Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokroteczka25

Dowiedzialam sie ze moj chlopak byl w burdelu

Polecane posty

Gość omen menstch
moja dziewczyna np. ma tylko 13 lat i znam ja dopiero od tygodnia, ale nie ma nic przeciwko wydlubywaniu rodzynow, stawianiu batona na klate i wsadzania mi pora w dupe.

Gość ja ci się nie dziwię...
niestety na tym forum siedzi duzo idiotow i nic na to nie poradzimy. napisz mi autorko topiku czy on oprocz tej dziwki i ciebie mial jeszcze wczesniej jakies kobiety?

Gość stokroteczka25
omen menstch ..... daruj sobie te beznadziejne komentarze bo one swiadcza tylko o tym, ze jestes strasznie pusty i najwidoczniej uwielbiasz rekodzielo jezeli dla Ciebie najazniejsza jest potrzeba fizjologiczna to znaczy ze zamiast mozgu masz spreme.....

Gość stokroteczka25
ja Ci sie nie dziwie.... mial dziewczyne z ktora byl okolo roku ona go zostawila dla innego .... bardzo to przezyl wiec chyba obydwoje byli siebie warci.....moze do tej pory nie pogodzil sie z zaistnialym faktem

stokroteczka łączę sie z toba w cierpieniu. po prostu ten twoj chlopak jest bardzo niedojrzaly... ale takich pelno niestety. malo ktory facet jest dojrzaly :( trzeba miec szczescie, zeby trafic na porzadnego mezczyzne. nie wracaj juz nigdy do niego, nawet jak on bedzie chcial. ja mysle, ze to byla taka lekcja dla ciebie, zebys po prostu uwazala na facetow i nie ufala im tak do konca. teraz na pewno bedziesz ostrozniejsza, moze w koncu trafisz na swoją polowkę :)

Gość stokroteczka25
ja ci sie nie dziewie.... dzieki za slowa otuchy ale najgorszym bledem jaki bym popelnila to wracajac do niego...... mam nadzieje, ze znajde takiego czlloweika dla ktorego najwazniejsza rzecza nie bedzie zamoczenie sojego ptaszka w kazda dziurke ktora sie nawinie.....

no tak, tez mi sie wydaje, ze on z ta swoja bylą byli po prostu siebie warci. zresztą i tak mysle, ze nawet jakby wciaz byli razem to on i tak by poszedl do burdelu. watpie, ze taki koles wytrzymal by przy jednej kobiecie ;) predzej czy pozniej sam by ją zdradzil. i to, ze ona go zostawila dla innego nie jest zadnym usprawiedliwieniem :) jakby nie byl glupi to by docenil ciebie i do burdelu nie poszedl, taka prawda.

Gość stokroteczka25
ja ci sie nie dziwie....... dzieki ze mnie rozumiesz i za slowa otuchy wiem jedno, ze wstajac z lozka moge popatrzyc w lustro i sie usmiechnac, ze nie jestem jakas latawica puszczajaca sie na kazdym kroku on poprostu nigdy tego nie doceni ...... niestety najwidoczniej byly myslam glowa a nie glowka

Gość ona7777
wlasnie to jest wkurwiajace...jak by to facet powiedzial, ze jego dziewczyna byla w burdelu, bo wszyscy nazwaliby ja szmata i kurwa, a jak to facet przespal sie z dziwka to po prostu aby sie wyszalec i nalezy mu wybaczyc, bo to tylko instynkt meski..i gdzie tu jest rownouprawnienie:(( Oczywiscie nie popieram ani jednego ani drugiego, tylko nienawiedze, jak ktos mowi, ze facet chcial sie tylko wyszalec ale to nic nie znaczy:(((

Gość powiem wam szczerze
że nie dotknęłabym faceta który był w burdelu brrrrrrrrrr ohyda

ja ci napiszę, że też nie jestem jakas puszczalska latawica a i tak nie mam szczescia do facetow, zaden mnie jakos docenic nie umie. ale mimo to jestem dobrej mysli i wierze, ze w koncu znajdę swoją polowkę :)

Gość stokroteczka25
ona 27...... jestem takiego samego zdania jak Ty..... jak niektorzy pisza mial prawo bo moze mieliscie kryzys, moze to byla namowa kolegow zeby im zaiponowac, nie bylas dobra w lozku...... itd.... nie mial takiego prawa nie mial prawa do tego aby mnie skrzywdzic ......

hehe ja tez bym takiego nawet kijem nie tknęła :D

Gość stokroteczka25
Mandylia ..... wiesz co nie powinno Ci byc mnie szkoda..... ja sie ciesze, ze odkrylam prawde mimo iz uplynelo 5 lat ale dobrze ze nie wtedy kiedy bylibysmy malzenstwem i mieli dzieci.... jest ciezko to fakt ale nie mam zamiaru sie nad soba uzalac tylko zaluje tegoo ze ufalam mu bezgranicznie...... pamietaj o tym, ze jezeli masz miekkie serce musisz miec twarda dupe

Gość heinrich putyn
dobrze, ze sie dowiedzialas zawczasu, teraz sprawdz czy ci nie przekazal jakies egzotycznej milej choroby, mimo ze to przykre realny jestem az do bolu

Gość stokroteczka25
ja ci sie nie dziwie.... i na nas przyjdzie czas aby znalesc osobe, ktora doceni nas za to jakie jestesmy a nie zeby zamoczyc pierwsza lepsza dziurke.... i isc na dziwki kiedy w zwiazku przechodzi sie kryzys najlepszym dla tchorz rozwiazaniem jest ucieczka a niby tacy odwazni ale juz odwagi im barkuje zeby sie przyznac do tego co zrobili zycze Ci z calego serduszka abys znalazla milosc swojego zycia i wiedziala ze moze liczyc na nia w kazdej sytuacji

Gość stokroteczka25
heinrich putyn..... mam nadzieje, ze nie zarazil mnie jakims chorubskiem i ze prezerwatywy tam sa na porzadku dziennym ..... gdyby mnie czyms kurwiarz zarazil to nie wiem sama co bym mu zrobila...... roszarpalabym jak psa.... jedak zrobie badaia profilaktyczne dla uspokojenia samej siebie dzieki

Gość stokroteczka25
nie napisalam o tym wczesniej ale ja sama pracuje w agencji, dowiedzialam sie o wszystkim od kolezanek, tez prostytutek... nie wiem co mam juz o tym myslec, chyba rzuce te prace...

Gość stokroteczka25
mam nadziej, ze zajebiscie sie bawisz podszywajac sie pod kogos ..... jezeli masz z tego zabawe to baw sie dalej na glupote nie ma lekarstwa a szkoda

Gość stokroteczka25
i jeszcze ci powiem jedno jestes pewnie pusty i masz zamiast mózgu jadra...

moj byly akurat nie byl taki, ze by poszedl na dziwkę, byl calkiem porzadny... ale i tak bardzo niedojrzaly i nie poznal sie na mnie. faceci są różni. ja tobie rowniez zycze z calego serca ❤️ zeby od dzisiaj same dobre rzeczy cie spotykaly i sami cudowni mezczyzni, a wsrod nich ten jeden wysniony... na reszte zycia ❤️❤️❤️

ignoruj podszywaczy.i tak kazdy glupi wie co podszyw a co nie :D

Gość stokroteczka25
ja ci sie nie dziwie..... mam zamiar zyc zeby sie z tego zycia cieszyc .... na swiecie jest bardzo duzo ludzkich dramatow..... juz myslalm zeby byc wolonariuszka w hospicjum dla dzieci.... nie mam zamiaru marnowac sobie zycia przez jednego debila ...... zycie toczy sie dalej.... poradzimy sobie i znajdziemy osobe ktora bedzie zaslugiwal na nasza milosc

Gość heinrich putyn
mimo ze juz troche pozylem, to nigdy nie zadawalem, sie z tymi milymi paniami wiec, nie mam pojecia o procedurach tam panujacych

Gość stokroteczka25
niestety ja tez nie mam pojecia co tam wogole sie dzieje..... musze zrobic badania aby byc spokojna ze nie zarazil mnie jakakolwiek choroba ciekawe ile jest takich osob jak Ty ktore nie skorzystaly z uslug tych pan....

Gość faceci to swinie

Gość kangur
podnosze

Gość ghgghffg
mi tez ropzadl sie zwiazek po 3 latach ...... zdradzal mnie.... nie moge sie pozbierac jak mogl zrobic to czlowiek ktoremu bezgranicznie ufalam dlatego wiem co przezywasz