Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozważna

FENOMEN NA PRYSZCZE. Przeczytaj jeżeli masz ten problem!

Polecane posty

Gość Rozważna

Mam 22 lata, od 7 klasy podstawówki meczyłam sie z pryszczami. Wydałam w sumie ok. 1000zł na różnego rodzaju maści, kremy, pasty, antybiotyki, zastrzyki a nawet szczepionke autoimmunologiczną, ale nic mi nie pomagało. Dwa lata temu usłyszałam o "Perle Inków"(ang. No scar) która leczy również blizny. Zużyłam dwa opakowania tego specyfiku i od tamtej pory nie mam problemów z cerą. Od czasu do czasu mi coś wyskoczy na twarzy, ale to bez porównania z przeszłością. Polecam Wam jeżeli macie taki problem jaki ja mialam, bo wiem co to jest mieć kłopoty z cerą. Perłę Inków kupicie w aptece, nie każdej jednak, jest droga, ja kupiłam za 45 zł, ale naprawdę warto poświęcić ta kase. Zresztą wyboru dokonajcie sami, ja uważam ją za przełomowy moment w moim życiu.

Gość hhg
na ile starcza jedno opakowanie, ja mam glownie porblem z bliznami moze nie za wielkie ale lepiej gdyby ihc nie bylo:) jak myslisz pomoze?

Gość Rozważna
Mysle ze na pewno pomoże, bo ja tez miałam dużo blizn po trądziku i teraz nie mam ani jednej, poza tym cera sie rozjaśnia i jest bardziej jednolita. Jedno opakowanie starcza na kilka miechów, zalezy jak duzo i jak czesto tego używasz, Ja smarowałam sie tylko wieczorami i wystarczało mi gdzies na 3 miesiace. Jednak ja zuzylam tylko 2 opakowania bo wiecej nie potrzebowałam.

Gość hhg
dziekuje:) po jakim czasie widzials pierwze efekty?:)

Gość a jak ktos nie ma blizn
tylko takie podskorne grudy ktore bola i nie da sie ich poprostu nie wydusic, to co, tez pomoze?!?!?!?!

Gość Rozważna
hmm. z tego co pamietam to już po kilku tygodniach zaczynasz dostrzegać róznicę, jednak dopiero po zuzytym opakowaniu zobaczyłam, że jest to juz trwały efekt i że naprawde pryszcze nie wracają tak jak po innych kremach. Na poczatku mozesz zauwazyc pogorszenie. bo to działa w taki sposob ze oczyszcza cere ze wszystkich zaskórników, ale nie jest to jakiś nawał:) a przynajmniej niech Cie to nie zrazi na początku:)

Gość Rozważna
tak mysle ze tez pomoże, bo takie grudki bolace robią się wlasnie z zaskórnikow, ja kiedyś miałam w kij bolących pryszczy a teraz zdarzaja mi sie raz na kilka miesiecy.

Gość oj to ja nie chce
pogorszenia.. tylko cos co wyleczy. Mam doswiadczenia z roznymi przypadkami ktore na poczatku pogarszaly i mialy leczyc i mialo byc to na zawsze, a nigdy nie bylo, wiec w to tez nie uwierze . Sio! Szukam dalej.Moze aloes z Forevera pomoze.

Gość Rozważna
Jak uwazasz, to pogorszenie jest minimalne i trwa bardzo krótko, poza tym ja nie mowie ze zaczynaja wyskakiwać pryszcze, tylko ze widzisz efekt oczyszczania cery, ale ja nie bedę Cie namawiac, szukaj dalej, ja juz znalazłam i moge tylko poinformowac ze cos takiego jest.

Gość ffdggf
pogorszenie jest normalne, musza Ci powychodzic poniektore, rpzeciez nie znikna w maginczy sposob

Gość Rozważna
dokładnie, nic dodac nic ując, jeżeli liczyłas na efekt jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki to nie to forum.

Gość gdzie mozna to kupic
??????????

Gość Rozważna
w aptece, przeciez napisałam, ale jakiejs lepszej, nie w każdej.

Gość gdzie mozna to kupic
przepraszam, nie doczytalam