Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moera

mam 26 lat,nie umiem gotowac,nie chce miec dzieci, nie znam tabliczki mnozenia i

Polecane posty

Gość
nie umie tabliczki mnozenia :P i własnie za takie beznadziejne teksty kocham kafe:P

Gość kalkulator
a po cholere zaprzątać sobie głowę tabliczką mnożenia jak są kalkulatory

ami_ra dlaczego chcesz ze mna porozmawiac?:( zeby potem wykpic na forum? :O :O :O

Gość moera.
fakt iż nie potrafię gotować nie przeszkadza mi w obżeraniu się na maksa. I jak już wspomniałam potrafię nieźle oddychać. no i jestem w klasie maturalnej (poraz 8) i mam nadzięję zdać ten nieludzki egzamin(wybrałam matematykę, a na ustnym matematykę, no i fizykę kwantową) AHA! I NIEPODSZYWAĆ MI SIĘ TU!!!!!!111111

no prosze jak podszywacz sie produkuje-zalosne!!!:O a pisz sobie !! i uwazaj zeby cie nie spotkalo w zyciu cos paskudnego!!

Gość moera.
w sumie to tą tabliczką mnożenia się nie przejmuję - przecież mam kompa (co prawda uruchami mi go tata i wchodzi na kafeterię, a czasami nawet pisze za mnie - ja tylko dyktuję - właściwie to on cały czas pisze, ja nie umiem znaleźć tych wszystkich literek). gotowaniem też się nie przejmuję (mieszkam blisko MCdonaldsa) dzieci olewam sikiem parabolicznym jedyny mój problem to to że mam 26 lat - JAK COFNĄĆ CZAS?!!?!?!?!? chcę mieć znowu 3 latka i srać w pieluchy....help :(

.. :O ... taaa.. zalosne.. podszywaczu zatrzymales sie w rozwoju chyba dawno temu!! idz dzieciaku do pisakownicy bo ci lopatke ukradna!!:P

Gość lelumpolelumm
albo epidemia dysmuzgowia albo naprawde powtarzanie w kółko jednej kiepskiej prowokacji:o z ta tabliczka mnożenia poprzednio topik był wczoraj, a i wczesniej sie pojawiał:p

Gość warka jasne ..już niepełne
ale nie rozumiem w czym tkwi problem ?? przeszkadza ci że nie umiesz gotować ? czy że nie chcesz mieć dzieci? [z tabliczką mnożenia przegięlaś...chociaż ja nie umiem mnożyć zaawansowanie; np. muszę się zastanowić głęboko ile to jest 12x5, czy 14x3 ). Jeśli przeszkadza ci to że nie chcesz mieć dzieci, to znaczy że tak naprawdę to chcesz dzieci. A gotowanie? nie umiesz ugotowac makaronu wedle przepisu? i zrobić rosołu z bulionu? też wedle przepisu? nie wierzę !!! i co ma do tego, że masz 26 lat ???

Moera odpisałam przed chwilą na maila.Kuknij do skrzyneczki i zaufaj mi 🌻

Dodam jeszcze,że nie czerpię żadnych korzyści z tego aby się z kogoś wyśmiewać.Uważam,że nabijanie się z kogoś jest strasznie obrzydliwe.Trzymam za Ciebie kciuki i czekam na odpowiedź.

ami_rko jutro poklikamy na gg lub poprosze o linka:) dobrej nocy!!:) i DZIEKUJE CI !!