Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perla z lamusa

faceci to w większości tchórze/

Polecane posty

nietety musze sie zgodzic, 90% Piotusiow Panow

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
si:)

Popatrzmy pozytywnie. To znaczy, że być może nawet 49% facetów (lub w ostateczności - jeśli przyjąć opcję 24 - 10%) to ludzie odważni! Daje to tak czy tak kilkaset milionów odważnych facetów na całym globie.

autorko topiku wyraźnie przyciągasz ten typ;) ja w swoim życiu spotkałam samych odważnych pod każdym względem mężczyzn:>

nie no nie prowokuje nikogo do obrzucania wyzwiskami - wiem ze wsrod was sa tacy, ktorzy sa prawdziwymi facetami. Racja moze na takich trafiam i to setny taki topik. Ale dlaczego wiekszosc facetow nie umie byc szczera?kiedy we mnie zakochal sie kolega powiedzialam mu jasno ze nic z tego zeby sie nie ludzil. Kiedy ja napisalam po 3 mcach do mojego bylego zeby sie spotkac( a sam mowil o utrzymywaniu kontaktu) on napisal chetnie i wogole z entuzjazmem ale propozycji nie bylo konkretnej i od tego czasu cisza. Zrozumialam to - nie jestem idiotka ale nie mozna wprost napisac sorry nie mam czasu i tyle zamiast robic komus nadzieje??

hahaha uważaj Kinka teraz wysoki zacznie Cie ganiać:P

i jeszcze jedno nie nasmiewalabym sie na Twoim miejscu z tegokobiecego-chce ale sie boje:P

gdyby napisał wprost temat mam byłby inny: \"przeczytajcie co ten cham mi napisał\"

komiczne: heh, nie kazda kobieta lubi zyc w iluzji wiesz?:-P gdyby napisal \" sorki, nie mam czasu\" albo nawet\" nie powinnismy sie spotykac\" to byloby przynajmniej czytelne i wcale bym sie nie obrazila. Poza tym to on nalegal na utrzymywanie kontaktu, ja mam raczej zasade ze co bylo to minelo. Tak wiec nie chodzi o chamstwo a o konkrety, i tyle.

perla z lamusa moim zdaniem okres po zerwaniu, gdy się nie chce zerwać kontaktu to pomyłka. Lepiej jest ograniczyć lub zerwać kontakt żeby jak najszybciej trzeźwo spojrzeć na całą sytuację. Takie spotykanie się po zerwaniu tylko sprawia ból i przeciąga moment wygaśnięcia uczuć -a tego chyba nie chcesz, prawda?

Widocznie liczy jeszcze na małe packanie ale chce żeby wyszło to od Ciebie. Raczej rozsądek niż tchórzostwo?

niebieski77 : masz racje, ja wiem o tym i sie zgadzam w zupelnosci ale ja liczylam ze cos sie jeszcze da odbudowac, nie zamierzalam z nim chodzic na herbatki i sie przyjaznic,

perla z lamusa tak sie mowi bo nie chce sie wszystkiego odrazu przekreślać -taka furtka bezpieczeństwa na wypadek gdyby sie zmieniło zdanie.. wiesz że też przez to przechodze.

a ja wam na to klin klinem- zamiast rozpamiętywać i zostawiać niedomknięte furtki, zatrzaśnijcie te drzwi i szukajcie nowych, otwierających sie na kogoś lepszego:) SZKODA CZASU