Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość namolna i wolna

lubię mocną herbatę. a wy??? czy takie siki??

Polecane posty

Gość namolna i wolna

Gość nie daj się- sprzedaj się
herbata- mocna czarna i bez cukru kawa- bez cukru bez mleka i pol (1/2) lyzeczki na duzy kubek

Gość sikisikisikisiki
czarna herbata-tylko mocna i bez cukru, może być z cytryną albo sokiem kawa-też mocna i bez cukru, za to z mlekiem a zieloną herbatkę lubię w formie sików-taką dolewaną :)

Gość adfokhnadfoadfho
lubię mocna herbate(ale musi być dobra gatunkowo) , brat pije takie siki weroniki. Rzcej nie słodze herbarty , czasami (ale zadko) dodaje cytryny.

nie lubię, ani mocnej kawy, ani herbaty. :P Kawy w ogóle piję nie za wiele, taką średnią i najlepiej z mlekiem i koniecznie z cukrem, nawet ta 3 w 1 dla mnie jest troche za mało słodka. A herbatę raczej słabą, z cukrem i cytryną. Kawa i herbata bardzo farbują zęby. Blee :O

Gość zdenek jogurt
to pij wode i tyle bleee

Gość ktosik........
A ja lubie zielona herbate, a zreszta czarna tez ale staram sie ograniczac:P

Ja uwielbiam mocna herbate z cytryna i cukrem :) Najlepsze to chyba czarne lipton i tetley. Moje ciotki za to robia po 3 herbaty z jednej saszetki herbaty z lidla za zeta :o A jak akurat zrobia jedna to zostawiaja saszetke z tej herbaty na pozniej, bo przeciez nic sie zmarnowac nie moze ;)

Herbata czarna, mocna, z cukrem, czasem z miodem, czasem z mlekiem:D Lubię assam i herbaty afrykańskie. Zielona ulubiona to sencha sakura + odrobina miodu.