Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa346

pytanie do mam karmiacych sztucznie

Polecane posty

wczoraj wprowadzilam sztuczne mleko modyfikowane Bebiko omneo przedtem karmilam piersia ,mala dosyc dobrze zareagowala tylko ze ma zielone ,bardzo smierdzace kupki czy to jest jakas nieprawidlowosc powinnam zmienic mleko?

nowa - witaj w świcie sztucznego mleka 🌻 karmię mojego Nanem i też ma takie, pytałam o to lekarza, oto co powiedział: dopóki w kupie nie ma : śluzu, krwi, kupa nie jest czarna - to jest z nią wszystko w porządku. Poza tym wprowadziłaś je dopiero wczoraj, więc musisz mu dać czas żeby się przestawił, kupy po m. sztucznym są zawsze inne niż po m. z piersi, również jeśli chodzi o zapach, to samo z moczem, może być bardziej \"zapachowy\". Poza tym, o tym czy mu to mleczko zasmakuje świadczyć też beda: kolki (bedzie mial albo i nie), wysypka (taka kaszka wyczuwalna pod palcami/ jak przejedziesz dłonią po twarzyczce, bródce, oraz najważniejsze chyba, po prostu patrz czy pije ze smakiem i ile, jeśli się krzywi, pije mniej to wtedy byś miała powody podejrzewać ze ono mu po prostu nie smakuje. pozdrawiam :)

moja mala juz przetestowala 3 mleka nhan nutramigen i bebilon po nhanie mimo ze kupki miała sliczne i zółciutkie to bardzo bolal ja brzuszek az wkoncu dostała biegunki. Zmienilismy jej na nutramigen i kupy byly ciemnozielone prawie czarne i paskudnie smierdzialy ale nic jej sie nie dzialo, brzuszek nie bolal. Teraz od tygodnia je bebilon wszystko jest ok a kupki sa w kolorze marchewki po zupkach i nie śmierdza juz tak bardzo wiec mysle ze mleczko jej sluzy :)

Gość katarinka23
a jak wogóle udało ci się odstawic dziecko od piersi???