Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katia888

kiedy facet mówi nie wiem czy to ma sens...nie wiem czy...

Polecane posty

Gość katia888

cię kocham..pogubiłem się...zróbmy sobie przerwę..." itp to oznacza, że jakaś laleczka wpadła mu w oczko i albo już zdradził albo planuje to zrobić :O CZY ZGADZACIE SIĘ Z TYM?

Gość nierozwiązywalny...
niekoniecznie... może być niezadowolony z ... (seksu, Twojego wyglądu, waszego stylu życia - niepotrzebne skreślić) i w ten głupi sposób okazuje niezadowolenie. próbuje sprawdzić na ile może sobie pozwolić, jaka będzie Twoja reakcja,...

Gość hydroxy
Albo po prostu chce zerwać:O

Gość Gdansk 38
Jak dlugo jestescie razem?

Gość Niekoniecznie koniecznie
Sam nie wie czego chce. Nie jest pewien. To niekoniecznie musi oznaczać zdradę albo zainteresowanie jakąś inną kobietą. Czasami to takie zapytanie o możliwości wzięcia "urlopu" od związku, przewietrzenia atmosfery, może nawet umocnienia uczucia przez "zatęsknienie" do siebie.

Gość nierozwiązywalny...
po prostu, nie zrywa się "przed" zdradą i nie zrywa się jeżeli ta laleczka, która mu wpadła w oko, tylko na razie mu wpadła w oko, a jeszcze nie jest jego laleczką. faceci są tak samo asekuracyjni jak kobiety (chyba, że to jakiś mega szlachetny rycerz i nawet jak tam jeszcze nic, to tu już nie)

Gość Gdansk 38
A jak w tym czasie znajdzie sie ktos inny? Przerwy to nie lekarstwo...

Gość nierozwiązywalny...
no to jest właśnie to ryzyko :) :) :) ale dla kolesia tak samo duże jak dla kobiety. robiąc sobie przerwę odzyskujesz kontrolę nad własnym życiem ale tracisz nad własnym związkiem.

Gość Gdansk 38
Niestety jej pomysl na przerwe doprowadzil tylko do tego,ze po powrocie byla dla mnie juz kims innym?

Gość Gdansk 38
Wdarly sie watpliwosci i tak zakonczyla sie nasza milosc!

Gość katia888
Dziękuje za wypowedzi :) :) :D Tu nie chodzi o moją sytuację, ja jestem szczęsliwym singlem od paru miesięcy ;) Takie poprostu wnioski wysnułam.. Wg mnie to nie jest tak, że facet siada i zaczyna rozmyślać: Oh...no nie wiem....czy ja ją kocham...?...czy jestem gotowy? :cool: Tylko ktoś mu siada na "sercu" albo na tym co ma poniżej pasa :cool: i stąd takie wątpliwości.. Patrząc na to co sie dzieje naokoło mnie do takich własnie wniosków doszłam :O Jeśli nie wiadaomo o co chodzi...chodzi o inna kobietę :cool: Chciałam poznać wasze opinię :)

Gość katia888
Widzę, że nie ma tu emoty :cool: :P ;)