Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana i zaniepokojona

Biorę tabletki od 6 miesięcy i do tej pory wszystko było dobrze...

Polecane posty

Dostawałam regularnie krwawienie z odstawienia, w 4 dniu. Jednak po 6 opakowaniu jest zupełnie inaczej. W 3 dniu po odstawieniu pojawił mi się spory skrzep (wcześniej tak nie miałam) :( I to tyle. Do tej pory nie dostałam krwawienia, jest już 6 dzień po odstawieniu. Martwi mnie to i nie bardzo wiem co robić dalej. Boje się że mogę być w ciąży. Nie wiem czy mam dalej brać normalnie tabletki? Do gina jestem zapisana, ale dopiero na piątek. Doradźcie mi coś dziewczyny, proszę. Biorę Yasminelle.

Proszę o jakąś radę, ja sama nie bardzo wiem co mam robić:( Mam dalej brać tabletki bo już niedługo termin, a może wstrzymać się do wizyty u gina? Co może oznaczać taka sytuacja jaką mam?

Gość 1314
Skrzep ?! może jesteś zagrożona zakrzepicą żylną, robiłaś badania na krzepliwość krwi ?

Kiedyś robiłam i wszystko dobrze... Dzisiaj 7 dzień i krwawienie nie ma:( No i nie wiem co robić. fatalnie

Gość ainuzi
i co, masz ten okres??

Gość nie bierz dalej tabletek
odstaw i nie ingeruj w swoja gospodarke hormonalną póki co. zobaczysz co powie ci lekarz, moze nie sa to tabletki dla ciebie.moze ci je zmieni albo dalej bedziesz ja brac..pozdro