Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modnapani

Jak się nosi teraz paski?

Polecane posty

Gość modnapani

Byłam już na modzie i urodzie, ale tam nie otrzymałam pomocy. Liczę na was :) Mam pytanko do kobiet noszących paski. Problem mój polega na tym, że właściwie nie wiem jak to teraz powinno być. Kiedyś pasek musiał pasować do butów i torebki...a teraz? Czy mogę założyć złoty pasek do czarnej torby i butów? Mam ważną kolację w piątek wieczorem i boję się, że walnę jakąś strasznie niegustowną gafę. Pomóżcie !!! Jak teraz nosi się w końcu te paski? Do czego mają pasować?

Myśle ,że jeesli pójdziesz tak ubrana nie strzelisz żadnej gafy... dobierz do tego jakas złotą branzoletke i bedzie :)

Gość zlote paski to kicz

Gość modnapani
Nie pytam się czy to kicz. Tylko czy pasuje. Nie kupiłam tego paska, tylko był w kąplecie z bluzką. Teraz tylko się zastanawiam czy pasuje do reszty, bo złotych butów nie mam i nie chcę mieć.

Gość paski nosi się pod

Gość modnapani
Ale nie o cnoty mi chodz ;)

Gość paski nosi się pod
Mi też nie chodzi o cnoty. Jak sama nazwa wskazuje: PODpaski :-)

Gość modnapani
Zawsze była przyzwyczajona, że torebka i buty muszą grać. Paska raczej nie noszę, ale też mi się wydawało że się powinien komponować. Już sama nie wiem co mam robić. Niby do reszty pasuje, ale jakoś nie mam przekonania. Może macie jakieś fotki takich zestawień ... bo już zgłupiałam. Czy rzeczywiście można pozwolić sobie w dzisiejszych czasach na taką swobodę?

Gość modnapani
No ok. wiem że gadam jak stara dewotka, ale nie jest tak źle. Mam 30. Z tym że pasków nigdy jakoś nie nosiłam a torebka z butami obowiązkowo musiała być spasowana. Pewnie stąd moja trauma.

Gość halohalohalo
qwertz znowu ty?:P

Gość modnapani
Dzięki, spróbuję się jakoś psychicznie przestawić :)

Gość marudzisz babo
to nie zakladaj tego paska i po problemie!

Gość modnapani
nikt więcej nie nosi pasków?

Gość hajkidiki
Ej, no właśnie, ja też mam często ten problem. Czy w krękach poza młodzieżowych też wypada nosić odmienne kolory części garderoby, takiej jak buty, torebka, pasek?

Gość hajkidiki
A do czego dobierasz pasek? Do bluzki Np? Czy wogóle nosisz taki jak Ci się podoba?

qwertz ma racje.Wazne,zeby wszytsko razem \"gralo\".Jesli masz wyczucie to to dobierzesz,a jesli nie to trzymaj sie starych zasad->buty +pasek +torebka itd

Gość hajkidiki
Dobre :D z tymi sprzedawcami :D A taki pasek na wierzch, to traktujecie raczej jak element biżuterii, czy do spódnicy czy spodni dobieracie.? Taki np. na tunikę czy koszulę.