Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nivis

Szukam nowych znajomych z Lublina

Polecane posty

Mam 26 lat i chciałabym poznać jakieś dziewczyny w moim wieku, które tak jak ja nie maja z kim pogadać. Moi znajomi rozjechali się po studiach i nie mam nawet z kim pójść na piwo. Jestem pewna, że tu jesteście:)

Gość siwaaaa
ja jestem z Lublina i mam 20 latek :P

No super:) Juz jest nas trzy:) Dziewczyny macie facetow? Napiszcie cos o sobie! Ja niedawno sie rozstalam z takim jednym...Szukam pracy...Tak wiec zaczynam zycie od nowa!

Witam 🖐️ Ja tez z Lublina :D Olencja ja tez niedawno zaczełam zycie od nowa. Rzuciłam prace. Zerwałam z facetem po 7 latach związku. Popadłam w długi przez nieudany interes. To było... A teraz: Od poniedziałku mam nowa pracę (o jakiej zawsze marzyłam, mam kochajacego cudownego chłopaka(o jakim tez zawsze marzyłam) długi powoli zaczynam spłacac. I jestem szczesliwa :D wiec nie ma tego złego... ;)

jedenasa, wow! Gratuluje!!!:) Jak to zrobilas? Moze mi cos podpowiesz?:>

jak to zrobiłam? facet sam mnie znalazł ;) a z praca - wystarczyło troche czasu ,cierpliwosci i wiary w siebie :) i jakos tak mi sie udało wyjsc z dołka. Naprawde tak mało tu Lubelaków???

jedenasta, ja juz drugi miesiac szukam pracy i nic:( O facecie juz nie wspomne, bo normalni chyba juz zajeci:/ No nie wiem czemu tu tak malo Lubelakow:/