Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowanabardzo

ZAPLODNIENIE czy tak wyglada??

Polecane posty

witam :) mam pytanie, okres spoznie mi sie juz miesiac....jakis tydz temu mialam lekkie plamienie doslownie 1 kropelka krwi.......dodam ze wspolzyje. Czy mozliwe ze bylo to zaplodnienie?

Gość upupupuppupu

Gość boze miesiac po
zrob test!

Jestesmy z moim chlopakiem studentami i przyznam, ze zabraklo nam odwagi na test :(

Gość boze miesiac po
Ale z testu dowiesz sie wiecej niz tutaj, na forum

Gość a po co test
poczekaj jeszcze 7 miesiecy jak do tego czasu nie dostaniesz okresu a bedziesz miala skurcze to napewno doszlo do zaplodnienia :P

wiem, wiem....chcialam sie tylko zapytac.....bo te plamienie bylo bardzo dziwne. Naprawde bardzo sie boje :(

Dużo na to wskazuje , że jesteś w ciązy ale różnie bywa. Zrób test albo idź do lekarza po takim czasie to USG już wykryje ciąze.

Mam 21 lat moj chlopak 23. Co prawda on utrzymuje sie sam, ale ja jestem jeszcze pod skrzydlami rodzicow. Po prostu brakuje nam odwagi na ten test....narazie sie ludzimy.Ale pewnie niedlugo trzeba bedzie zrobic ten test.

Gość Ewelina--
mój mąż też ma 23 lata i mamy 4 miesięczne dziecko ❤️ i jest dobrze :-) z tym że ja mam więcej niż on. zrób test!!

Gość milenaaaaaa
Jasne ze zrobcie, jesli to ciaza to zostanie ci wiecej czasu na nastawienie sie na nia:-)

Nie zebym histeryzowala....co prawda mam nieregularny kres ale w ciagu ostatniego roku sie uregulowal.Nie moge brac tabl anty, a raz jedyny raz bylo na chwilke bez gumki....nie doszlo do wytrysku ale wiecie jak jest :( spoznia mi sie okres, bylo jakies plamienie...i nie wiem czy to ma jakies powiazanie, wieczorem bola mnie bardzo nogi od kolan w dol...ale tylko co jakis czas...

Na forum nie dowiesz sie czy jesteś w ciązy. Takim postępowaniem , ciąglym odwlekaniem z testem i stresowaniem się możesz tylko zagrozić ewentualnej ciązy.

Gość no bez przesady
koralik, wiele na to wskazuje? mi sie kiedys okres z nerwow zatrzymal. brak okresu albo bardzo skapy moze oznaczac ciaze, ale wcale nie musi.

Gość no bez przesady
autorko idz zrob test, bedziesz miala spokojna glowe. mysle ze nie jestes w ciazy, zwlaszcza ze jak piszesz nie bylo wytrysku i tylko na chwile. trzymam kciuki!

Nigdzie nie napisałam , że jest na pewno w ciąży bo tego nikt nie wie. Ale czy nie ma takiej możliwości ? Radzę tylko to sprawdzić i tyle !

autorko - nie chcę cię martwić, ale jeden jedyny raz bez gumki wystarczy. pamiętam moje obawy o ciążę jak miałam 22 lata. skończyło się dobrze :-) z tamtym facetem mieć dziecko, o nieeeee :P teraz mam 26 lat i cudownego synka ❤️ pozdrawiam. zrób test i nie martw się!

dziekuje za odp :) pytam, bo wiele kobiet ma tu juz ciaze za soba i zna pierwsze objawy. Musze namowic chlopaka na test i napisze wam co wyszlo ;)

Gość Ewelina--
napisz!! bo bardzo rzadko dziewczyny pisza, co wyszło... będzie dobrze[ kwiat]

Gość zinteresowanabardzo
Zrobilam test :) i nie jestem w ciazy ! Dziekuje za wsparcie

Gość Ewelina--
:-D 🌻