Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marceliona

CZEMU MAM OPORY PRZED FACETEM GINEM?PORADZCIE.plusy gina faceta i minusy

Polecane posty

Gość marceliona

umowilam sie jutro na wizyte do gina,pierwszy raz do faceta bo zazwyczaj do kobiety chodzilam.straszne mam opory bo sie najzwyczajniej wstydze....ze bedzie jakos dziwnie patrzal na mnie ze wygladam tam akurat tak a nie inaczej.albo ze cos pomysli bo nie mam ogolonych tych okolic tylko przyciete bo od depilacji mialam straszne podraznienia i teraz chce podgoic tam skore....jakie plusy waszym zdaniem sa w wizycie u gina faceta.bo duzo osob twierdzi ze wola faceta....

Gość enamorada1
to normalne i teksty ze ginekolog to taki sam lekarz jak dentysta np. sa smieszne. W koncu nawet przed facetem nie rozkraczamy sie w pelnym swietle.

Gość marceliona
up

Gość fkjkdsjhk
Odbiegając od tematu, dla wojego dobra napiszę Ci, że to straszne wsiurstwo mówić"PATRZAŁ"....Poszukaj w słowniku prawidłowej formy, bo ktos na poziomie jak uslyszy takie "patrzał" pomysli, ze jestes burakiem...Chyba, że nim jesteś....

mnie tam inni nie obchadzą - ja wole chodzic do kobiety ginekologa i juz ! mężczyźni mnie krepuja... po co sie stresowac, lepiej zapisac sie do kobiety...

Gość ja wolę faceta
dla faceta każda kobieta jest ładna :D.....babki to są wredoty, każdą fałdkę wypatrzą i obgadają.... mnie jak jedna badałą, to myślałam, że mi się do brzucha przebije..... faceci są delikatniejsi.... i bardziej rzeczowi moim zdaniem.....

ja chodzialm tylko do kobiet - 2 pierwsze byly koszmarne (badania sprawialo mi bol) trzecia okazala sie strzalem w 10 :) to moja ulubiona pani doktor :) chodzisz do gina zeby ci mowil ze ladna jestes? nieźle :D moze ja mam za male oczekiwania :P

Gość marceliona
nie,nie po to zeby mi mowil ze ladna jestem.to forum ma sluzyc udzielaniu rad a nie obrazaniu innych.jesli ktos nie ma ochpty poradzic to niech nie pisze nic

a ja zawsze chodzilam do facetow - jakos tak wychodzilo, ze umawialm sie telefonicznie i nie mowilam czy chce pana czy pania doktor i tak leczylam sie u 3 facetow, to zadnego nie mam wiekszych zastrzezen. nie mam prownania z kobietami ginekologami. lekarz to lekarz i patrzy na nas inaczej - nie jak na kobiete miedzy nami - nie potrafilabym byc z ginekologiem ;)

Gość ja wolę faceta
ale ja nie chxiałam nikogo obrazić.... po prostu uważam, że to kobiety bardziej krytycznie podchodzą do innych kobiet, facet po prostu "robi swoją robotę"

Gość Zawsze chodzilam do ginekologa
faceta. I tak wole. Teraz mieszkam za granica i musze isc do babki, bo nie znam jezyka, wiec tylko z ta babka sie dogadam. I mam stracha. Nie wiem czemu, moze dlatego, ze w tych rejonach zawsze ,,grasowali,, faceci a ja nie mam zapedow lesbijskich i jakos obco sie bede czula przed babka.

ja jutro ide do gina i wlasnie do faceta.zawsze do kobiety chodzilam ale teraz tak wyszlo ze ide do faceta i sie krepuje bardziej niz zwykle

Gość eesti
Są delikatniejsi; Bardziej konkretni; Uprzejmi, bo nie traktują Ci jak baba babe, ale bardziej z wyczuciem;

Gość Onaaaaaaaaa
W koncu facet wie lepiej, jak sie wklada :-)

Gość a wg. mnie
faceci ginekolodzy to jakieś zboczuchy! Czemu wybrali taką prace? Żeby se cipki pooglądać. Pewnie mają z was niezły ubaw, jak opowiadają kolegą, jaką myszkę nową widzieli, czy się goli itd.