Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ekhemmm

do kobiet i mezczyzn?? lubicie eksperymenty i zabawy w lozku???

Polecane posty

wytlumacze o co mi chodzi: kiedys zaproponowalam mojemu facetowi zeby byl moim rezyserem.. a ja bede sie dotykac a on mnie nakreci... powiedzialam ze mnie to bardzo mnie to kreci...ale on nie mial ochoty.. pomyslalam ze to dziwne..przeciez chyba facet powinienen byz zadowolony ze jego kobieta proponuje nowe rzeczy i urozmaica...a to wyszlo na to ze jestem jakas zboczona... chcialam troche poswintuszyc przed obiektywem... albo np.. mialabym ochote zabawic sie ze jestem jego sluzaca a on mnie bierze bo jest Panem...zabawic sie z film... czy to dziwne?? dziewczyny! tez tak macie czy moze wolicie spokojniejsze klimaty faceci! jesli dziewczyna wam cos takiego zaproponuje cieszycie sie czy myslicie: dziwna jakas... kurwa czy co??

Gość spróbujcie scat

Gość co ze co ze co ze co
czego maja sprobowac?

Gość lubimy eksperymenty
A mój facet szczególnie, czasami aż mnie jego fantazje przerażają:o

mozesz podac mi jakis przyklad??? co ci proponuje i co robicie i jak ci sie to podoba

a u nas bylo juz chyba wszystko :\\. przewaznie to ja wymyslam jakies dziwne rzeczy ale powoli koncza mi sie pomysly.. było: - seks we wszystkich znanych pozycjach - seks na stołach, kuchni, lazience i piwnicy - na dworze, lace, w lesie, nad rzeka, na dachu jednego budynku, na budowie - kajdanki, pejcze, tasma klejaca i sznury - seks wieczorem przy zapalonym swietle i odslonietych zaluzjach (sasiedzi obserwowali) - gorsety, szpilki, minispodniczki i ponczochy - striptease - seks w wannie, pod pryszncem i w basenie - obciaganko w parku miejskim - zabawy w dziwke, sluzaca i panią - \"tortury\" Obecnie szukamy wiekszych wrazen tzn seks grupowy, swingers party, wymiana partnerow itp akcje. Ale wiem ze i to sie kiedys znudzi... a potem co!? nie wiem :\\

Gość ale nudą powiało chyba
se pójdę.

Gość yy
mój fcet chce bym mu wlozyla rękę do odbytu. Ja mam opory.