Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tulipan w mych trzewiach

Ksiega marzen !

Polecane posty

Gość zdrowie dla siebie i bliskich

- zobaczyć erupcję Kilauea - spotkać Johna Williamsa - wypić herbatę z Anthonym Hopkinsem - zaśpiewać z orkiestrą symfoniczną - zobaczyć, że ludzie noszą robioną przeze mnie biżuterię :)

Gość tokina
Moje - banalne , żeby zadzwonił i powiedział że cały czas tęskni za mną .

Gość o tak
o tak zeby zadzwonil i powiedzial ze tesknil i kocha -slub -dziecko-nie jedno -praca ktora bedzie dawala satysfakcje -podroze-gdziekolwiek byle daleko -spotkac mojego mistrza -doskonalic sie i uczyc na bledach -kochac i byc kochaną

Gość elle24
Ja też ślub...żeby zwyczajnie było tak jak mówil że będzie.

Gość tokina
Niech działa , niech działa , niech działa bo juz straciłam wszelka nadzieję a to podobno najgorsze...... niech działa , niech działa.....

prosze bardzo Tulipan.....dziele sie swoim szczesciem...dla Ciebie tez wystarczy ...:) I życzę wszystkim spełnienia marzen.:)

Moim marzeniem jest podróżowanie dookoła świata :) Niech się spełni. Kiedyś miałam inne marzenie, ale niestety... Więc to musi się spełnić. Dziewczyny, życzę Wam spełnienia wszystkich marzeń 🌼

Gość samaaa0
byc z mezczyzna.... tulic sie w jego silnych ramionach.... z usmiechem na twarzy spadladac na swiat....

linger mi dziś koleżanka powiedział, ze ona przestanie marzyć o tym Twoim niewypowiedzianym marezniu jak bedzie miala 50lat..

wyleczenie się z kompleksów, pozbycie się kompleksów marzę o tym abym spotykała na swojej drodze dobrych ludzi i także o tym, aby mi szczęście zaczęło sprzyjać...

wiem, ale ja nie wiem co jest dla mnie szczęściem..dlatego tak napisałam.. fakt ze facet by się przydał.. ale też nei wiem czy to jest to moje prawdziwe szczęście.. rozumiesz Lingus??

Gość ciekawska małpa
A spełnią sie chociaz? No to pisze... -skonczyc studia -poznac fajnego faceta...ew. wrocic do byłego...