Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana1986-11

NAJGORSZY DZIEN W ZYCIU

Polecane posty

Gość załamana1986-11

Jutro najgorszy dzien w moim zyciu...jade na wycieczke jestem pilotem i jedzie na nia chłopak który mi sie podoba, mysle o nim cały czas, spotykamy sie a tu niespodzianka...jedzue na nia z laska:(:( Wrescie poczułam ta chemie ...czuje na przemian zal i smutek...Najgorsze jest to ze widze juz te scenki jak sie przytulaja a ja bede musiała sie usmiechac mimo tego co czuje bo jestem w pracy:(:( Niewiem czy mam mu cos powiedziec czy udawac ze go nieznam???

Gość poherbacie
No ale chyba się z nim znasz? Jak masz udawać że go nie ma? to nigdy nie rozmawialiście ze sobą?

Gość 11scorpion1986
Znamy sie... spotykaliśmy sie ze soba..myslałam ze cos z tego bedzie ..mowił ze nie ma dziewczyny a tu nagle jedzie z jakos laska:(

Gość poherbacie
Znam to... Codziennie chodzę do pracy gdzie jest facet który BARDZO mi się podoba. Często daje mi do zrozumienia, że ja jemu też (komplementy co dnia, opowiada, jakim fajnym chłopakiem by był dla swojej dziewczyny itd.). No i co z tego? Nic. Jak chce iść do kina, zaprasza kogoś innego. Ale wiesz co? Da się z tym żyć. Przecież nie uciekniesz. Potraktuj to profesjonalnie - jesteś w pracy i tyle. Ja znoszę to co dzień więc więc się da. Zachowaj twarz pokerzysty i miej godność, przecież sie tam nie rozpłaczesz. A do kina idę sobie sama. Hi hi!

Gość wredota_ldz
Nie bawcie mnie...Najgorszy dzien w zyciu? nie macie o tym pojecia...Najgorszy dzień to bedac na zakupach przed wymarzana wycieczka i odebrac telefon ze Matka ktora kochacie najbardziej na swiecie miala wypadek i nie wiadomo czy przezyje, to jezdzenie do niej nieprzytomnej i czekanie na cud... To patrzenie jak ukochana babcia umiera na raka to za problemy a nie jakies bzdury:|

Gość zgadzam sie z wredota
dla mnie to byl dzien, gdy zobaczylam puste zascielone łózko szpitalne po kims mi najbliższym.

Gość lifdshglvayudf
no cóż... niektórzy nie wiedzą w jakim świecie żyją i dla nich tragedią są skręcone paznoksie i połamane włosy... :o