Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janniss

Wasz pierwszy pocalunek

Polecane posty

pamietacie go jeszcze? ;P jaki byl? najwieksza kleska, czy wspaniale przezycie? :)

Gość elle24
Ja pamietam,myslałam ze sie udusze,ale fajnie bylo;-)Chyba najlepsze pocałunki w moim życiu,najlepsza randka i najfajniejszy chłopak:-)

hmm.. zachód słońca nam jeziorem, ławeczka, padał deszcz.. klimat super.. tylko chłopak do dupy :/ i jeszcze okropnie całował.. a fe!

w moim wypadku chlopak byl wspanialy i bylo cudownie :D, troche malo doswiadczona bylam w przeciwienstwie do niego, ale i tak bylo super :D

Gość elle24
U mnie też było na wakacjach ale z Francuzem hehe.Takie miłe wspomnienie, takie niewinne

wakacje rzadza :D ja tez w wakacje, tyle ze to byla jakas impreza w moim miescie

Gość fly1212
14 lat, impreza, piwko, i całowałam się z najlepszym kumplem... on nie wiedział za bardzo jak się to tego zabrac, ja też... nie wspominam tego zbyt dobrze, ale teraz po 10 latach na imprezach oboje się z tego śmiejemy, wspominamy nasz nieudolny "pierwszy raz" z całowaniem ;) i dalej jesteśmy przyjaciółmi...

Gość agnesina
Pierwszy raz gdy sie pocalowalam mialam 16 lat i bylo to z chlopakiem w silowni ktorej trenowal. Wogole nie mialam doswiadczenia w calowaniu i on musial praktycznie mi tlumaczyc:)) Chyba ta zabawa w nauczyciela calowania niezbyt mu sie spodobala bo juz potem nigdy wiecej sie nie spotkalismy. Jak to dzis wspominam to smiac mi sie chce:)))

styczeń.. 3cia w nocy.. śnieg i mróz siarczysty.. zakole Wisły i Wawel w tle.. ale i tak poradziliśmy sobie z zimnem :-P ;-)

15 lat...wesele znajomych w pensjonacie pod lasem...noc :) fajny chłopak, ale pierwsze wrażenie było dziwne :) ogólnie nie było źle :)

Gość oho hooo
17 lat, facet byl 12 lat starszy, wino, romantiko muzyka:) pieeeknie bylo:)

Gość sdfsdfs
"Ja mam 25 lat i jeszcze przed sobą (albo i nie)" to tak samo, jak ja :(

szkoła podstawowa, mój pierwszy chłopak, ciepły letni wieczór, balkon u koleżanki, a my siedzimy na tym balkonie na sankach i się całujemy......:D pamiętam, że było bosko :) mój pierwszy pocałunek, świetnie całował... ale to było minęło ;) byliśmy dzieciakami Miałam dobry poczatek i dlatego teraz dobrze całuje :P hahahha żart ;)

Gość agnesina
"Ja mam 25 lat i jeszcze przed sobą (albo i nie)" Jak mozna miec 25 lat i nigdy sie nie calowac? To jakies dziwne....

raczej kiepski ;) To był mój pierwszy pocałunek, jego oczywiście nie - zabrał się do mnie jak do dziewczyny, która miała przed nim co najmniej kilku facetów ... Niedelikatnie, za szybko, zbyt nachalnie. Ja miałam za mało doświadczenia, żeby go naprowadzić, troszkę przystopować, powiedzieć, co jest nie tak. Na tym pocałunku sie skończyło ;) W moim przypadku doskonale sprawdziło się powiedzenie: \"trzeba być naprawdę świetnym kochankiem, by pocałowac nowicjuszkę\" ;) ale za to pierwszy raz wynagrodził mi wszystko (oczywiście dużo później i z zupełnie kim innym) - było cudownie, aż trudno uwierzeć, że to pierwszy raz ;)

Gość Asia_be
Miałam 15 lat, w wakacje, z "cudownym" chłopakiem, który tak naprawdę okazał się podrywaczem. Ogólnie było bardzo nastrojowo - noc, przykryci kocykiem, w lesie, szum morza nieopodal i pełnia księżyca. To by było na tyle miłego. Chłopak nie umiał całować (chcoiaż póxniej się dowiedziałam, że miał mnóstwo dziewczyn i "świętym" nie był) - obślinił mnie niemiłosiernie no i tak flegmatycznie całował... Żadna przyjemność... Ale bardzo mi się podobał, nawet śmiem twierdzić, że go kochałam (w końcu przez 9 miesięcy po upływie wakacji starałam sie o nim zapomnieć), i nie liczyło się dla mnie to, że całował ciagle tak samo...

aaaa, właśnie ;) - zapomniałam dodać, że ten mój \"pierwszy kiepski całowacz\" był niesamowicie przystojny. Chociaż tyle ;)

Gość nie pamiętam..
może to głupie ale ja nie pamiętam,

Gość sdfsdfs
to jakis pedofil byl

Gość hjshdd
podnosze