Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibi malll

nosicie te same ciuchy 2dni z rzedu?

Polecane posty

Gość bibi malll

n/t

Gość atherka
tak,ale czasem nie pod rzad tylko np odkladam i za dwa dni to ubiore tzn nie piore od razu po razie

Gość oolga
no jasne... Pierzesz jeansy codziennie? Zbankrutowałabym na pralnie chemiczną gdybym miała oddawać do czyszczenia kostium po jednokrotnym założeniu.

to zalezy co masz na mysli piszac \"ciuchy\" bo jezeli rzeczy takie jak bielizna podkoszulki koszule skarpety - to zdecydowanie nie:) ale jesli masz na mysli kurtki, zakiety, spodnie to tak:)

Gość atherka
no bielizne i skarpetki to bylo dla mnie tak oczywiste ze nie pisalam,to zmieniam codziennie, chodzilo mi o bluzki dzinsy itd. Chociaz jak bylo bardzo gorace i tshirty przepocilam to zmienialam oczywiscie codziennie

Gość ja mam tylko jedynom
sumane to jak mam zmienioć a ksindz dobrodziej muwi rze woda to gżeh

Gość bibi malll
no text czyli pyt w temacie

Gość go globish
no ja na przyklad byłam pięć dni z rzędu w tej samej bluzie i w tych samych spodniach w pracy. Oczywiscie zakładalam je na osiem godzin do pracy, a potem się przebierałam w domu w inne ciuchy. Oczywiscie bieliznę zmieniałam :) ja nie mam tego problemu co wy, ze musze byc codziennie w czym innym, bo pracuje w biurze z samymi facetami, he he

Gość jakakka
Podkoszulki, bluzki - tak, piorę codziennie. Coś, co nie miało bezpośredniego kontaktu ze skórą - bluzy, swetry, co kilka dni. Spodnie też co kilka. No i nie noszę tego samego - co dziennie mam na sobie co innego.

Gość tak chyba że jest gorąco
i koszulka jest przepocona ale np.spodnie lub spódnicę i sweterek ubieram dwa dni pod rząd.

Gość spokojnie nieraz i tydzien

Gość polipsynoza
taaaaa, a co?

Gość ____Malenka___
codziennie co innego...fuj nie wiem jak mozna 2 dni z rzedu albo (o matko!!!)tydzien chodzic w jednym swetrze..

Gość o matkoooo
Jakie wy glupi ejestescie. "jak to mozna" "fuuu" to wy sie tak pocicie i tk smierdzi wasz pot ze nie nosicie tej samej rzeczy 2 dni? wspolczuje. a co w tym zlego zeby zalozyc ten sam sweter 2 dni? az tak smierdzisz? hahaha. zal mi was. jestescie glupimi pindami i paniuskami.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrramona
do o matko- zamiast wyzywac przeczytaj topik caly jeszcze raz, dokladnie...

Gość o matkoooo
przeczytalam. moje slowa za skierowane do m.in ____Malenka___ a nie moge wyrazic swego zdania?

Gość ____Malenka___
wiesz jak ty jestes brudaska to nie moja wina!!:Da ja sie nie poce ale po prostu to jest dziwne dla mnie nosic 2 dni to samo albo jak niektorzy pisali tydzien...o zgrozo!!

Gość ale o co chodzi w pytaniu
? czy o to, ze po jednym zalozeniu pierzemy czy nie? czy o to, czy pod rzad ubrac sie tak samo, zamiast na zmiane urozmaicac?