ważne ile wynosi temperatura ale jak duża jest różnica między przedwzrostowymi (przedowulacyjnymi} i wyższymi (poowulacyjnymi) temperaturami.4. Twoje objawy są takie same, jak na miesiączkę, jak w każdym cyklu u większości dziewczyn i kobiet. 5. Zrób test :)