Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migota pelna

O kuźwa! widziałam mojego faceta na zdjęciach z imprezy obściskującego się

Polecane posty

Gość migota pelna

z jakas striptizerką 2 tygodnie temu pojechal do mamy do innego miasta pomoc jej w przeprowadzce, caly weekend siedzialam w domu sama. dzis z ciekawosci weszlam na strone spiżu w katowicach patrze a tam moj facet z jakas kobietą sie migdali 😡mam ochote go zabic 😡 fajna kuźwa przeprowadzka 😡 nie wiem co mam robic 😡mieszkamy ze soba od sierpnia a ten lajdak.... i jeszcze spi sobie obok w lozku, chyba go zabije jutro pokaze mu zdjecia albo zaraz to zrobie gnoj jeden! 😡

kopnij go w tylek i to tak, zeby sie zesral najlepiej :-) sqrwiel....jak 95% facetów:/ jesli okaze sie, ze moj tez do nich nalezy rozniose go na strzepy...yyy rozedre:)

Hej! Proponuje nie krzyczec i nie zabijac, tylko po prostu pokazac mu te zdjecia. Zobaczysz jak zareaguje i wtedy bedziesz miala pole do dzialania. Tylko bez histerii i paniki. Zycze powodzenia i pozdrawiam 🌻

panike najlepiej wymienic na kopa w dupe:/ ja w zeszlym zwiazku nie przylapalam na zdradzie:) odszedl mowiac ze nie wie czy kocha mnie tak jakby tego chcial a tydzien pozniej byl juz ze swoja byla....nie wiem co gorsze :-o jebaniutki jeden... ale w kazdym nieszczesciu jest szczescie- to tylko kwestia czasu :) sama sie o tym przekonalam. teraz jestem szczesliwa z kims innym:)

Aaaa i zapomnialam dodac po pokazaniu zdjec zlac go na zimno, czyli nie krzyczec, bez histerii, tylko powiedziec spokojnie co sie ma do powiedzenia i na razie. To go zaboli mocniej niz kazda awantura.

Gość o wwww morde
najpierw go zapytaj jak tam przeprowadzka, jak u mamy było, ciekawe czy się przyzna, że był na imprezie, dopiero później mu pokaz zdjecia

Gość berra
ciekawe:)szykuj plan a jak wcielisz go w zycie to napisz co i jak

Gość berra
o www morde ma racje ja tez tak kiedys zrobilam. facet klamal jak z nut

Gość wania grisza i anton
teraz przy pomocy komputera mozna takie cuda robic ze wszysko jest mozliwe, nawet to

jesli zrobili mu to komputerowo od razu powinien zaprzeczyc i rzec, ze fotomontaz. publicznie

Gość hmmmmmmiuk
Do wielkiego Brata!Przemoc fizyczna to wywieranie wpływu na proces myślowy, zachowanie lub stan fizyczny osoby bez jej przyzwolenia przy użyciu siły fizycznej. Jesli Bartek choc palcem dotknal J. to jest to przemoc!Nie zrobil tego, natomiast J. rzuciła w niego szklanka!w takim razie ona tez powinna wyleciec

Gość dziocuhaaam
walcz!

Gość to ci psikus

Gość uppppppppppppppppppppp