Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Prezes z Lasu

SALOWA WYGLĄDA JAK MODELKA

Polecane posty

Przed chwilą, JajaWywalonė napisał:

No dokładnie. Taki obraz twój. I dobrze Ci tak kaleko że cię los pokarał. Nie współczuję.

Tylko bez kalek. 

Zgłoszone. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Nie taki zły króliczek widzę cię. 

Podziwiam, że ciągle masz czas i chce ci się przelogowywać. Wszyscy w domu zdrowi? 😄

A jakim cudem miałabyś mnie nie widzieć, skoro właśnie rozdaję reakcje 🙂 Nic dziwnego, że z takim opóźnieniem intelektualnym, jest dla ciebie cudem pozyskanie pracy i pozwalasz sobą dosłownie orać, łamać prawo pracy na sobie w ilości godzin itd., żeby jej nie stracić. 

Ja podziwiam, że będąc z mężem na wycieczce, miałaś czas nie schodzić z forum 🙂

• Haha 1

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

pokochaj siebie, a ktoś pokocha ciebie i nie będzie musiał zmieniać nicku, by się od ciebie i twojego podłego charakteru uwolnić, ty stara wredna babo 😜

Ale ty piszesz o historii jak narodził się rymcym dzięki twojej namolnej miłosci.

• Haha 1

8 minut temu, Koralgor napisał:

a ty sam wszystko ?

Sam dla siebie i bliskich. Dobroczynność jest wbrew moim przekonaniom.

Jeszcze na WiłaCzerwcowa się zaloguj lub na Bob Guccione 🤣🤣🤣

Dramat co za wariatka 🤦

Ale czy ty nas prowokujesz żebyśmy dalej po tobie jechały? Bo to będą kolejne posty do serduszkowania.

• Haha 1

3 minuty temu, bad behaviour napisał:

A jakim cudem miałabyś mnie nie widzieć, skoro właśnie rozdaję reakcje 🙂 Nic dziwnego, że z takim opóźnieniem intelektualnym, jest dla ciebie cudem pozyskanie pracy i pozwalasz sobą dosłownie orać, łamać prawo pracy na sobie w ilości godzin itd., żeby jej nie stracić. 

Ja podziwiam, że będąc z mężem na wycieczce, miałaś czas nie schodzić z forum 🙂

jestes ekspertem od pracy

13 minut temu, orkiestra księżniczek napisał:

Hahaha😂😂😂 to jest jeden z tych momentów w których mam nieodparte wrażenie że gienek trolluje magdalenę.

Salix pracujesz?

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Nie, bo nie jest normalna. Ale jutro pewnie skończy się przepustka i tata odwiezie do szpitala. 

Ma jeszcze nick WiłaCzerwcowa i Kociak oraz wiele innych. Haha 😉

Dajmy się im nacieszyć, bo gdzie pójdą wyzywać? Do Kościoła z Pieprz 😜

Hahahahaha. Zapraszamy Wiłę czerwcową do dyskusji! Spadł deszcz, powietrze stało się takie rześkie… zachwycam się. ☔️🩵

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

taki wybur mimo srodkuw

7 minut temu, JajaWywalonė napisał:

No dokładnie. Taki obraz twój. I dobrze Ci tak kaleko że cię los pokarał. Nie współczuję.

🖕🏻📐

1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał:

Uciekasz i temat zostaje zablokowany. Przypadek? 😅Zajmij się swoją chorą żoną i wyślij ją w końcu do roboty, bo jej odbija, a tobie przy niej też. Żegnam miłośniku wiązania linami i tajskich prostytutek 😅

wystarczy taki twoj post zglosic o odpowiedniej porze zeby trafilo do odpowiedniej osoby i juz masz bana wiec walnij tym pustym lbem o sciane jak nie chcesz isc do psychiatry i przestan zglaszac tych ludzi bo jak cie zaczna to bedziesz miala nickow jak lezak bo jestes tepym hejterem 

• Like 1

Przed chwilą, Koralgor napisał:

taki wybur mimo srodkuw

Mnie bardziej dlaczego ludzie głodują i umierają interesuje dlaczego masz taki styl pisania. 

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Mnie bardziej dlaczego ludzie głodują i umierają interesuje dlaczego masz taki styl pisania. 

smutne

• Sad 1

Przed chwilą, lybed napisał:

wystarczy taki twoj post zglosic o odpowiedniej porze zeby trafilo do odpowiedniej osoby i juz masz bana wiec walnij tym pustym lbem o sciane jak nie chcesz isc do psychiatry i przestan zglaszac tych ludzi bo jak cie zaczna to bedziesz miala nickow jak lezak bo jestes tepym hejterem 

Wypad wstrętnico. 🔪 🪰 

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Jeszcze na WiłaCzerwcowa się zaloguj lub na Bob Guccione 🤣🤣🤣

Dramat co za wariatka 🤦

Dobrze, że nie Gucci. Coza dramat naprawdę.

19 minut temu, Razorblade napisał:

O jechaniu rynsztokiem napisał jeden z najwulgarniejszych bytów na owym forum. Weź się nie ośmieszaj ruro.

Przecież to ty tu jesteś najbardziej wulgarną kobietą, do tego niedawno jeszcze wiecznie nachlaną i piszącą bzdury. A na koniec się połamałaś jak ostatnia kaleka. Weź, zauważ w końcu swoje problemy z imidżem i z głową.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie
  • Like 1

1 minutę temu, Koralgor napisał:

😄

3 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Bo jesteś złym człowiekiem, egoistą, który myśli tylko o sobie i pisał tutaj, że nie chciał córki. Porażka i patologia. 

Nie czytam postu twojej chorej żony, ale przekaż jej, że to moja sprawa kiedy i gdzie pisze. Ja nie nadawałam z trasy jak ona, kupując broń za twoją kase. Także ten, też się możesz przelogować Bob Guccione 😜🤣😜

3 minuty temu, Razorblade napisał:

Hahahahaha. Zapraszamy Wiłę czerwcową do dyskusji! Spadł deszcz, powietrze stało się takie rześkie… zachwycam się. ☔️🩵

U mnie jutro ma padać deszcz i nawet opady śniegu zapowiadają, a tu  magnolie wyszły 🙁

Nie zdziwi mnie jak na Wielkanoc będzie zima, ale i tak jedziemy w świat na Święta 😁📷☀️

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Przecież to ty tu jesteś najbardziej wulgarną kobietą, do tego niedawno jeszcze wiecznie nachlaną i piszącą bzdury. A na koniec się połamałaś jak ostatnia kaleka. Weź, zauważ w końcu swoje problemy z imidżem i z głową.

🫸🏻🤡📐🖕🏻. Szkoda mi klawiatury. Idę prostować włosy nie przeszkadzaj mi. Wiecznie utyskująca, nieszczęśliwa stara ruro. 🪰

• Like 1

Przed chwilą, Razorblade napisał:

🫸🏻🤡📐🖕🏻. Szkoda mi klawiatury. Idę prostować włosy nie przeszkadzaj mi. Wiecznie utyskująca, nieszczęśliwa stara ruro. 🪰

Będę ci przeszkadzać bo jesteś obrzydliwą hejterą.

• Like 1

6 minut temu, Koralgor napisał:

A ty trollem, ale odpowiem ci poważnie. Zresztą pisałam tu już o tym. Zanim związałam się z mężem i taką podjęliśmy decyzję, pracowałam w pełnym wymiarze i radziłam sobie niewątpliwie lepiej niż kiedykolwiek salowa lub uzależniony od rodziców ketrelowy zamuł, który niewątpliwie jest bezrobotny. Nie miałabym też raczej problemów z powrotem na rynek pracy. 

3 minuty temu, Razorblade napisał:

Dobrze, że nie Gucci. Coza dramat naprawdę.

Penthouse bardziej mnie interesował niz moda 😉

1 minutę temu, Razorblade napisał:

Miłego wieczoru i dobrej nocy 😘😘☀️

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

U mnie jutro ma padać deszcz i nawet opady śniegu zapowiadają, a tu  magnolie wyszły 🙁

Nie zdziwi mnie jak na Wielkanoc będzie zima, ale i tak jedziemy w świat na Święta 😁📷☀️

W sumie deszcze też potrzebne, żeby tobessystko wzrosło. ☘️🩵

Wielu ludzi nie chciało i żałuję posiadania dzieci a mimo to je kocha i się nimi zajmuje bo to jest właśnie odpowiedzialność za swoje dorosłe decyzję ale wiadomo toksyk narcystyczny zawsze próbuje naciągać fakty na swoją korzyść xD Haha beka toksyk się publicznie zawsze srå swoją dobroczynnością i spadającym na jego wspanialo osobowość hejtem ale pierwszy do tegoż xD wyborne 

Przed chwilą, Razorblade napisał:

W sumie deszcze też potrzebne, żeby tobessystko wzrosło. ☘️🩵

1684 wyświetlenia o salowej. Czujesz to? 😅😅

Miłego wieczoru i dobrej nocy 😘😘☀️

Jeszcze posiedzę tu potem i pojaśnię potem kogo trzeba. Ale dziękuję. 💋💄 i wzajemnie 

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

😄

Bo jesteś złym człowiekiem, egoistą, który myśli tylko o sobie i pisał tutaj, że nie chciał córki. Porażka i patologia. 

Nie czytam postu twojej chorej żony, ale przekaż jej, że to moja sprawa kiedy i gdzie pisze. Ja nie nadawałam z trasy jak ona, kupując broń za twoją kase. Także ten, też się możesz przelogować Bob Guccione 😜🤣😜

Obawiam się, ze mimo tego, ze przelejesz symboliczną złotówkę na jakiś szczytny cel, jesteś równie zlym człowiekiem jak ja. Z tym, ze ja jestem mądry, a ty niestety głupia. I to jest twoja prawdziwa porażka 😉

• Haha 1

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

1684 wyświetlenia o salowej. Czujesz to? 😅😅

Narcyz onanizuje się popularnością. Nie zauważa w swojej wspaniałości że jest to uwaga negatywna wrecz szydera. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się