Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emka127

co może PRZEBIĆ BŁONE oprócz PENISA ??? prosze odpiszcie szybciutko P

Polecane posty

Gość emka127

Ostatnio kiedy pieściliśmy się z moim chłopakiem miałam bardzo dziwną sytuacje. Po tym kiedy on mi robił palcówke nagle zaczęłam krwawić, trwało to krótko ale jednak było. Czy to możliwe że on PRZEBIŁ PALCAMI BŁONE DZIEWICZĄ ?? A jeśli ni eto co to mogło być ????? :* z góry dziękuje tym którzy odpiszą :)

wszystkim. Palcami, szpikulcem do lodów, popmką do roweru.Błona dziewicza nie ma żadnego systemu zabezpieczeń, które rozpoznają tylko penisa.

Gość emka127
No ale nie wydaje ci się, żę palce są za krótkie ?? :P Jeśli wszystko można czyli palcami też mógł to zrobić ?? A jeśli tak to czy te objawy znaczą że to zrobił ???

jesli pieszczoty twojego chlopaka był bardzo intensywne to mogł przebic błone, sądze ze krwawienie mogło byc tego objawem choc równie dobrze mogł po prostu cie zadrapac czy naruszyc błone

Gość emka127
Czyli jest to równoznaczne z tym że straciłąm dziewictwo ??? :/ I czy moge sprawdzić to jedynie u ginekologa czy też jakoś inaczej ??

Gość emka127
Czyli jest to równoznaczne z tym że straciłąm dziewictwo ??? :/ I czy moge sprawdzić to jedynie u ginekologa czy też jakoś inaczej ??

Gość ja bym to skonczyla
tak jest to rownoznaczne:/

błona to tylko fałd skórny nie ma co sie do niego przywiązywac, dziewicą będziesz to czasu pierwszego stosunku... ponoć niektore dziewczyny potrafią zobaczyc swoja błone w lusterku ale nie wiem... mysle ze ginekolog to najlepiej sprawdzi

Gość emka127
śŚśuf pocieszyłaś mnie tym, że dziewicą bede do pierwszego stosunku :) i dzięki za odpowiedzi bo na serio nie miałam pojęcia skąd nagle ta krew się wzieła ( taki lekki szok) ...

wystarczy wpisać termin \"dziewictwo\" w google i poczytac, utożsamianie błony dziewiczej z dziewictwem jest błędne

Gość jaśa
może cię zasmucę trochę ale ja miałam ten sam przypadek i żeczywiście błone dziewiczą możasz stracić w ten sposób ale niemyl tego pojęcia z dziewictwem bo to dopiero przy stosunku tracisz.

Gość emka127
Szerze to właśnie mnie nie zasmuciłaś :) bo w sumie to jeszcze chce troche pobyć dziewicą :D hehe

Gość emka127
Szerze to właśnie mnie nie zasmuciłaś :) bo w sumie to jeszcze chce troche pobyć dziewicą :D hehe

Gość emka127

Gość jaśa
mi było troche tak głupio bo bałam się potem że mój chłopak nieuwierzy że jestem dziewicą przez brak błony ale było ok:) wręcz baaaaaaaaardzo przyjemnie:) :) :)