Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moera

mam 26 lat,nie umiem gotowac,nie chce miec dzieci, nie znam tabliczki mnozenia i

Polecane posty

Gość moera

..nigdy nie bylam u ginekologa !!!!!!!!!!!! :O mam chlopaka ale nie chce wychodzic za maz!!! nie wyobrazam sobie zycia samej!!!!!!!!!!!!:(

Gość ccwcwcwc
tak właśnie na forum powstają potwory z toksycznych odpadów z różnych tematów ;D

Gość moera
i popuszczam mocz w majtki.

jesienna deprecha czy co??? mamy ci pomoc, opieprzyc, wybrac za ciebie lekarza ginekologa i umowic na wizyte? poprosic twojego chlopaka, zeby sie z toba nie rozstawal, czy moze wysterylizowac bo nie chcesz miec dzieci ????????????? reszty mozesz nauczyc sie sama....tylko odrobina dobrej woli :o

Gość moera
to nie jest zabawne !!!!!!!!!!!!!! to gorzka prawda o mnie !!!!!!!!!!!!!! czasami mysle ze powinnam byla urodzic sie facetem!!!!!!! FACECI MAJA LATWIEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:O

Gość moera
I kupki też nie trzymam. Wychodzi kiedy chce i jak chce

Gość moera
NA TO ZE JESTEM taka ZLOZYLO SIE WIELE RZECZY W MOIM ZYCIU!!!!!!!!! Dla was to temat do zartow,ale ja sie zle czuje !!!!!!!!!!!!1 Odstaje od reszty!!!!! mam leki spoleczne !!!!!!! wstydze sie swojego ciala!!!!!!!!! nie wierze w siebie !!!!!!!!!!! ...PRZEGRALAM ZYCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!:( :( :( :O !!!!!!!1

gotować każdy umie (przynjajmniej ten, kto potrafi czytać ze zrozumieniem) :P tylko nie każdemu się chce :P co do reszty.... jedynie ten ginekolog mnie przeraża. tabliczka w dobie komputerów nie potrzebna :P

Spokojnie dziewczyno. TO, ze masz 26 lat to nie znaczy, że musisz umieć gotować, że musisz chcieć mieć dzieci i męża. Na wszystko przyjdzie czas. Jesteś jeszcze młoda. Może nie spotkałaś faceta odpowiedniego dla Ciebie. Ja zanim spotkałam mojego męża nie chciałam ani małżeństwa, ani dzieci i spałam nawet ryż czy makaron.. :) Więc wyluzuj i nie zadręczaj się.

nie przegralas zycia, tylko uzalasz sie nad soba, a to dwie inne sprawy ale najlepiej jest zgonic to wszystko na karb problemow jakie wystapily w twoim zyciu najlepiej---> najprosciej wez sie w garsc dziewczyno, bo to naprawde delikatnie zenujace

Gość moera
i nawet kuzwa powiesic sie tez nie umiem. nic w tym swoim popapranym zyciu nie umiem.

A do ginekologa musisz iść. Musisz się zbadać, w tym piersi, zrobić sobie cytologię, etc. To lekarz jak każdy inny. Profesjonalista, który patrzy na ciebie jak lekarz na pacjentkę. A co do lęków. Kafeteria Ci nie pomoże. Widać, że źle się z tym czujesz. To choroba, więc idź do psychologa lub psychiatry. Wygadaj sie, niech Ci pomoże. Online niewiele zdziałasz. Pozdro!

Gość ccwcwcwc
Phi, jak będziesz musiała i chciała, to zaczniesz gotować (ja się nauczyłam w wieku 29 lat, rok po wejściu w pierwszy związek w życiu). Dzieci nadal nie chcę. Seks uwielbiam bo się dopasowaliśmy... W tym wieku też po raz pierwszy oglądał mnie ginekolog... Wyluzuj, moera. P.S. Tabliczkę wkuwa się na pamięć. Znajdź sobie i się naucz. Jako osobie dorosłej zajmie ci to niedużo czasu i twoja skarga że nie umiesz będzie za parę dni nieaktualna.

Gość moera
ale co z seksem. jedyny ktoremu do mnie stawal sie zapil na smierc.

Gość moera
latwo wam sie mowi.. :( szkoda ze moj chlopak mnie nie rozumie-nawet sie nie stara!!!!!!!!!!! :( fajnie macie ze jedynym waszym problemem jest pobyt tu na kafe..:O

Gość a może jesteś blondyką...
i stąd Twe problemy :D

NIE PODSZYWAC MI SIE TU !!😠 zreszta sex.. tez mnie nudzi... wole jedzenie !! ono mnie kreci:D !!!!!!!!

Gość a może jesteś blondynką...
i stąd Twe problemy :D

Gość a może jesteś blondynką...
to nie jest z Tobą tak źle...

widze ze ktos ma zasrana radoche podszywajac sie podemnie :( powodzenia PAJACU!!!!!!!!:O🖐️

Moera ---->>> gotowanie nie jest aż takie złe,nauczysz się.Dzieci trzeba pokochać,one są codowne,dają tyle radości,nadają życiu sens----bynajmniej tak jest w moim przypadku.A tabliczką mnożenia nie przejmuj się,jeżeli człowiek chce to się nauczy.

Moja pierwsza wizyta u ginekologa była koniecznością ponieważ byłam w trzecim miesiącu ciąży i też bardzo ją przezyłam.Do wszystkiego można się przyzwyczaić.Za mąż wyszłam mając 21 lat,po roku zaszłam w ciążę.Niczego nie żałuję !!! Kiedyś też podobnie mówiłam jak Ty tzn.nigdy nie wyjdę za mąż i nie będę miała dzieci---bo się boję.

Gość brutalna prawda...
dodaj do tego ze podnieca cie odgrzewanie starych, zapleśniałych, kiepskich prowokacji🖐️

TO NIE JEST PROWOKACJA!!!!!!!!!!!!!!!!! ale co wy mozecie wiedziec? calymi dniami siedzicie tu na forum i drwicie z innych wszedzie szukajac oszustwa,a jak czlowiek pojawia sie ze swoim probleme i szuka zrozumienia to tylko jedziecie po nim!!!!!!!!!!!!!!!! MYSL SOBIE CO CHCESZ!!!!!!!!!! TEN TOPIK TO KOLEJNY DOWOD NA TO ZE NIE WARTO OTWIERAC SIE ANI PRZED BLISKIMI ANI OBCYMI -BO NIKT MNIE NIE ZROZUMIE TYLKO WYSMIEJE!!!!!!!!!!!!!!TO PRZYKRE!!!!!!!:O cale zycie takie mam !!!!!!!!!! DZIEKI WAM!!:(

Moera chętnie z Tobą pogadam.Mam adres e-mail w nicku.Jeżeli chcesz to napisz do mnie.