Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szybko chce wqiedziec

ile kosztuje wynajecie mieszkania

Polecane posty

Gość moja koleżanka tak miała
ile kosztuje samochoód??? sprecyzuj pytanie

no ile mniej wiecej kosztouje wynajecie mieszkania? moze byc 2 pokojowe albo jedno najlepiej umeblowane

Gość panna marianna.
umeblowane 2 pokoje 1 000zł plus rachunki (w małym miescie)

Gość 1000-1500
teraz sie cenia i jest wielki popyt na wynajem....

miasto bialystok a ja myslalm ze ta cena za wynajem to juz jest lacznie z rachunkami:O

poszukaj nieruchomosci białystok wynajem

ale czy ta cena za wynajme to jest cena za samo wynajecie a te rachunki niby to ile wynosza tak srednio?

Gość u nas za stancje
trzeba zapłacic ok 100-200zł + rachunki (dwu pokojowe mieszkanie) mieszkam w Zambrowie to jest 70km od Białegostoku:P

Gość o ja jestem z bialego
i tez szukam mieszkania:) ceny beznadziejnie wysokie:( skad student ma zwiac 1000zl na mieszkanie:(

przy jednopokojowym mieszkaniu z tv i komputerem prąd około 60,gaz 50 jak gotujesz ,czynsz zalezny od tago jakie to jest mieszkanie spłodzielcze czy własnościowe ale ponad 100 ja z ryczałttem za wodę mam 120 plus 50 ogrzewanie w sezonie grzewczym.mieszkanie ma 32 metry,roczny blok,własnościowe

za wynajem płacę 700 + to co napisalam +kaucja 3 miesięczna

ja ostatnio za mieszkanie za 32m2 placilam 211czynszu i okolo 50zl reszty rachunkow.

moja kolezanka tak miala-------> w bialym tyle placisz 700 plus takie duze rachunki????

na pomorzu,w niewielkim bo ledwo ponad 100 tys miescie:(

to strasznie duzoooooo:( ale teraz tak to jest. wariacje normalnie z mieszkaniami. u mnie w bialymstoku to castingi robia:) zapraszaja ludzi nie wiadomo ile i sobie wybiraja kogo chca:)

hehe u nas tez tak robią,niektórzy własciciele to przeginają,mnie np. babka powiedziała ze palić MOZNA,ale tylko na balkonie i zapytała czy ktos będzie mnie odwiedzal. to w którzym mieszam teraz jest bardzo fajne wszystko nowe super łazienka w kuchni zabudowa,płyta zmywarka,własciciel spoko jest w UK płacę mu na konto

troche jesteście niepoważni. Studiuję w Poznaniu, nie znam ani ejdnego studenta (nawet z bardzo bogatych rodzin), który sam by wynajmował całe mieszkanie. Powiedzmy, że mieszknaie ma 2 nieduże pokoje, wynajem 1000 zł - do podziału na 4 osoby, plus rachunki, można się w miesiącu bez problemu zamknąć w 400 zł. Szukajce\\ie wspólnie ze znajomymi, innymi studentami, w pojedynkę takie oferty nie są mniej opłacalne niż kupno mieszkania i spłacanie kredytu.

a ja ostatnio do faceta dzwonilam 5 dni pod rzad bo kazal zapytac sie ciagle na ktora godzine mozna sie spotkac. i powiedzial ze w czwartek mozemy sie umowic na oglodanie mieszkania. a wiec ja co robie jade do bialegostoku bo oczywiscie z bialegostoku nie jestem. dojezdzam dzwonie zeby zapytac co z ta godzina. facet nie odbiera pol dnia. a ja sobie siedze jak glupia i czekam. no wkoncu dodzwonilam sie. facet mowi no moge pania jeszcze jakos wcisnac:) zachodze ogladam mieszkanie. i zaczyna sie rozmowa. najpierw pyatm jak z oplatami bo mialo byc 400+czynsz 200+ rachunki facet mowi ze cznsz jest ponad 250 nagle mu sie przypomnialo. pytam jak z meblami bo mowil ze umeblowane mieszkanie do wynajecia. facet mowi ze meble sa ale nie bedzie:) nawet lodowke zabiera. tylko pustka zostaje. pyta czy gdzies pracuje a ja ze studiuje dziennie to nie pracuje a on ze w takim razie chce rozmawiac z moimi rodzicami bo ja przeciez nie wyplacalna jestem:) a pozniej dodaje aha jeszcze oczywiscie kaucja 3miesieczna 1000zl:) i ja mowie dziekuje dowidzenia i wychodze i tak wkurwiona wracam do domu w srodku nocy. ludzie sa nie mozliwi normalnie

dobra no ale jak w dwupokojowym mieszkaniu 25m2 maja zmiescic sie 4osoby????? ja szukam z kolezanka ale wg mnie te 400 czy 500 to jest za duzo jak na studenta tak czy siak

Najmądrzejsza po pierwsze własciciele nie chcą za bardzo wynajmować studentom a tym bardziej kilku osobom.Po drugie nie wiem jak Ty ale ja nie chce mieszkac w slumsie.Po trzecie wiesz jakie trzeba spełnic warunki zeby otrzymac kredyt?Po czwarte od kiedy to studenci z bardzo bogatych rodzin wynajmuja mieszkania i siedzą na kupie w kilka osob?

Gość biiiiiii
a co to za mieszkanie 2pokojowe 25 metrów? jeszcze o takim nie slyszalam

no sa takie sa. popsostu maly zapierdulek i tyle

najmniejsze mieszkanie które widziałam to 17 metrowa kawalerka,wczesniej mieszkałam w 26 metrowej teraz w 32 m2 kawalerce czuję się jak na salonach hehehe

a ja mam kawelarka 40 m2 :D luksus i płace 600 zł plus ok 50 zł opłat co dzielimy no pół bo mieszkamy we dwoje czyli max po 330 nam wychodzi. Anajmniejsza kawlerka jaka ja widziałam miała12 m2!!! do tego na poddaszu gdzie było tylko jedno okno i to w suficie(jak w wiezieniu bym sie tam czuła) Mieszkanie było na poddaszu wiec połowa z tyxh 12 m2 była \"pod skosem\" czyli mejsca gdzie mozna było normalnie stanac było moze z 7 m2. Z czago ze 2m zajmowała mini-łazienka. I koles chciał 700 zł!!!! Myslalam ze padne. I to jeszcze za pół roku z gory!!!! Ale mojego luksusu to sie niemało naszukałam. Poszaleli teraz z cenami stancji!!!!!!!!