Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego

do zapachu imbiru

Polecane posty

ekstasy;) dzieki za zainteresowanie, ale jestem niereformowalnym typem, który nie dotyka innych kobiet, jeśli ma już swoje Kochanie;) ale poznać się możemy;) lubelak-> przykrość, ale nie mam takich aspiracji. bez obrazy, ale ty z matyldą robicie za 50 takich forumowych par:D:D:D

no,no bielszy zaimponowałeś mi,ale ja nie mówiłam o dotykaniu tylko na razie o poznaniu... z wawki jesteś?

bielszy ostatnią wypowiedź o Asi i i mnie traktuje oczywiście jako komplement... :D

Gość unlogged....
Kochaj sobie. Sie zawsze to chwali lokalnym patriotom, ale nie zapodawaj tekstów rodem z gigównazjum:o🖐️

ekstasy -> z wawki;) lubelak -> traktuj jak chcesz. moze byc to tez komplement:) choc nie zmienia to mojego poglądu na wasz dawny topic;) Michail -> kochaj sobie. nikt ci nie broni. tylko pozbadz sie kompleksow. jak widzisz ja nie jade tobie z tego powodu, ze jestes z Lodzi. ty nie lubisz Warszawy, ja nie lubie Lodzi i niech tak zostanie. moze kiedys cos sie zmieni w naszej ocenie naszych miast?

Naraka wszystkim...idę się dalej przygotowywać do wtorkowego nalotu celników na moją firmę ;)

Gość unlogged....
Nowy:o, normalnie zaraz strace cały szacunek:o

Gość co taka cisza
nie piszecie nic ?

Gość unlogged....
Nowy, przelogujesz sie w ostatnim poście w tym topiku?:classic_cool:

zazdrośnica:D:D bielszy,bądź nowoczesny,chyba,że jak to nazwałeś twoje kochanie nie pozwoli

a daj spokój,mnie z kolei inny interesuje:D:D poza tym faceta się tak nie handluje:D:D

Ja nie handluję w niedzielę....zresztą gdyby coś do mnie czuł to by nie dedykował Tobie piosenek które wczesniej mi dedykował...achhhhh.zamotałam sie...

ja nigdy nie powiedziałem, ze moje Kochanie na coś mi nie pozwoli. po prostu mam zasady... nowoczesne:D:D:D:D:D Ludzie! zaczynam odnosić wrażenie, że matylda, zapach imbiru, lubelak i Michail to jest jedna osoba. mylę się?

to pewnie tylko z powodu mojego nicka,nie bądź na niego zła,miły chciał być:D

Wiesz co Grzesiu...mam to gdzieś...co i komu dedykujesz...obiecuję mi po raz ostatni dedykowałeś jakikolwiek utwór...