Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załłłłłamka

w sobote ślub a dziś ułamał mi się ząb

Polecane posty

Gość załłłłłamka

nie wiem co robic, ide jutro do dentysty, ułamała mi sie połow ajedynki, była kiedys leczona kanałowo, wstydze sie strasznie a tak dbałam i ząbki, co za pech, własnie teraz:(:O wstydze sie tez narzeczonego, jak mnie zoabczy, pomysli sobie co za jędza bez zeba, chciałam sie wygadac:(

Gość ja mialam dosztukowany
kawalek dwojki, nie widac sladu :) to byla jednorazowa wizyta, ktora nie trwala dlugo :) Nie przejmuj sie

Gość do komiczne jej zab nie
wypadl, tylko sie ulamal, a to roznica

Gość załłłłłamka
dzięki, ale nawet nie wiecie jak mi głupio i wstyd:( dentysta powiedział ze naprawi ze będzie pięknie, ale tak sie wstydze, nikomu nie mówiłam o tym, nie spotkam sie z narzeczonym dzis, wstydze sie mu pokazac 😭 :(

\" do komiczne jej zab nie wypadl, tylko sie ulamal, a to roznica\" ale wypadł po tym ułamaniu z ust - wiec tez sie liczy :P

Gość załłłłłamka
komiczne, ale masz humorek... moze kiedys ciebie to spotka to zobaczymy czy sie bedziesz śmiał:O

nie smieje sie z Ciebie ... ale płakał też nie będę... są wieksze tragedie - np to, że Cie Twoj facet bez zęba zobaczy, albo stwierdzi, że bezzębnej nie chce .... a serio - uzupelnisz sobie zęba i bedzie po krzyku

Gość załłłłłamka
prędzej skonam niz mnie tak zobaczy:O

Czy to znaczy, że zakładasz, że Twój przyszły mąż nigdy nie zobaczy Cię bezzębnej? Nawet po siedemdziesiątce? :D :classic_cool: A na serio - nie łam się, jestem pewna, że kocha Cię nie tylko z powodu pełnego uzębienia. 😘 Jutro dentysta dosztukuje Ci jedynkę i po kłopocie. :-)

Gość załłłłłamka
po 70tce to okej, ale nie teraz po 20tce:(

Gość a mój mnie raz widział
hehe jak mi sie kawałek zabka ukruszył przy jedzeniu. i co ? tragedii nie było, zawiózł do dentysty i ok. gorzej jednak z samym dentystą - mega przystojniak, a ja przychodze z odłamanym zębem, co za wstyd.

Gość załłłłłamka
przed dentysta to juz mniejszy wstyd, niejedno widział,ale przed narzeczonym masakra:O bede musiała wymyślec cos, mielismy sie dzisiaj zobaczyc.

Gość szczerba
mi koleżanka dwie jedynki bejsbolem wybiła.:O:O:O komiczne mnie już nie zechce :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(