Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

Gość IRENKA46
również życzę ci miłego dnia i wszystkim koleżankom i kolegom...

Gość niesmiala
Pozdrawiam dziewczynki 👄 zajrzę do garów i zaraz poczytam:-D A ciekałam o czym tu skrobałyście...

Gość niesmiala
Ciekawam, ciekawam...ha ha ha !

Gość /////////
Ciekawość to 1 stopień do piekła:-D

Milo mi powitać oazę i wszystkich jej uczestników:-D ktoś dzwoni do drzwi...!!!! Sorry !

To dzwonił syn, mówił, ze zostaje w pracy 2 godziny dłużej , żebymsmy zjedli obiad bez niego... Dobry chłopak wie, ze bym się denerwowała , bo deszcz pada jezdnie śliskie...:) Ja mam coś takiego w sobie jak któregoś nie ma o określonej porze to chodzę cala w nerwach od okna do okna... pól godziny dopuszczalne:-D.:P

Gość KLara..
Pozdrawiam wszystkie koleżanki! Naprawdę można pochwalić ten topik... udał wam się ta oaza ... jest i co poczytać,można pośmiać się , wczorajszy dzień był należycie uszanowany....Piosenki serce do tańca rozgrzewają...Kołysanki do snu utulają...Wiersze znanych i łubianych i nie tylko, każdy znajdzie tu coś dla siebie.... fotki wszystkie ciekawe i tematyczne a najważniejsze jest to , ze jeden drugiemu nie podstawia nogi jak na sąsiednich topikach... Zgoda i radość udziela się wszystkim oazowiczom i oazowiczkom... czytałam was dziś przeszło godzinę... ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM DUŻO I ZDROWIA I OBY TEN TOPIK ISTNIAŁ DO KOŃCA ŚWIATA I DŁUŻEJ................... WASZA fanka....

Gość KLara..
A o SZCZĘŚCIU zapomniałam , wybaczcie starość ....

Gość Janna. W
🖐️ pozdrawiam👄 Klaro, milo to ze tak przyjaźnie oceniasz oazę...:) Ja nie mam tu czasu ostatnio często bywać, ale wiem to na pewno, ze choć tak wiele jest dla starszych pan topikow ,dla mnie liczy się tylko oaza...

Kupiłam dziś pierwszy raz w tym roku szparagi i właśnie gotuje je teraz na kolacje:-D mniam mniam....

Koniec roku szkolnego, dzieci przyniosły pani wychowawczyni prezenty. Marysia, której mama ma kwiaciarnię przyniosła pudło. Wychowawczyni potrząsnęła i zapytała: - Kwiaty? - Ojej, skąd pani wie... Kolejny był Marcinek, którego tata ma cukiernię. Wychowawczyni potrząsnęła prezentem i spytała: - Czekoladki? - Tak, jak pani zgadła? Następny w kolejce był Jasio, którego tata miał sklep monopolowy. Wychowawczyni obejrzała pudełko, lekko przeciekało. Polizała i spytała: - Wino? - Nie... Polizała jeszcze raz: - Koniaczek? - Nie... Świnka morska... :-D

Podczas przerwy w teatrze pan Kowalski poszedl do toalety. - Wspaniala sztuka, prawda? - odzywa sie stojacy obok facet. - Prosze mi nie zagladac do pisuaru! 🖐️

Wokół samicy pływa wieloryb i narzeka: -Dziesiątki organizacji ekologicznych, setki aktywistów, tysiące polityków i naukowców, dziesiątki tysięcy ludzi na manifestacjach, rządy w tylu krajach robią wszystko, aby zachować nasz gatunek, a Ciebie boli głowa... 🖐️🖐️🖐️

Gość Jesienna kobieta
🖐️🖐️🖐️

Gość Jesienna kobieta
Pozdrawiam Serdecznie wszystkich👄

Gość 60 siatka
Witajcie WBW! Ale fajne te kawały wesołku:-D aż mnie od śmiechu brzuch boli...ha ha !

Gość 60 siatka
Klara 👄DZIĘKUJEMY.... Jesienna kobietko piękna ta wiosna w ogrodzie...

Gość 60 siatka
A przy herbatce musi być dobra muzyczka :-D To tak dla wieczornego relaksu... Zaraz coś poszukam...