Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szalona_wariatka

EMO - co o nich sądzicie?

Polecane posty

dzisiaj widzialam dziewczynko wstylu emo... Czarne wloski dodatki różu spinka w czaszki oh ah kurteczka rozowa z czaszką spodniczka czarna leginsy i balerinki w czaszki myslalam ze zwymiotuje :D Oczywiscie papieros w lapie i smiga po miescie ...

Gość gytna
co to jest EMO? w skrócie. proszę

Gość iksFin
Eh... Szkoda gadać. Bycie emo od razu kojarzy się z totalnym odjechaniem na życie, cięciem sie żyletkami i jak dla mnie naprawdę żałosnym wyglądem. Aż mnie mdli. Ale że tak powiem są ludzie naturalnie wrażliwi, którzy nie potrzebują tego manifestować w niewiadomo jaki sposób. I takich charakterów brakuje w tym przebrzydłym świecie :)

Gość EmoAnk
SAMI JESTESCIE PIERDOLNIęCI ! Jak można tak obrażać nas ! To nasze życie...to ąe jesteśmy smutni nie oznacza że inni! TO NIE MODA tylko zycie jak możnma być tak podłym ! A wy zwykli ? po co komu do szczęścia?! Miło wa? =/

Gość czy to ważne xD
Ten styl jest zaje*isty!! te frzyurki, ciuchy, dodatki, kolczyki.. Coś pięknego! =)) I o wiele bardziej wole tych prawdziwych ludzi niz te sztuczne Barbie..plastiki..wrr...

Gość ILoveEmoStyl
EMO RZADZA!!!!!!!!!! JA JESTEM EMO! A SKORO MNIE NIE LUBICIE, TO H*J WAM W DUPE POPAPRANCY!!!!!!!!!!!!!! BLEEEEEEEEEEEEE! xP

Gość EMOgirl
Jestem emo i co do mnie macie???

Gość rasta to też jazda
emo są spoko khm ekkhm !!! ostatnio jarałem gandzie z jednym ale nie pamiętam jak miał na imię :o

Gość taki co zna emo itp
to samobójcy i ćpuny taka prawda żałosne dziwaki prawie klauny :D

Gość nóż i do lasu rumcajs powraca
emu to ptak nielot co wy chcecie od ptaków ku***a

Gość iksFin
I wlasnie o takich ludziach jak wy mowie - sztuczna manifestacja tego, kim sie nie jest. Krzykniecie - jestem emo! ubierzecie sie w te swoje emowskie ciuchy i co? I w głębi dalej macie w sobie swój brud, udawany smutek i "pieprzenie całego świata"... Szkoda mi Was, naprawde... I mysle ze jakas czesc ludzi ma podobne zdanie. Najwazniejszy jest swoj wlasny oryginalny styl, a nie bezmyslne upodabnianie sie do jakiejs subkultury....

Gość gsdgdfhdfhgh
nie ma czegos takiego jak "styl emo". emo to gatunek muzyczny, cos na pograniczu rocka i alternative z dosc mocnymi tekstami. a "dzieci emo" to po prostu efekt zasypywania nas trupimi czaszkami przez sklepy typu new yorker czy inne trolle, dzieciaki dorobily do tego ideologie ze jak beda sluchac dolujacej muzy to beda super emo tredni dzezi fleszi koczi i w ogole chuj wie co jeszcze. wyrosna z tego :D

Gość EMO GIRL
Widzę, że nie rozumiecie nić...:P Komu jestesmy potrzebni ??? Jeżeli nie Wam, ludzim niby "normalnym" to komu ?? Jesteśmy potrzebni sami sobie...I nasrane w głowach to Wy macie. Wiecie co to jest cierpienie ?? Nie, nie wiecie. Emo, :przeszli cos strasznego w życiu...dlatego tacy jestesmy...każde z Was miało chwile rozpaczy ale nie tak Jak my-EMO. Też kiedys bylam taka jak Wy...niby NORMALNA ale wszystko sie zmieniło jak bylam bita, wykorzystywana:(...Teraz jestem jedną z nich i pieprze to , co mówią o nas ludzie...Wy nigdy nas nie zrozumiecie...!!

Gość EMO GIRL
Widzę, że nie rozumiecie nić... Komu jestesmy potrzebni ??? Jeżeli nie Wam, ludzim niby "normalnym" to komu ?? Jesteśmy potrzebni sami sobie...I nasrane w głowach to Wy macie. Wiecie co to jest cierpienie ?? Nie, nie wiecie. Emo, rzeszli cos strasznego w życiu...dlatego tacy jestesmy...każde z Was miało chwile rozpaczy ale nie tak Jak my-EMO. Też kiedys bylam taka jak Wy...niby NORMALNA ale wszystko sie zmieniło jak bylam bita, wykorzystywana ...Teraz jestem jedną z nich i pieprze to , co mówią o nas ludzie...Wy nigdy nas nie zrozumiecie...!!

Gość aha. no to spoko.

Gość taki co zna emo itp
emo to tandeta podobnie jak got tzn zwykli niepełnosprawni umysłowo ludzie którzy myśla że tylko oni są ofiarami żałosne:)

Gość z BMI słabo i co z tego
emo ? co za różnica kto czego słucha ważne kim on jest muzyka to pic że ktoś słucha discopolo nie znaczy że jest głupi ale jak discopolo to jego sposób na zycie to coś jest nie tak ;)

Gość iksFin
Jak ja lubie bujanie emo : " Nie wiecie co to cierpienie! Nic nie rozumiecie! " Ciekawe tylko czemu używają tego prawie zawsze... PRawie jak sektra - mają własną mantrę, którą stale wygłaszają... A co do tego cierpienia i bólu - każdy przeżył coś strasznego, ale domeną człowieka jest to, że umie sobie z tym poradzić, a nie obnosi się z tym po całym świecie, żeby inni mu współczuli... Tylko szkoda, że te słowa i tak do żadnego eemowca nie trafią... ( wiem ze powinno byc "do emo" )

Gość Fakajebaka
Hmmm... Dzisiejsze emo nijak sie ma do tego sprzed x lat. Zacznijmy od tego, że współczesne emo to nie subkultura a raczej moda, czy sposób na życie. Wprawdzie nie popieram tego... Czasem krytykuję, ale nie publicznie-ocenę zostawiam dla siebie... Dlaczego ocenę zachowuję dla siebie? Bo emo to też ludzie... Trudno traktować ich jako jedną całość. Każdy ma swój charakterek, osobowość i pomimo że każdy podobny to tak się różni... Jeżeli wydaje się wam że nie mam racji to pogadajcie dłużej z takimi ludźmi na jakiś temat (inny niż cięcie;)) Można też często zauważyć że emo rodzi się wśród bogatych... A emo niekiedy w jakiś sposób ma się do buntu... Dla niektórych jest to sposób pokazania jakim to się jest nieszczęśliwym... Zastanówcie się (w tym przypadku) co byście woleli: mieć full kasy i zje**na rodzinę, czy żyć przeciętnie ale za to znajdować wsparcie wśród najbliższych;)? Jak full kasy to... chyba z wami coś nie tak:P Pozdrawiam

Gość bleeding-emo-girl
Widze, że wiekszośc o emo dowiedzialła sie z anty-for lub beznadziejnych pisemek! Jestem emo od roku. Najpierw zafascynowała mnie ich muzyka, styl ubioru też okazał się niezły, fryzury są po prostu COOL! I co we tym zlego że właśnie tym sie wyróżniamy?? trampkami, rurkami czy rozciągniętą szarą bluzą?? jest dużo styli i rozne gusty wiec dajcie sobie spokoj z nabijaniem sie z naszych ciuchow bo wiekszosc z was ubiera sie jeszcze gorzej! A co do tego wysmiewania sie przez wasz z nieszczescia emo, z ich rozpaczy, z tego ze udaja pokrzywdzonych? TO BZDURA! Emo to styl, tak samo jak punk czy ghot! KAzdy czlowiek jest inny! nie mozna powiedziec ze wszyscy ghoci sa szczesliwi a wszyscy emo nieszczesliwi bo to totalna bzdura! Wiec może zamiast byc uprzedzonym do emo, ktorych z reszta polowa z was nawet nie poznała to moze byscie w koncu zastanowili sie ze pisanie o tym o czym sie nie ma pojecia nie ma sensu :/ pozdro!

Gość bleeding-emo-girl
I jeszcze jedno! baleriny, czy różowe bluzeczki nie należą do stylu emo! ubieramy się w wyblakłe lub ciemne kolory ale także czerwone.

Gość ł ... ... ... ... ... .
do wszystkich EMO... 22:10 prawda w oczy kole......... http://www.joemonster.org/art/8531/10-najbar dziej-irytujacych-rzeczy-w-Emo 22:52 Myrevin Nie jestem.. wobec tego czuję nieodpartą wręcz potrzebę a nawet konieczność, pozdrowienia cię bardzo ciepło,miło, po koleżeńsku, serdecznie oraz po staropolsku , tradycyjnym już w tej chwili, W.S.N.R. Autorze czy też autorko topiku. 22:57 A co to emo I co to WSNR?? Poważnie pytam... 23:01 Delicious_ Artykul na "6"

Gość karolain
właściwiwe dla nie których emo to tylko moda i najbardziej wkurzajace jest to ze ktoś jest emo tylko dlatego ze pogoma im sie muzyka jakiej słuchamy czy jak sie ubieramy i jaki mamy makijaż ale najbardziej rozwala mnie text mam 12 lat i jestem emo !!!! :/ albo jestem bardziej emo niz ty to jest poprostu żal.pl

Gość karolain
najgorsze jest to jak ktoś nie wie nic o emo a wyzywa ich od pedałów. co poniektóży dali by sobie wreszcie spokój z tym wyzywaniem emo. ja tez jestem emo ale nie wyzywam dresiarzy itp. co wam sie nie podoba w emo ze tak wszyscy nas krytykuja. tak samo co do ubioru, kazdy ubiera sie jak chce jesli wszyscy ubierali by sie tak samo na świecie bylo by..... wiecie o co chodzi.:|

Gość senaaaaaaaaaaa
jak 10 lat temu zaczynalam liceum to podzial na "subkultury" byl bardzo prosty, albo sie bylo kretynem z dyskoteki, ubranym w swiecace ciuchy idiota (o clubbingu wtedy jeszcze nie bylo mowy a szkoda), albo takim odklejencem (punko-metalo-hippisem, to bylo jedno towarzystwo). I ja do takich nalezalam. Tylko ze nasza innosc nie polegala na wydawaniu pieniedzy starych i pokazywaniu sie w nowych ciuchach, raczej tez nikt sie nie cial. Siedzielismy godzinami, pilismy alko i palilismy jointy, a przede wszystkim rozmawialismy bo naprawde wszyscy wierzyli w to o czym sie mowilo. Dla mnie rozpieszczony malolat ktory najpierw wydaje 500zl na nowe ciuchy a potem sie tnie bo nie moze isc na impreze jest tak zalosnym obrazkiem ze gdybym miala takiego brata albo dziecko to bym umarla ze smiechu.

Gość senaaaaaaaaaaa
ha! jeszcze cos dodam, bo przeczytalam na tej stronie post jakiejs emo laski. Wytlumaczcie mi dlaczego kazdy glupek ktory sie upodobni do innych glupkow mysli ze jest kims wyjatkowym? Niepojete. Trampki i spodnie rurki - tez powalajaca wyjatkowosc:D

Gość JSHSHSSHSSHSSHSSHSHS
nie kumam jak mozna z siebie robic sierote, kiedys w mlodych latach tez bylam wrazliwa i slaba, ale dostalam pare razy w tylek i teraz nic juz mnie nie zlamie. I takich ludzi lubie. Miales problem i przezyles cos strasznego? Olej to i idz dalej, udowodnij ze jestes kims robiac cos pozytecznego,a nie siedzac i placzac w kacie i wzbudzajac litosc a we mnie pusty smiech