Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zlota jesien

Magia czterech por roku dojrzalych kobiet

Polecane posty

Gość WESOLOWSKI
Pozdrawiam Wszystkie dziewczyny 👄

Gość WESOLOWSKI
Kaśka ! dla ciebie zostawiam dwa... Smacznego! No i nie smuć się dziewczyno , nie warto się smucić:) Jesteś młoda i piękna...🌼

Gość WESOLOWSKI
A WBW ŻYCZĘ MIŁEGO I SŁONECZNEGO WEEKENDU I u mnie będzie dzisiaj jak to teraz się mówi :classic_cool:ha ha ha !

Kochani przeczytałam i przykro mi się zrobiło , ze nasza mała złośnica zostaje w oazie samotna... Kasiu ja mam ogródek przy domu to ci wieczorkiem coś pysznego podrzucę.... Zachowuj się grzecznie , poczytaj sobie coś wesołego a czas zleci ... Zatem do wieczorka....

A wam kochani , również życzę Pilego weekendu, przeróżnych pyszności i smacznego trunku:-D I czujcie się jak za Króla SASA :-D Jedzcie pijcie i popuszczajcie pasa:-D

Gość Tamara53
Co nowego oazie? Myślałam , ze ja pierwsza się wpisze , ze wszyscy już wybyli :) A tu tyle bywalców oazę odwiedziło:) Ho ho ho !!!

Gość Tamara53
A ja upiekłam drożdżówkę z kraszanką....I zostawiam kawałek , dla tych co tu jeszcze wpadną...

Gość Tamara53
Milej soboty kochani !!! Wpadnę wieczorem:)

Gość Tamara53
Pamiętajcie o ogrodach Bluszczem ku oknom Kwiatem w samotność Poszumem traw Drzewem co stoi Uspokojeniem Wśród tylu spraw Pamiętajcie o ogrodach Przecież stamtąd przyszliście W żar epoki użyczą wam chłodu Tylko drzewa, tylko liście Pamiętajcie o ogrodach Czy tak trudno być poetą W żar epoki nie użyczy wam chłodu Żaden schron, żaden beton Kroplą pamięci Nicią pajęczą Zapachem bzu Wiesz już na pewno Świeżością rzewną To właśnie tu Pamiętajcie o ogrodach Przecież stamtąd przyszliście W żar epoki użyczą wam chłodu Tylko drzewa, tylko liście Pamiętajcie o ogrodach Czy tak trudno być poetą W żar epoki nie użyczy wam chłodu Żaden schron, żaden beton I dokąd uciec W za ciasnym bucie Gdy twardy bruk Są gdzieś daleko Przejrzyste rzeki I mamy XX wiek Pamiętajcie o ogrodach Przecież stamtąd przyszliście W żar epoki użyczą wam chłodu Tylko drzewa, tylko liście Pamiętajcie o ogrodach Czy tak trudno być poetą W żar epoki nie użyczy wam chłodu Żaden schron, żaden beton

Gość Kaska..
Pycha to ciacho! Tamaro:) Zjadłam kawałeczek...:)

Gość FIrcyk w zalotach..
Staruchy do kościoła....

Gość Kaska..
Ty sam staruch...................Wariat...

To ja dziewczyny Witam WBW! zapomniałam swoje hasło i tak na próbę kliknęłam... I jak widzicie się udało...

Jestem cały czas u córci , małżonek tez jest tu ze mną ... młodzi kupili sobie mieszkanko... 5 pokoi dwie kuchnie letnia i zimowa... Ale roboty tez jest dużo.. Maz z zięciem wszystko remontują a ja gotuje i pilnuje dzieci a przy okazji troszkę dorabiam bo pilnuje 2 dzieciaczków córci koleżanki i tez parę groszy zawsze wpada...

Niestety nic jeszcze nie czytałam. nie mam czasu na kompa , ale myślę , ze kiedyś wszystko nadrobię... Pozdrawiam was serdecznie i życzę słonecznych dni i miłego weekendu.. może uda mi asie teraz troszkę częściej wpadać do was wieczorkiem... całuję 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

wpadłam na chwile do Kasi I co widzę:) jaka niespodzianka , nasz granacik się pokazał:)

Witaj mila koleżanko , tak tęskniliśmy za tobą...👄 Ciesze się , ze się wszystko u ciebie dobrze układa i proszę wpadaj do nas choć od czasu do czasu👄

Tak sie dziewczyny porozjeżdżały po świecie, ze tęskno mi bez nich,,,, dobrze , ze do oazy wpadają coraz częściej nowe koleżanki:)

Kasiu, a co z toba czy spisz? Przyniosłam ci gorącego szaszłyka męża specjalności:-D

Gość Cicha samotna
Poznajecie mnie to ja ! samotna i cicha ... Juz gościłam u was:)I milo wspominam:)

Gość Cicha samotna
Ale nicków waszych sobie nie przypominam... skleroza...

Gość Kaska..
Jana!!! dziękuje szaszłyki wspaniale! masz dobre serce i bardzo cię lubię 👄 Przepraszam , ze byłam nie mila....