Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *uro*

co odpisac bylemu? co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość *uro*

bylismy kiedys dobrymi znajomymi, zawsze cos miedzy nami iskrzylo no i w koncu wyszlo tak, ze zaczelismy byc razem. zwiazek byl bardzo krotki, trwal zaledwie 4 miesiace i byla to poprostu wielka pomylka ktora nie powinna miec miejsca. on uwazal ze jestem kobieta jego zycia, ale ja po czasie uswiadomilam sobie ze go nie kocham i ze to byl zly pomysl. rozstalismy sie i od tamtej pory nie bylo zadnego kontaktu. az tu nagle on, po prawie roku napisal do mnie. zapytal co slychac, ze ma nadzieje ze wszytsko dobrze, ze moj pies wyzdrowial (mial miec operacje) i takie tam. zaskoczylo mnie to i wlasciwie to nie wiem co mu odpisac? czy on tak jednorazowo napisal czy moze chce odnowic kontakt? moze znowu mamy szanse byc na takiej fajnej stopie kolezenskiej? mamy wspolne zainteresowania, lubilismy spedzac ze soba czas ale po tym calkym zwiazku jakos chyba byloby mi dziwnie...

Gość *uro*
aha tylko prosze bez zadnych komentarzy typu ze chce mnie przeleciec itp bo na pewno nie w tym rzecz, nigdy nie spalismy ze soba

pewnie bardzo to przezyl ze nic do niego nie czulas i potrzebowal czasu zeby sobie z tym poradzic. Moze sie \"odkochal\" i chce znow sie z toba kolegowac

Gość z grzecznosci
powinnas odpisac co u ciebie. zobaczysz czy znowu napisze i zorientujesz sie co chce od ciebie

Gość amerigo vespucci
skoro nie iskrzyło ja bym 2 razy do tej samej rzeki nie wchodził:P ale to twoja sprawa:)

Gość llllllllllllllllaaaaaaaaaaaaal
Odpisz mu na tego eska, a dopiero potem będziesz się zastanawiać jakie są jego intencje:P Dziewczyny My naprawdę za bardzo i za często wszystko analizujemy:D

Gość amerigo vespucci
skoro nie iskrzyło ja bym 2 razy do tej samej rzeki nie wchodził:P ale to twoja sprawa:)

Gość *uro*
polna rusalko chyba masz racje, ja po rozstaniu zaproponowalam zebysmy sie dalej przyjaznili bo przeciez mielismy ze soba swietny kontakt, ale on nie chcial bo mnie kochal. jedyne co chcial to to, zebym do niego nie dzwonila, nie pisala bo chce o mnie jak najszybciej zapomniec i otrzasnac sie z tego. wiec mozliwe ze sie juz otrzasnal i chce odnowic kontakt

Gość *uro*
tylko nie wiem co opisac noo :D jak ja nie lubie pytan typu "co u Ciebie slychac" ...

Gość nim ci dobrze pipka obrosnie
calkiem mozliwe ze facet na glowe upadl, i mu sie umysl pierdoli, no bo nikt przy zdrowych zmyslach takich jaj nie robi