Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tosianka

zapraszam do wirtualnego pubu

Polecane posty

hm poprosze setke czystej brunetka rozczochrane od wiatru włosy, wielkie bł.ękitne oczy wpatrujące się w miłe twarzyczki klientów pubu :) Stawiam kolejke :)

Która mi podłożyła nogę jak szłam do baru po kolejne piwko co? przyznać się!!! :-)

a dziękuję serdecznie, skorzystam chętnie:) stawiam nastepną koleje i pyam kto bedzie spiewał?

Gość jestem.zamawiam sok bananowy
albo ktory.. to byl tani podryw

no to i jak sie dołączam: kobietka i długich płomiennych włosach, w pidżamie w różową krate siedzi po turecku z wyciągnietym na nogach psem który ciągle wbija jej łape w biodro:/ ciagle zapisuje coś w kalendarzu, ostatni zapis: \"8 rano oddaj mocz na badania\"

Gość yebacca
A ja jestem obleśnym, śmierdzącym rolnikiem w gumowcach, który wchodzi do baru i rucha najpierw motakini, a potem jej psa

Gość jestem.zamawiam sok bananowy
wyproscie tego rolnika:(

ale trzeba przyznać że jak padałam na podłogę to fajnie się leciało.....

szalona- śpiewaj co chcesz ;] mi to obojętne dzisiaj, nie trzeba umieć śpiewać:P śpiewaj takim głosem jaki Bozia Ci dała :D wypije jeszcze setke to Ci pomoge śpiewać:D

ups, a więc to byłaś ty...to może w ramach przeprosin fundnę ci piwko po które i tak szłam?

szalona-wariatka prosze piwko, a skoro juz latam tak do baru i z powrotem to może komuś jeszcze coś przynieść? oczywiście napiwki mile widziane....;-)

Wchodzę, blondynka, zielone smutne oczy, jeansy, obcisła bluzka, skóra... siadam w kąciku, biorę browarek, palę papierosa i popijam, a raczej zapijam smutki...