Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szamponik

jaki SZAMPON polecacie?

Polecane posty

Gość gość
Bardzo dobry szampon, którego używam już 2 rok, to taki marki Kevin Murphy. Kupiłam go u fryzjera (w In Harmony), służy moim włosom już dłuższy czas jak widać.

moim zdaniem najlepiej szampon ziołowy :) Szałwia, rozmaryn są świetnymi składnikami. Szukaj ich w szamponach.

Gość gość
Do tej pory najlepszym szamponem jaki miałam, był taki kokosowy firmy amazon keratin. To szampon dla osób po zabiegu keratynowym, ale odżywił mi włosy i stosuję go trochę dłużej niż tylko dla utrzymania efektu zabiegu.

Gość polkiki
szampon odmładzający z organicznewlosy.pl! jak dla mie najlepszu aki miałam do tej pory :)

Gość rolkisa
ja uwielbiam szampony z organicznewlosy.pl Używałam już kilku i są genialne, moje włosy bardzo się po nich wzmocniły

Na pewno warto używać szamponów naturalnych bez silikonów, SLS i innej zbędnej chemii. Ja lubię np. z Natura Siberica i z Lavery.

Gość gość
Pokrzywowy najlepszy.

Gość gość1024555554477899
Też mama włosy prtuszczające i z czystym sercem mogę polecić szampon ze strony zdrowienaplus.com . Jest on dla wszystkich typów włosów ,ale jestestem na bardzo zadowolna.

Gość xxx

Polecam Wax Pilomax. Kosmetyki te charakteryzują się dużą wydajnością, dobrym składem i niską ceną jak na tak dobrą jakość produktów. Polecam każdemu.

Gość xxx

Polecam Wax Pilomax. Kosmetyki te charakteryzują się dużą wydajnością, dobrym składem i niską ceną jak na tak dobrą jakość produktów. Polecam każdemu.

Gość gość

Musiałam zacząć używać szamponu kaminomoto co prawda on jest de facto przeznaczony do wypadających włosów ( mi zaczęły po ciąży lecieć jak szalone to go kupiłam) ale ma naturalne składniki, które nie przetłuszczają włosów więc śmiało można używać. 

Gość pessoto

Jeśli chodzi o produkty z górnej półki jakościowej, to tutaj macie wszystko - sprzet-fryzjerski.pl/category/profesjonalne-szampony-fryzjerskie Głównie chodzi o to, że one są faktycznie wybitne, jakościowe i robią różnicę. Nie są to produkty byle jakie. Stawiajcie wyłącznie na rozwiązania, które dadzą wam na długo spokój, bo w sumie to jest najważniejsze. Tzn. wpływ kosmetyku na włosy. 

Gość Olinka

dla mnie najlepsze są szampony z organicznewlosy.pl Mają świetne składy bez sls które tylko mi niszczyły włosy... Ogólnie naturalna pielęgnacja jest super 🙂

Gość Gość

Szampon Alterra.