Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytakczynie

CZY NAPRAWDE NIKT MI NIE POTRAFI PORADZIC??

Polecane posty

Gość czytakczynie

NAPISZE JESZCZE RAZ. MOZE TROCHE DOKLADNIEJ PROSZE O JAKIES KONKRETNE PORADY DZIEKUJE koncze licencjat ZA granica czy zaczac tu magisterke i wrocic po niej do PL w wieku 28lat ale bez doswiadczenia w zawodzie czy moze wracac juz po licencjacie czy moze jeszcze cos innego??? sama nie moge sie zdecydowac co robicn ze soba spotkalam wczoraj kumpele , ona studiuje ze mna ale chce rzucac wszystko i wracac do polski, kontynuowac studia w Polsce i pracowac w zawdodzie - tu oprocz studiow pracuje jako sprzataczka moim zdaniem zadne praca nie hanbi ja obok studiow dorabiam jako kelnerka i tlumacz i jestem zadowolona , choc rzeczywiscie wolalabym cos ambitniejszego, dlatego myslalam otworzyc swoja firme tu , na mejscu , z moim mezczyzna ona z kolei mowi , ze w kaju coraz lepiej, ze nawet jej mama dostala dofinansowanie z unii i zalozyla firme, ze bez sensu tu siedziec itp ja sama nie wiem co robic ze soba mam 24 lata , koncze licencjat , i powodzi mi sie tu coraz lepiej pytanie co dalej z jednej strony tesknie za krajem , a z drugiej mam tu faceta wiec nie jest tak zle

Gość a po co chcesz wracać
zostań tam już na zawsze , Polske możesz odwiedzac w wakacje.

wiesz o takich rzeczach to powinnas porozmawiac ze swoim mezczyzna a nie z kolezanka:O

Gość czytakczynie
moj mezczyzna nie ma zdania na ten temat uwaza ze wazne ze bedzie ze mna i to wystarczy

Gość czytakczynie
podnosze

Gość czytakczynie