Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z gory dziekuje za odp

wesele dla ok 60-80 osob - czy ktos organizowal?

Polecane posty

mowie o normalnym weselu, z zespolem, alkoholem, sala weselna. jak myslicie, w jakiej kwocie mozna zamknac koszty?

Gość nas wyjdzie na 80 osób
25 tys

Gość Zgadzam się z Tobą
yyyyyy 25 tys???? to co Ty tam podajesz??? Same owoce morza i kawior??? Ja robię na 40 osób i będzie to w porywach 6 tys jak dobrze pójdzie.

no wlasnie tez sie zdziwilam tymi 25tys...

Gość koszty
70 gosci po 115 8050 Kosciol 600 Chor 200 Samochod 200 Wodka 3300 Ciasto 1500 Orkiestra 2200 Fotograf 600 Wideo 1300 Suknia slubna 1000 Sukienka 500 Buty slubne 150 Garnitur 1000 Kwiaty 100 Strojenie samochodu 50 Napoje 350 Piwo 300 Wino 200 Buty Tomek 200 Spanie 1000 Obrączki 800 Dekoracje 200 Kwiaty dla rodzicow 200 Kurs przedmalzenski 200 Zaproszenia 150 Tort 300 Fryzjer 150 Makijaz 100 Poprawiny 500 i co wy na 25400 to policzcie sobie i tak wydaje mi sie ze to nie wszystko!!pozdrawiam

Gość ja organizowałam
u mnie było 75 osób i wyszło NAS ok 27 tyś!tak kosztuje wesele,no chyba,ze własne jedzenie, kucharki i gdzies na wiejskiej sali a nie w restauracji!itd.pozdrawiam

Gość Joasiula
Ja miałam wesele na 50 osób które wyniosło 20tyś (bez ubrania). Jednak wszystko mialam tak jak sobie wymarzyłam:)

Gość a u mnie tak
impreza na 72 osoby: koszt przyjecia 140/os + 15zł poparwiny 40/os nocleg alkohol 2500 2000zł suknia (wypożyczenie) 200zł buty 2400 kompletny strój Pa na Młodego 500zł kosmetyczka/fryzjer 500zł owoce ok 600 zł ciasto 150zł bukiet ślubny 200 zł kwiaty dla rodziców + ozdoba na auto 2000zł zespół 1200zł ksiądz + kościół 2000zł obraczki no i fotografem jest kumpel;) nie mamy kamery, skrzypek i innych nie potrzebnych nam rzeczy razem: ponad 26 tys.... kaska płynie... jeden plus ze mozna z pensji w pół roku zaoszczedzic na taką impreze;) pozdr.

Gość a u mnie tak
nie policzyłam takich drobiazgów jak zaproszenia, zawiadomienia i ogromnego rachunku za telefon;)

Gość vvvvvvef
wideo bym wywaliła gdzie pieprz rośnie - już 1300 mniej :P wiele rzeczy też bym zrobiła taniej - chociażby sukienka za 500 zł - nikt mi nie powie, ze taniej ładnej nie dostanie :P samochodu też bym nie stroiła, bo nie podoba mi się to - ogólnie jak tak patrzę, to bym poobcinała wydatki, które mi sie zbędne wydają. no i w sumie to zależy gdzie kto robi wesele jeszcze, bo jeżeli nie gdzieś na wygnajewie i obydwie rodziny są z tego samego miasta, to po co spanie? chyba, ze rodzina tego drugiego jest gdzieś z drugiego końca polski

Gość a u mnie tak
niestety nasze rodziny mieszkaja w calkiem innej czesci Polski. Musimy wiec wszystkich nocowac. A jak mam kogos nocowac to wygodnie a nie na stercoie materacy, kątem na podłodze-jak cos mam robic to porzadnie. A co do kosztów wypozyczenia- za 2 ys. nie znajde takiej jak wypozyczam. Wszystko kwestia wyboru:)

Gość zgadzam sie z Toba jak cos
robić to porzadnie!!!!!!!!pozdrawiam

Gość aabb
ja mialam na 60 osob i razem z hotelem zaplacilam 80 tys.-zalezy gdzie

Gość aabb
ja mialam na 60 osob i razem z hotelem zaplacilam 80 tys.-zalezy gdzie