Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasablanka inaczej

mam pytanie odnośnie drugiej fazy cyklu - prosze odpowiedzcie mi

Polecane posty

Gość kasablanka inaczej

otoz podobno nie mam owulacji bo rozstrojone mamhormony , w tym cyklu bralam clo na wywowlanie owulacji i ona chyba byla a teraz jestem w 23 d i mam biala gesta wydzieline co chyba oznacza ze to progesteron wysoki a jak wysoki to powinnam @ dostac w terminie, i moje pytanie czy jak jest owulacja to @ dostane w terminie czy nie bo cykle mam bardzo dlugie nawet 40 dniowe a teraz niby ta owulka była ???? a drugie pytanie jak mam ten sluz gesty bialy w drugiej fazie cyklu to oznacza ze tego prgesteronu jest duzo i dostane @ bo dziwne to bo niby nie mialam owulacji dawno ale zawsze w drugiej fazie ten sluz gesty mialam a @ dostawalam po 40dniach dopiero :(:(:( z gory dzieki za odpowiedz

Gość sssaczek
po sluzie nie da się okreslić jaki jest poziom progesteronu można go jedynie oznaczyć w laboratorium 7-8 dnia po owulacji gdybyś mierzyła temperaturę lub robiła testy owulacyjne to mozna by próbować po tym okreslić czy doszło do owulacji czy nie a i tak dokładne potwierdzenia daje nam monitoring cyklu u ginekologa

Gość kasablanka inaczej
sssaczek dzieki ci sliczne ale bardziej mnie interesuje czy @ powinna przyjsc w terminie skoro jest ten gesty sluz wskazujący na podniesienie sie progesteronu a mowie to tak poniewaz kidys bralam Duphaston przez rok czasu i wlasnie po DF mialam taki sluz i zaraz dostawalam @ po odstawieniu ale juz dawno odtsawilam DF sluz nadala jest taki jak przy braniu DF a @ nie chce przyjsc w terminie ??

Termin to różnica max 10 dni między najkrótszym a aktualnym cyklem - spośród ostatnich 12tu. Dlatego spokojnie czekaj.