Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szalona_wariatka

EMO - co o nich sądzicie?

Polecane posty

Gość
cholera wyszło mi, że jestem emo :P 50-40 EMO

Gość perswazjainwazja
Twój wynik: 0/50 Dziękujemy za wypełnienie testu. Twoja pozycja na liście najlepszych wyników: 2 jestem drugi, co za dramat, jestem taki beznadziejny, ide się pociąć:O :classic_cool:

Gość
tylko pamiętaj: cross the street, down the road :classic_cool: i obowiązkowo wilkinsonami :P

buuuuuuuuuuuuu nie chce mi się wywyłać tego testu ptania są tendencyjne buuuuuuuuuuuuuuuu jestem beznadziejny... i akurat to jest prawda. żebym to sobie dla mody wmawiał :O

Gość 1234567890qwertyuio
To nieprawda,że emo ciągle się tną,że to geje i że ciagle ryczą. Oczywiscie zdarzają się wyjątki jak w najnormalniejszym świecie !!! Znam kilka emo i nie powiem o nich,że są śmieszni,źli albo głupi.Są świetnymi partnerami do rozmów,chodzenia na zakupy ;) i do odwalania ciekawych akcji ^^ mam ochotę spedzać z nimi więcej czasu ponieważ według mnie są fajnymi naprawdę ludźmi (tak dla wiadomości nie jestem emo) Apropo emo facetów...Szczerze ? - są fajowi ^_^ i nie chodzi już tylko o wygląd (chociaż popieram ich image) W jednym się nawet zakochałam xD ale to szczegół... Moda to moda.Nie wiem czemu ludzie jadą po emo.Moim zdaniem to bardzo fajny styl.Gdyby to był wieśniacki styl to nie byłoby tylu emo rzeczy w sklepach.Sami projektanci mody popierają ten styl.Oczywiście korony we wlosach są przesadą ale pozatym jest ok. Zresztą może przerzucilibyście się na DRESÓW i zaczęli właśnie po nich jechać,co? popatrzcie na nich.Na ogół to sami chuligani.Dlaczego ich nie wyzywacie? A co wam taki emo zrobił? Dużo ludzi nie ma pojęcia o emo.Ja też nie miałam ale dzięki rozmowom z takimi ludźmi i dobrym portalom internetowym wiem,że emo to głównie muzyka.A wygląd jest dopełnieniem.Ale neistety nasze społeczeństwo jest zacofane i nic o nich nawet nie próbuje się dowiedzieć i z góry uważa ze emo to coś złego. www.emo.sty.fm. - wejdźcie tam.Polecam ! wszystko o emo. Świetny portal i pozerzy nie mają na tej stronie żadnych szans. Poczytajcie wypowiedzi prawdziwych emo i zobaczcie jacy są naprawdę. Ta strona udowadnia że tak naprawdę o emo nie wiecie nic.

Gość 1234567890qwertyuio
www.emo.styl.fm :) przepraszam i przepraszam za błędy w wypowiedziach i mój dziwny nick ;) ;) jestem zmęczona....oprostu...dopiero teraz zobaczyłam która jest godzina :D

Gość 1234567890qwertyuio
ach i jeszcze jedno.Ktoś powiedział o ciuchach...a kto z nas nie lubi kupować ciuchów? ;) ja też jak mam przypływ gotówki idę na zakupy. To dobrze,ze człowiek chce ładnie wygladać.I to niekoniecnie oznacza że chce szpanować.Ja ubieram się dla siebie,nie dla kogoś. Ludzie trochę tolerancji.To naprawdę nie jest takie trudne. Nienawidzę dresów.Ale nie wchodzę na żadne portale o nich żeby po nich jechać.Nie wyzywam ich naulicy i takie tam...wyluzujcie trochę ;D

skoro zwracacie uwage na to rzekome emo znaczy to, ze osiagneli zamierzony cel. poza tym czy jakie macie prawo ich oceniac?! to są ludzie! nie rozumiem was.

Gość emo -gril
hejka :):) ja jestem emo od 2 lat ! :):) nie rozumiem co nie którzy ludzie mają do emo popostu nie czaje !!! Emo nie ma nicwspulnego z samo skaleczeniami typu żyletka!!! emo to nawet nie szataniści !! emo to nie tylko muzyka i ubiur emo to także styl życia !!! stylem emo ludzie pokazują swoje uczucia niewiem dlaczego niekózy emo traktują jak scierło my terz nmamy uczucia !!! i nie macie e prawa sodzić że nam (emo) wcale niechce siodzić ze nam emo niechce sie żyć my terz potrafimy sie bawić wstylu emo mnie np fascnuje styl zycia muzka itp itd

Gość sennaaaaaaaaaa
1234567890qwertyuio hahahaahhahahaahahahahah "troche tolerancji" - "nienawidze dresow" :D:D:D dzieciaki...

Gość Magda-Emo
mają portal swój nawet o subkulturze emo http://emo.xorg.pl nawet ciekawa ta ich subkultura, fajna muzyke mają

Gość Chemicalice
MAtko ludzie, wy naprawde nic nie wiecie na temat Emo! Najbardziej rozwaliły mnie te emo pozerki, które piszą tu "a ja jestem emo od 2 lat ! " tak, i uważasz że jestes kÓl,dżezi , sexi flexi ;/ nie mozna być emo ! czy wy kiedyś to zrozumiecie ?! emo to muzyka i nic poza tym ! być może osoby słuchające tej muzyki [tak jak ja] wyróżniają się z tłumu pewnymi cechami, ale żaden z nas nie powie, że "jest emo". pozerstwo i lans = bycie emo. jeszcze raz mówie BYĆ EMO NIE MOŻNA! to nie jest żadna subkultura a tym bardziej STYL ! kazda subkultura ma jakąś ideologie, a emo jej nie ma. emo to tylko muzyka. jesli "jestescie emo" to proszę o wymianę DZIESIĘCIU emo zespołów. i przynajmniej 3 piosenki każdego. [i teraz wszystkie trÓ pozerki emo lecą na myspace i wpisują w Music "emo" ;/]

Gość heartXprincess
Ja jestem emo od roku... bo dopiero wtedy zaowazylam to w sobie. I teraz wkurza mnie ze w sklepach jest jelno ubran z czaszkami, itp... i wkurzaja mnie totalnie emo sciemo,przeciez trzeba czuc ta muzyke,, i w ogole wszytsko... xD nie nawidze lubi "skinow" ktorzy maja cos do nas czy my komus przeszkadzamy, nam nie przeszkadzaja technowcy, czy hiphopowcy, tak samo nie powinnismy my im przeszkadzac.. Bosh x/ pozdrawiam wszystkich emo.. jak ktos chce pogadac niech pisze na moj gg 8024282 a bardziej zapraszam tam emo ludzi xD

Gość together____
Emo to fajny styl. Jednak wiele ludzi nie potrafi rozróżnić `normalnego` od emo. Moja najj przyjciołka są dzie, że jestem emo. nie jestem emo. nosze ciuchy we wzorki. fryzura emo. słucham screamo i emo. ale charekter.? Nie..

Gość
no bo jak się słucha MCR to niby jest się emo :/ bezydura :/

Gość xxxgabiXXX
EMO jest fajne tak ja myślę, podobają mi się fryzury i styl ubierania. sama mam fryzurę w stylu emo:) mój kolega z klasy nazwał jednego emo że jest pedałem i mazgajem ale to nie prawda po prostu znajomemu nie podoba się ten styl i nawet nie znał tego chłopaka powiedział że widać to po wyglądzie że jest gejem. nikogo nie powinno się oceniać po wyglądzie, każdy ubiera się tak jak lubi i nikt nie powinien tego komentować.

14:58 Yonka wielki dzieki za wyjasnienie, gdyz w googlach znalazlam jedynie strony poswiecone emo ale bez definicji o co wlasciwie w tym wszystkim chodzi

Gość dzieczyna emo
ja jestem emo kazdy ma swoj gust akurat ja mam taki

Gość becia13
emo.. ciekawy styl bycia.. nawet mnie się podoba ale nie chciała bym byc Emo.. ''prawdziwe'' emo są ok. ale jest tez duza grupa ludzi która chce byc i wyglądac jak emo ale wygląd o nieczym nie swiadczy! trzeba tez byc bardzo EMOcjonalnym bo na tym to polega.. pozdrawiam

Gość grosze grosze
Uzalajace sie nad soba,ciotowate trudne dzieci!!!!!!!!!!!!!!!

Gość szuczita
Oni som fajni ❤️

Dla mnie EMO to ludzie, którzy wiecznie się nad sobą użalają, zero radości z życia, po prostu tragedia! Rozumiem, można przeżyć coś strasznego i się załamać, sama też miałam w ostatnim czasie parę nieszkodliwych załamań, ale szybko mi minęło, bo wytłumaczyłam samej sobie, że nie można się wiecznie nad sobą użalać, tylko zrobić coś, aby tą chwilową beznadziejną sytuację poprawić! Zawszę widzę w danej sytuacji jasne strony (no chyba, że się już całkiem załamie) uważam, że optymiście (czasami nawet niepoprawnemu;-) ) łatwiej jest żyć, niż temu, kto widzi świat w jednym kolorze - czarnym. Więc zastanówcie się nad sobą kochani EMO:D Nad tym, czy warto tak dalej żyć, czy nie warto czegoś zmienić w swoim życiu? Chyba, że jesteście jakimiś masochistami, którym sprawia przyjemność załamywanie się, wmawianie sobie, że jesteście beznadziejni (nikt nie jest całkiem beznadziejny) i okaleczanie się. Ja tam nigdy nie zrozumiem poglądów EMO, bo jestem kompletnym przeciwieństwem:D

niektorzy ludzie sciagaja z niektorych zeby wygladac top. wysmiewaja sie i ponizaja emo poniewaz ma własny styl!

Gość bitsy
EMO to zwykla moda dzieciakow i nastolatkow i jak kazda moda moze sie komus podobac albo nie. Gadanie ze emo to tacy niezwykle uczuciowi i wrazliwi albo ze emo tylko uzalaja sie nad soba i tna zyletkami to tylko zwykle pierrdzielenie🖐️

Gość InnaNizWszyscy=
Nie mam zamiaru ich krytykować. Osobiście nie podoba mi się ich styl, ale nie przeszkadza mi to jak ktoś tam na ulicy jest emo... Ale odnoszę wrażenie, że ten cały "styl życia" to po prostu zwykła moda, która i tak przeminie. Wtedy połowa tych, którzy teraz są emo, oleje całą subkulturę i znajdzie sobie inny styl, który akurat będzie modny. Prawdziwi zostaną. Wkurza mnie tylko tyle, i to nie tylko w emo, że ludzie utożsamiają się z jakąś subkulturą, a później kiedy ona już "wyjdzie z mody", olewją cały "styl życia". Tak było i będzie... Prawdziwi zostaną....pozdro....

Gość Młot na EMO
Co o nich sądzę? Potrafią się tylko użalać, jacy to oni nieszczęśliwi.:O Pieprzone dzieciaki bogatych rodziców.:O PS Sra EMO-ciotom do zapryszczonych ryjów 😡

Gość Wladimir Putin
емо жизни дерьмо!