Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to gorzkie zale

tego jeszcze nie mialam

Polecane posty

Gość no to gorzkie zale

mam wrazenie, ze podrywa mnie kolega z pracy on jest ksiedzem:)

Gość no iiiiiiii
co z tego? że w pracy, że ksiądz? i tak zrobisz jak chcesz

kolega z pracy? jestes zakonnicą? :) a powaznie, to czemmu odnosisz takie wrazenie? zwlaszcza ze to ksiądz (choc jak wiemy rozni księza bywają) :O

Gość trtr
podejrzewam że nauczycielką

Gość trtr
moja mama, nauczycielka właśnie, wspominała kiedyś o księdzu który zachowywał się jakby podrywał koleżanki z pracy, no po prostu miał taki styl ot, zdarza się jednak byłabym ostrożna w takich wnioskach jak autorka tematu (a tym bardziej ostrożna gdyby były jakoś uzasadnione) ;D

to jakis zart... a inna sprawa, ze niektore kobiety mysla, ze kazdy milszy tekst faceta oznacza, ze juz je podrywa

he he, no nie wiem. U mnie na parafi był kiedys taki ksiądz, który lubił zabalować, wypić, przyjezdżały do niego kobity wieczorem i piły z nim, a on ani jednej nocy na parafii nie spędził tylko jezdził ileś km do rodziny. A ksiądz też człowiek:) Albo taki jeden księżulek, Alfonso, odnoga z piekła rodem, miał w sobie coś czym przyciągał do siebie kobiety jak magnes, i mało nie rozbił dwóch małżeństw i w ogóle. Księdzem został chyba z przypadku. Wiele by tu można podawać przykładów;)

jest czasem w zachowaniu księdza coś co zastanawia - ja jak wchodziłam do pokoju nauczycielskiego czy sali ,w której miał katechezę z moimi dziećmi zawsze usłyszałam komplement ale raz to mnie zatkało jak zgadł nazwę moich perfum ... wiecie różne rzeczy zdarzają się w życiu wieć na wszelki wypadek może go nie kokietuj ....