Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jęczarnia

jest mi źle, chciałabym żeby ktoś mnie przytulił

Polecane posty

Gość jęczarnia

rozwaliłam się, jest mi źle samej ze sobą, nie lubię siebie... jestem smutna i mam wrażenie,że sama na świecie. bardzo bym chciała żeby ktoś mnie przytulił, tak prawdziwie ze zrozumieniem.czuję się cholernie samotna. nie chcę opowiadać co się stało, chcę tylko poczuć bliskość drugiego człowieka. nie radzę sobie z samotnością i nie potrafię z niej wyjść. mam świadomość,że buduję mur wokół siebie,że to ja nie pozwalam podejść zbyt blisko a jednocześnie tej bliskości pragnę. oszaleję, nie wiem co mam robić, nie wiem jak.

Gość skoro nie chcesz mówić
to ci nie pomożemy, choć widzę że jedyne czego chcesz teraz to żeby Cię ktoś przytulił, no cóż...przez internet tego się nie da zrobić więc zamiast mówić to ludziom z forum to powinnas to powiedziec jakiemuś przyjacielowi:o

Gość jęczarnia
rzecz w tym,że nie ma nikogo takiego obok mnie:( czuję się tak paskudnie sama,że aż myśleć o tym się boję

Gość agnesina
przytul sie do mamy:))

Gość jęczarnia
a tak właściwie to powiedziałam, nie wiem dlaczego, ale nie ma nikogo obok, nikogo komu bym mogła pojęczeć, przytulić się, a potem otrzeć łzy i uśmiechnąć się z wdzięcznością

Gość ja mam to samo wiec
wirtualnie przytulam i nie pytam o przyczyne :)

Gość mimimimi
Mnie również jest źle i czuję się opuszczona , więc przytulam się do ciebie , będzie nam raźniej we dwie

Gość jęczarnia
dzięki, trochę mi lepiej, ale boję się,że gdybyśmy spotkały(li) się w realu to bym uciekła a potem miała pretensje,że nikt nie chce być obok

Gość jęczarnia
a tak właściwie, to trochę zaryzykuję... jeśli też tak się czujesz to podaję moje gg 2101141 może się potrzebujemy? chcę mieć komu dawać i od kogo brać

Gość czy ty masz jakąś fobię
???

Gość jęczarnia
nie mam fobii, dopadł mnie poprostu okropny dół :( trochę go pogoniłam, jest lepiej

Gość gość
wiez co c***owiem ja sie tak samoczuje ja poprostu tez potrzebuje zeby ktos mnie przytulil a juz sobie nie radze ze samotnoscia ja poprostu bym chciala zeby moja kolezanka czy nawet mama podeszla i przytulila powiedziala ze bedzie wszystko ok a tu lipa ja nawet nie mam wsparcia z wlasnej rodziny a tylko jestem tutaj i zyje bo moj 15 miesieczny brat potrzebuje i moj brat ktory nie zyje mnial by 14 lat teraz a umar jak 3 miesiace mnia to nie chcial by zebym sie zabila ja tak samo sie czuje nie mart sie nie jestes sama ja poprostu juz sie nienawidze jak psa

Gość koallamm
ja Was przytulam❤️ jęczarnię też :D ale masz nicka :D🖐️

Gość gość
Przestan jeczec i sie ogarnij nic samo nie przychodzi wyjdz do ludzi zaprzyjaznij sie z kims !

Gość gość
Ja tez bym chciała zeby mnie jakis facet przytulił tak serdecznie i ogrzał. Leżę sama w domu z gorączką i nawet nie ma kto mi kubka herbaty przynieść...Chciałabym żeby ktoś mi poczytał, pobujał mnie, przytulił i poczekał aż pójdę spać, a potem położył się obok mnie i mnie baaaardzo mocno przytulił.

Gość gość
A masz psa albo kota? Przytul się do niego:)Zawsze to coś:) Trzymaj się , jutro będzie nowy dzień.:)

Gość gość
Ja nie mam psa i kota, zresztą on nie przyniesie mi herbaty jak leżę z gorączką!!!!Boże, dlaczego świat jest taki niesprawiedliwy-ani szczęścia ani miłości ani zdrowia ani pracy ani kasy...

Gość gość
Kurde, na wszystko trzeba sobie zapracować, z reguły nasze życie to efekt naszych działań, zaradności, rozumu i niepowielania złych wzorców rodzinnych jeśli takowe były.

Gość gość
No, ale co w tym złego że chcę żeby ktoś mnie przytulił?Czym sobie zasłużyłam na to aby nikt tego nie robił?Chciałabym zaby ktoś mi poczytał, pogłaskał i tak zwyczajnie od czasu do czasu zaopiekował się mną...przykrył kołdrą na dobranoc...brakuje mi czułości;/

Gość gość
Mnie też brakuje by móc się wtulić w kogoś i by ten ktoś nie pytał o nic... By ktoś okazał odrobinę troskliwości, potrzymał za rękę, objął ramieniem... Nie ma takiej osoby, która mogłaby by to zrobić dla mnie... Nie mogę o to poprosić żadnego z przyjaciół... Jedyne co mogę to otulić się kołdrą zamknąć oczy i w wyobraźni przytulić tak samą siebie... Samej sobie okazać tyle troski, czułości ile to możliwe by choć trochę mniej tęsknić za męskim ramieniem... Nie ma co zaprzeczać, że da się żyć samemu... Każdy singiel pragnie mieć kogoś bliskiego u boku... Jednak każdy z tym problemem radzi sobie inaczej... Zaprzeczając, skacząc z kwiatka na kwiatek, pracując bez przerwy, szukając partnera za wszelką cenę albo użalając się nad sobą w depresji... Każdy ma wybór... Pomysłów i rozwiązań tysiące

Gość gość
Biedna ty chyba jesteś gruba i głupia ze cię nikt nie chce.

Gość gość
gość dziś - dobrze napisane. Ja mam tak samo.