Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czapka

Belissa- zazywal ktos?!

Polecane posty

Mam pytanie, czy ktos z Was uzywal tabletek ze skrzyoem Belissa?! widoczne byly jakies rezultaty?! glownie w poprawie stanu wlosow?! zdecydowana bylam juz na Skrzypovite ale wiem ze wiele osob mialo potem problemy z cera, po Belissie nie ma takich skutkow?! czekam na odpowiedzi i z gory dziekuje :* :)

ja mam belisse juz zjadlam pol opakowania i nie widze nic zeby dzialaly. chyba tu chodzilo o chwyt reklamowy...

bo kazde tabletki dzialaja dopiero po regularnym stosowaniu po ok 3 miesiacach:) cudow nie ma ktos jeszcze?!

jestem w połowie pierwszego opakowania i jak zwykle najpierw widzę efekty w postaci wzmocnienia paznokci :) mam tak przy każdym (działającym) preparacie- będę brać dalej i zobaczymy czy podziała na włosy i cerę, ale fatycznie dopiero za jakieś 3 miesiące :)

hej mam pytanie, kiedy zazywac belisse?przed posilkiem, w trakcie czy po? w ulotce nic nie ma?pozdr

Gość miskaaaaaaaaaa
ja wzielam juz 50 i paznokcie naprawde mocniejsze:) zaczynam od dzisiaj 2 opakowanie jak nie podziala na wlosy to przestane brac:)

Gość irenaaaa1233.......pl

Gość kefirr
ja biorę od jakiegoś miesiąca i mniej więcej od tego czasu mam problemy z cerą - wstrętne krostki na policzkach. dzisiaj przypadkiem wpadłam na informację, że skrzyp i witamina B12 mogą mieć takie działanie i skojarzyłam to z belissą - obie rzeczy tam są. więc odstawiam i zobaczymy. Czy ktos może miał podobną sytuację ?

pytalam jak je zazywac a nie co o nich sadzicie. Ja biore od stycznia i teraz dopiero zauwazam efekty, bo takie tabletki trzeba brac dluzej zeby cos bylo widac a nie jak ktos tam wyzej napisal zaczal brac i przestal. MOje paznokcie sa mocniejsze,wlosy rosna troche szybciej,ale najwieksze efekty to z paznokciami zauwazylam bo mialam bardzo rozdwaajace sie

Gość Degrengolada
Zażywam Belissę...ale dzisiaj kończę z tym...Włosy sie poprawiły, paznokcie cudowne, ale na twarzy...OGROMNE PRYSZCZE!!! Wcześniej nigdy takich nie miałam...Straszne...Jestem na 100% pewna że to przez Belissę...Dziekuję za takie coś...Nie polecam osobom z choćby malutkimi krostkami...Po Belissie zobaczycie prawdziwa maskarę na twarzy!!!

Gość karaluszek_060
nie prawda...ja po belisse mam wlasnie mega gladziutka buzke ;) i mysle ze to jej zasluga.... powinnas wiedziec ze kazdy organizm reaguje inaczej na kazde lekarstwo;)

Gość marippossa.
a mi po tym przestały wypadać włosy jestem bardzo zadowolona

Gość dotti1984
Ja wcinam teraz trzecie opakowanie.efekty są.włosy rzeczywiście są grubsze,paznokcie mocniejsze.Ale efekt zauwazylam niedawno.juz po zjedzeniu 2óch opakowań.

Gość naataaaa
ja jem, polknelam juz jakies 40 tabletek i na mnie dziala b. dobrze, wlosy sa zdrowsze, szybciej rosna (jakies 4 cm/miesiac!!);))

Gość misseye
ja żażywam belisse caly czas..to jest jedyny preparat ze skrzypem z dostępnych który na mnie działa...paznokcie super, włosy rosną jak szalone, skóra może byc, na poczatku małe krostki sie pojawiły, ale to efekt oczyszczania, w składzie belissy jest wit. PP która bardzo wysusza więc nie polecam jeśli ktoś ma suchą skóre z natury...ja na początku brałam po 2 tabletki a nie jak jest napisane na opak. po 1 , tak mi poleciła kobieta w aptece i nie myliła sie, efekty widziałam po tyg.. mi najbardziej zalezało na paznokciach, jestem zadowolona..teraz jeszcze łykam belisse hydro i tez dobrze na mnie działa...biore jedną normalną jedno hydro...ja jestem zadowolona :)

Gość Ant
Ja zazywałam i u mnie objawiło sie to w znacznej poprawie stanu cery, paznokcie tez mam mocniejsze, a co do włosów to nie wiem czy ich blask to Belissa czy po prostu szampon, a włosy mam naturalne, niefarbowane. :-)

Gość Beli
ja łyknęłam 2 opakowania (100 tabletek=100 dni), zapomniałam tylko raz połknąć ale nadrobiłam następnego dnia. paznokcie miałam po tipsach, a przed sztucznymi strasznie mi się łamały i rozdwajały, po Belissie są super ;) wloski mi sie poprawiły, żadnych pryszczy ani innych problemów nie miałam. przestałam brać na 3 tygodnie i wczoraj znów kupiłam i połknęłam ponieważ moje paznokcie przeżyły szok i się zaczynają rozdwajać ;) ważna jest systematyczność, ja zażywam tabletki zaraz po śniadaniu codziennie rano. polecam.

Gość Platynka80
Witam!Ja biorę belissę już drugie opakowanie- a dokładniej w tym tyg. zaczęłam pierwszy listek drugiego;-)...co do paznokci to super poprawa twarde,białe zdrowo wyglądające...choć nie na nich mi tak zależało,czasem się łamały,ale raczej z nimi nie miałam problemów.Bardziej chodziło mi o włosy i cerę...z włosami też zauważyłam poprawę...rosną szybciej;-))to fakt,są mocniejsze..a czy mniej wypadają?Hym...nie zauważyłam, bo nigdy też nie wydawało mi się by zbytnio wypadały;-).No i cera...heh szok...co prawda nie miałam idealnej coś tam czasem się pojawiało, ale teraz!!!Szok!Wysypało mi plecy, dekolt takimi drobnymi krostkami,buźki też nie oszczędziło...na policzkach szczególnie-choć wcześniej tam nie miałam:-(...Już się zastanawiałam czy to odstawić te tabletki??Ale poczekam...przemęczę się...może to rzeczywiście efekt oczyszczenia.Mam nadzieję,bo lato w pełni...jak tu coś na ramiączkach założyć:-/?Jak nie przejdzie po 3m-c brania tak jak piszecie,że wtedy są prawdziwe efekty:-}...to rzucę to dziadostwo!Ale póki co...pomęczę się.Pozdrawiam Belissomowiczki :-)) !!!

Gość przerwy powinno sie robić
co 3-4 m-ce.Ja nie widziałam efektów żadnch,a brałam przez 3 m-ce,tylko takie,że po odstawieniu jeszcze bardziej leciały mi włosy.To już Skrzypovita była dla mnie lepsza,bo miałam na maksa mocne paznokcie

Gość kasiuleczka185
A czy wie ktos czy mozna w tym samym czasie zazywac Bellise i Bellise Sun.?

Gość a możesz napisać co
??ja też od jakiegoś czasu borykam się z tym problemem i nic nie pomaga :(

Gość witaminka25
łykałam belisse sun na wakacjach i normalnie sie opalalam (czesto gesto). nie mialam zadnych oparzen, a wrecz przeciwnie - opalenizna byla ladniejsza. sadze ze belissa uchronila mnie przed poparzeniami slonecznymi, bo normalnie jak sie opalam pierwszy raz to na czerwono. W tym roku tak nie bylo... nie wiem jednak czy nie zaszkodzi to dziewczynom chodzacym na solarium?

Gość kasiuleczka185
A czy bez opalania. Tak jak np. w aktualnej porze roku tabletki te daja jakies widoczne efekty?? I jak długo trzeba ich uzywac, zeby widziec juz jakies efekty ;>?

Gość misseye
witaminka25 , ja mówiłam o opalnaiu sie w solarium gdzie wystawiasz swoją skóre na bezpośrednie działanie UV, a na słoncu normalnie nie narażasz skóry aż tak bardzo..jezeli ktoś korzysta z solarium regularnie lepiej niech zrezygnuje z preparatów typu belissa sun czy tabletek z beta-karotenem bo może sobie po prostu zaszkodzic

Gość Aniołłłekkk
czy moge utyc biorac belisse?

Gość wiki1006
ja też biorę belisse od około miesiąca i narazie tak sobie ale trzeba czekac

Gość kropla50
ojjj dziewczyny ,szkoda gadać po: 1.efekty takiej kuracji są widoczne dopiero po 3,a może czasami po 5 miesiącach, 2.tabletki działają inaczej na każdy organizm, 3.jest to suplement diety dlatego należy przy takiej kuracji także zdrowo się odżywiać,dużo warzyw,owoców,białego mięsa, 4.to nie jest cudowny lek,tylko witaminy i trochę skrzepu polnego, 5.ja używam od 2 miesięcy i jak dla mnie są rewelacyjne,ładne paznokcie,trochę mniej włosów na szczotce i ładna cera,ale ja nigdy nie miałam z nią problemów, 6.są to dobre witaminy za przystępną cenę,ale nie dla każdego JEŚLI SIĘ ZDROWO NIE ODŻYWIACIE,PALICIE PAPIEROSY,STOSUJECIE DRAKOŃSKIE DIETY ODCHUDZAJĄCE TO ŻADNE TABLETKI WAM NIE POMOGĄ

Gość Yocca
Zażywam belisse sun od pół roku z przerwami. Zaczęłam w kwietniu, w maju zauważyłam, że moje paznokcie sa mocniejsze a w już lipcu miałam ładny odcień skóry, szybko się opalałam i opalenizna długo się trzymała. Co do włosów to katuję je farbą i prostownicą więc nie spodziewałam się wielkiej poprawy. Ale fakt, że w umywalce po myciu było ich mniej:) Przerwałam bo skusiłam się na skrzypowitę. Strata kasy powiem szczerze. Wracam do belissy:)

Gość awd fcigd
Ja zażywam belissę od ok.miesiaca i nie jestem zadowolna...Na twarzy mnie obsypało jak nigdy a na plecach to już wogóle masakra,zawsze miałam gładkie i ładne plecy a teraz mam jakby wysypkę.Wygląda mi to na uczulenie,ale czy mozna być uczulonym na któryś składnik z tych tabletek? Jeśli tak to natychmiast odstawiam,bo za 3 tygodnie mam półmetek i chcę wyglądać na nim jak człowiek...Czy ktos miał podobnie?

Gość waga1234
zażywam beisse wzmocnioną L-cytyną i belisse hydro przez około 3 m-ce po 1 tabletce/doba. cera nie zmieniła sie może dlatego,że hydro nawilża cerę. paznokcie mam wzmocnione ale włosy lecą mi bo mam chyba łysienie androgenne.