Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna kulka analna

Zaczynam właśnie dzień od kawy i pączka

Polecane posty

Gość też czarnulka
ja tez od kawy i od papieroska jak sobie wypij i wypalę ze dwa to zaczyna się budzioć do życia :)

Ej, gumowaty jest pączek stary albo usmażony na oleju transformatorowym. Jadam pączki nieczęsto, ale czasem weźmie mnie ochota... tak jak dziś :classic_cool: Ale cóż - zostało mi to kawsko.

Myślę, że bardziej chodzi o ten olej. :classic_cool: Naprawdę uważasz ze są gumowate? :-o A co z nadzieniem? Dżem czy ajerkoniak? Ajerkoniak w sumie lepszy ale niepokojąco przypomina nasienie.

Gość oj kurde
a ja kawka i ciacho dyniowe

Gość traumatyczne przezycie
ja zawsze zaczynam dzien od kubka swiezego nasienia i kafelka czekolady oczywiscie gorzkiej

Gość z taką twarzą to na pewno
Ja tam lubię z konfiturą z rózy :P Pijawa Tobie to zawsze jakieś g ... w Lidlu wcisną :classic_cool: Dziubas Tobie to by się przydało więcej tych pączków spożywać:P

Gość z taką twarzą to na pewno
Trauma > oczywiście swojego, świeżo strzepanego ? :classic_cool:

Chinka - pączki z ajerem, które czasem spożywam mają nadzienie bardzo jasnożółte. Być może to sprawa lokalnych dostawców albo zwyczjaów miejscowych. Podobnież nasienie męskie nie jest koloru jednolicie białego wg RAL 5001. Nie twierdzę, że oba płyny wyglądają identycznie, ale że ajerkoniak, cyt. \"niepokojąco przypomina nasienie\". To tyle tytułem wyjaśnienia. Życzę miłego dnia