Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadwrażliwaJa

nadwrażliwość

Polecane posty

Gość nadwrażliwaJa

Bądźcie pozdrowieni Nadwrażliwi za Waszą czułość w nieczułości świata, za niepewność wśród jego pewności, za to, że odczuwacie innych jak siebie samych, zarażając się każdym bólem, za lęk przed światem, jego ślepą pewnością, która nie ma dna, za potrzebę oczyszczenia rąk z niewidzialnego nawet brudu ziemi bądźcie pozdrowieni. Bądźcie pozdrowieni Nadwrażliwi za Wasz lęk przed absurdem istnienia i delikatność nie mówienia innym tego co w nich widzicie, za niezaradność w rzeczach zwykłych i umiejętność obcowania z niezwykłością, za realizm transcendentalny i brak realizmu życiowego, za nieprzystosowanie do tego co jest, a przystosowanie do tego co być powinno, za to co nieskończone - nieznane - niewypowiedziane ukryte w Was Bądźcie pozdrowieni Nadwrażliwi za Waszą twórczość i ekstazę, za Wasze zachłanne przyjaźnie, miłości i lęk, że miłość mogłaby umrzeć jeszcze przed Wami Bądźcie pozdrowieni Nadwrażliwi za Wasze uzdolnienia - nigdy nie wykorzystane - (niedocenianie Waszej wielkości nie pozwoli poznać wielkości tych, co przyjdą po Was), za to, że chcą Was zmieniać zamiast naśladować, za Waszą boską moc niszczoną przez zwierzęcą siłę, za niezwykłość i samotność Waszych dróg bądźcie pozdrowieni, Nadwrażliwi Kazimierz Dąbrowski – „Bądźcie pozdrowieni Nadwrażliwi

Gość
Cudne.............🌻.............Dziękuję 😘

Gość nadwrażliwaJa
cieszę się że nie jestem sama {kwiat}

Gość nadwrażliwaJa
🌻

Gość
tak , nie jesteś sama........🌻 ...... chociaż nas jest wielu...ale wciąż mało, by świat był lepszy 🌻

ja juz sie nie zmagam, bo nie wygram walczac z wiatrakami. Pozostane soba, a bedzie co przyniesie los :)

Gość nadwrażliwaJa
jak każda z nas...sama musi...to jest bardzo trudne, czasami sie wydaje nimożliwe, przerasta mne zycie po prostu :-(

Gość
kiedy mi życie dokopie... wchodzę w swój mały intymny świat

Gość nadwrażliwaJa
ale jak w tym świecie żyć?

Gość
ja tłumacze sobie, że przecież na świecie musi być różnorodność - tak dla równowagi.....niech inni biegną, krzyczą, szukają ...... ja popatrzę, pomilczę, będę sobą.......nie ma niczego gorszego jak całe życie udawać kogos innego

od euforii po dół i melancholię ... dla mnie najważniejsi są przyjaciele ,których obecnośći aprobatę muszę czuć ,bez tego nie czuję się bezpiecznie

Gość buźka321
a ze tak zapytam, czy ta nadwrazliwosc zwiazana jest w jakis sposob ze znakiem zodialu? rybki?

Gość
tak sądzę, bo ja zodiakalna ryba

Gość buźka321
zodiaku*

Gość buźka321
wlasnie bo ja tez ryba i tez nadwrazliwa:(

Gość
Hesitate, ale bliźniaki maja równie podwójną osobowośc- tak jak rybki - czyli jesteś rybka:D:D

Gość
tak raki są podobne, aczkolwiek silniejsze

Gość
Tacomanadziję, czy my się nie znamy?

Gość
taki jeden topik.....o niedobrych stosunkach w związach

wiesz o moim małżeństwie to pewnie gdzieś pisałam to całkiem możliwe ,ja tu chyba już za dużo czasu spędzam choć naprawdę jestem tylko na jednym topiku....

a ja skorpion. to nie jest związane ze znakiem zodiaku. ostatnio o tym słyszałam. wypowiadał sie w tele jakiś naukowiec -biolog- neurolog- ktoś tam. to zależy od ilości w możgu jakis tam specjalnych komórek-cgyba neuronów lustrzanych i jeszcze jakiejś tam substancji. co i tak nie zmienia faktu że sa ludzie nadwrażliwi empatyczni i ci którzy wiedza jak sie czymś nie przejmować. niestety albo stety ja nie wiem. czuje i chce czuć bardziej nie godzić sie na niesprawiedliwośc kochać cała soba. i pzryciagać do siebie podobnych ludzi. pozdrawiam was dziewczyny. badzcie pozdrowione