Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bajagaga

___Czy ktoś ma już teramin ślubu na 2009 rok?_____

Polecane posty

Wrotka ładna ta sukienusia taka dziewczęca romantyczna i skromna. :) Krusyna coś podobnego chyba tez poszukuje ;) Co do pomocy mojego mężczyzny chyba trafiłam na anioła :D tfu tfu żeby nie zapeszyć ale jeśli chodzi o salę i zespół to oboje razem ramię w ramię żesmy załatwiali i decydowali, jeśłi chodzi o fotografa - przeglądał ze mną przez kilka wieczorów cierpliwie wszystkie portfolia co ciekawsze jakie mieli na stornach zdjecie po zdjeciu. Z kamerzystą jestesmy umówieni akurat w piątek bo bedziemy we wrocławiu :) co do samochodu - sam wybrała jakim by chciał byśmy jechali i generalnie mi tez on pasuje więc to była jego inicjatywa. Podobnie też było z Kościółkiem, pojechaliśmy oglądać jedna salę i nagle zobaczylismy piekny Kosciołek, zajechaliśmy, weszlismy do srodka i z grubsza wydawał się super, i to On mnie na drugi dzień wyciągnął tam na mszę (niedzielną) by zobaczyć dłuzej jak to wygląda tam w środku i jaki ksiądz jest itp. A ja wtedy już przez całą msze wyobrażałam sobie jak go udekoruje :D:D:D Ah ta babska fantazja.... a tu link : http://wroclaw.hydral.com.pl/15292,obiekt.html wiec mi naprawdę pomaga a czasem sam coś zaczyna np temat ogladania obraczek - to on jest prowodyrem wizyt w jubilerach :)

Wrotka ładna ta sukienusia taka dziewczęca romantyczna i skromna. :) Krusyna coś podobnego chyba tez poszukuje ;) Co do pomocy mojego mężczyzny chyba trafiłam na anioła :D tfu tfu żeby nie zapeszyć ale jeśli chodzi o salę i zespół to oboje razem ramię w ramię żesmy załatwiali i decydowali, jeśłi chodzi o fotografa - przeglądał ze mną przez kilka wieczorów cierpliwie wszystkie portfolia co ciekawsze jakie mieli na stornach zdjecie po zdjeciu. Z kamerzystą jestesmy umówieni akurat w piątek bo bedziemy we wrocławiu :) co do samochodu - sam wybrała jakim by chciał byśmy jechali i generalnie mi tez on pasuje więc to była jego inicjatywa. Podobnie też było z Kościółkiem, pojechaliśmy oglądać jedna salę i nagle zobaczylismy piekny Kosciołek, zajechaliśmy, weszlismy do srodka i z grubsza wydawał się super, i to On mnie na drugi dzień wyciągnął tam na mszę (niedzielną) by zobaczyć dłuzej jak to wygląda tam w środku i jaki ksiądz jest itp. A ja wtedy już przez całą msze wyobrażałam sobie jak go udekoruje :D:D:D Ah ta babska fantazja.... a tu link : http://wroclaw.hydral.com.pl/15292,obiekt.html wiec mi naprawdę pomaga a czasem sam coś zaczyna np temat ogladania obraczek - to on jest prowodyrem wizyt w jubilerach :)

kurde znowu mi podwojnie załądowało :( mam jakis problem z serwerem chyba soooorrrrryyyy ;)

oj dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze tych przygotowan!ja dopoki nie wroce to nie mam co robic:(a tak juz bym chciala!a tu wsio idzie zle!nie tak jak powinno:( pozdrawiam Was i zycze powodzenia:)

Bajbajka ---> tulem ciem :) ni martw sie kochana, wszystko bedzie dobrze!!!

Do Dejzi69 ... a Ty co? wróżka? że Tobie się w życiu nie powodzi to trudno widocznie dlatego że jędza jesteś :P Ja nie mam na nosie różowych okularów, nie mamię się że to miłość po grób i że bedzie trwać wiecznie, ale mam nadzieję że wychodzę za mąż za czlowieka który za 20 lat będzie moim przyjacielem, będą mnie z nim łączyć piękne wspomnienia, dzieci, wnuki i że bedziemy się szanować tak jak dziś. Jeśli stanie sie tak że będzie rozwód to trudno, życia nie da sie przewidziec ani zaplanowac... ale przynajmniej potrafię sie cieszyc tą chwilą i brać z życia co najlepsze, żebym potem nie żałowała że cos mogłam zrobić lepiej :) a Ty? co robisz? zamiast się cieszyć życiem tylko siejesz zamęt na forum swoimi już nawet nie wkurzającymi tylko ŻAŁOSNYMI tekstami... znajdź sobie nowe hobby nie wiem - moze załóż hodowlę jedwabników skoro lubisz zwierzęta :D

mój K. angażuje się w przygotowania ślubne do tego stopnia, że kiedy nie patrzę to zagląda na kafe i śledzi ten topic ;) w tym miejscu wysyłam pozdrowienia dla niego, bo pewnie to przeczyta :P co do sukienki to będę o tym myśleć dopiero pod koniec roku:)

hej dziewczyny! Dawno mnie tutaj nie było! Mój N. raczej niczego nie załatwiał, zachował się podobnie jak Narzeczony wrotki85 i też wykonał max 3 telefony do zespołów, które i tak już były zajęte! :) Obiecał potem że znajdzie kamerzystę i fotografa! już się wysiliłam za niego znalazłam fotografa i kamerzystę! po podpisaniu umowy bardzo mi podziękował i przeprosił za to że wszystko ja latałam, dzwoniłam, pytałam a on tylko płacił i w nic za bardzo nie ingerował! wiedziałam, że i tak nie znajdzie żadnego kamerzysty i foto bo nie miał za bardzo czasu bo pracuje do późna! Ale żałujcie że nie widziałyście jego skruszonej miny, kiedy to mówił!!! Ach... cóż zrobić!!!

Gość dżamara
no to ładne, chłopy płacą a baby się rządzą hehehe nie swoimi pieniędzmi, co za szmaciarstwo

Gość dżamara
narzekacie jak przy sraniu, głębokie wyrazy współczucia dla mężów niedoszłych:/ pożal sie Boże za takie żony jak wy. śluby za rok, a te piepszniete sraja sadzą jak murzyni!!!

Dżamara - Czyżby nowe wcielenie dejzi??? A może odnalazła Ci się gdzieś dawno zagubiona siostra bliźniaczka??? Ja masz siać ferment to spierdzielaj stąd, to jest forum dla normalnych i szczęśliwych ludzi... :D

Gość dżamara
prostaczka

do margaretki :) śliczny ten kościółek drewniany, my też mieliśmy taki na oku ale za mały zdecydowanie jest i wtedy znalazł się inny :) równie piękny którego ślubujesz?

dżamara jak ludzie poczytają moje i Twoje posty jak myślisz którą z nas będą miały za prostaczkę? :) no właśnie heh ;)

albo gadacie o konkretach albo zrobcie sobie osobny temat histeryczki

Bronka szukasz przyjaciółki? zagadujesz tu i tak ci to nie wychodzi, czytam co piszesz i jestes drętwa

kAROLINA, wyluzuj nieszczęsna istoto. zobaczymy po ślubie jak czar pryśnie. a Bronka zamilkła?