Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

R2RO

No i znowu nie wyszło, kolejna porażka.

Polecane posty

jakie by te emocje nie były to fakt jest jeden...komiczne skutecznie je wywołuje;)

Gość do do do
komiczne---> skoro świat jest podły i zły, to TY jak małpa musizisz naśladować tych najgorszych, siebie też nie szanujesz.

Gość ja aaa m
Komiczne nei przeginaj, to że frk jest zyciowym optymistą, nie oznacza, ze jest pusty.. wręcz przeciwnie wg. mnie, czasem tez bym tak chciała ale niestety jestem zbytnią realistką.

R2RO fajny facet jestes, szkoda ze tak długo musisz czekac by czerpać wszystkie radosci z bycia z drugą osoba...ale do cierpliwych świat należy, zapewne wkrótce bedziesz czerpał garsciami...wg porzekadla (bez złosliwości) \"każda zmora znajdzie swojego amatora\"

ja aaa m - na razie to ja mam dość randek. No ale oczywiście do innego miasta się przenoszę, teraz to już nie ma odwrotu. Najpierw jednak zajmę się sobą, potem będę myślał o kobietach.

frk jest bardzo fajnym, inteligentnym facetem, wypowiada się tak że ochhhhhh tylko który to frk?:>

Gość frk-0999
I tu się Koleg myli! Uważam, ze świat jest immanentnie tragiczny. Nie znaczy to jednak, że wszystko z czego się składa jest fałszywe i podłe. Przeciętni ludzie w swoim życiu dokonują rzeczy złych i dobrych (w stosunku do bliźnich) jedni mnie drudzy więcej. Zazwyczaj nie są absolutnie dobrzy ani bezgranicznie źli. Po prostu krzywdzimy się nawzajem, jedni robią to namiętnie a inni niechcący i bez złych intencji. Kinka, to cały czas ja. Chyba, ze nie zauwazyłem podszywów, ale raczej nie widzę...

Gość do do do
frk to 2 osobowość komiczne, zawsze się razem pojawiają.

R2RO- racja, skup sie na sobie, odwiedzaj znajomych i zobaczysz...znajdziesz fajną babeczkę

Kinka28 - dzięki za komplement :) Też mam nadzieję, że w końcu znajdę tę \"właściwą\", ale z każdą taką porażką moja wiara nieco maleje. No ale pożyjemy, zobaczymy.

\"\"kobiecie wystarczy alkohol i odrobina bajeru, wiec jest po równo...\" Kazdej..? W każdej sytuacji? Zawsze?\" dlaczego z łaski swojej nie przypieprzyłaś sie za przeproszeniem do analogicznej wypowiedzi dotyczącej mężczyzn??? jak sie jedzie na facetów, to jest ok, jak sie odpowie tym samym, na zasadzie wzajemnosci, wobec kobiet, to sie pojawia zbiorowy atak... i szanuje kobiety bardziej niz leszczowatych facetów... a napisalem, ze facetom zazwyczaj to zwisa.... mnie akurat interesowała zawsze kobieta w celu stworzenia związku.. ale jesli kobieta byłaby z kims i chciala od niego odejsc to facet mnie nie obchodzi

Gość frk-0999
Ktoś tu napisał, że jestem optymistą :D Być może i jestem ale w specyficzny sposób. Świat działa (według mnie) na złej zasadzie (być może innej być nie może?) ale przez to nie jest złem absolutnym, bo składa się z wielu elementów, które możemy odebrac jako pozytywne. Podział tych pożądanych pozytywnych elementów (uczuć, zdarzeń, postaw...) jest nierównomierny (jak również ich odbiór i ocena) ale mając trochę statystycznego szczęścia i wykazując się celowym i rozumnym działaniem, możemy nie krzywdząc nadmiernie innych uzyskać dla siebie coś dobrego... Nie każdemu się udaje, nie każdy potrafi, nie każdy chce...

Gość ja aaa m
komiczne nei denerwuj się... z tego co zauwazyłam to frk jest Mężczyzną. A co do twoich wypowiedzi to widywałam je na różnych topikach i stwierdzam, ze czasem naprawdę fajnie i mądrze piszesz a czasem mam wrażenie, ze walczysz ze wszystkimi kobietami na kafeterii...

komiczne nie z kobietami walczy tylko z odmiennym od swojego zdaniem, nie róbcie z niego szowinisty?:)

Gość ja aaa m
a co do mojej wypowiedzi, ze Meżczyxnie wystarczy widok nagiego ciała to doczytaj do końca.. są wyjatki potwierdzające regułę.. ale fizjologii nie oszukasz. A alkohol to już ingerencja w homeostazę organizmu ;) Nie bronie kobiet ale weźmy przykład, ze wchodzi panienka do baru chętna na seks, po kilku minutach znajdzie potencjalną "ofiarę", jakby nei patrzeć facet musi się o wiele bardziej postarać.

Gość frk-0999
Wyjaśniam: przypieprzyłEM się do tej wypowiedzi bo jest absurdalną generalizacją, bo byłem tutaj na tym topiku. Na innych gdy wypisywano podobne ogólne stwierdzenia o mężczyznach, jeśłi mi się chciało reagowałem identycznie. Po prostu sprowadzanie rozmowy do absurdu, szerokimi jak Pacyfik uogólnieniami jest zajęciem jałowym.

frk - ale w tym przypadku, sytuacja wygląda dosc jednoznacznie.... zresztą kazdy sobie moze mnie powyzywac i poobrażać, za inne poglądy... a ja znam takich jak Wy i wiem, ze 3/4 z tego co piszecie to netowe autokreacje.... albo jestescie zimnymi jak lód kłodami... poznajecie kobiete, ktora kogos ma.... zakochujecie sie... i co mowicie - mam zasady, nie ruszam (odpadów ze stołu jak to ktoś był łaskaw kobiety określić - to jest wyraz szacunku)

Dzięki wszystkim za dobre rady. Na mnie już czas. Pozdrawiam

\"Nie bronie kobiet ale weźmy przykład, ze wchodzi panienka do baru chętna na seks, po kilku minutach znajdzie potencjalną \"ofiarę\", jakby nei patrzeć facet musi się o wiele bardziej postarać\" myslisz sie - klubowa suka, zrobi Ci laske w kiblu za 2 drinki... i podobny sort facetów poleci za laską, ktora szuka tylko sexu...

Gość bo to babskie forum jest
kinka nie piszemy o Tobie, Ty jestes tym wyjątkiem potwierdzającym regułę....wściekła macica czy co?? :o

Gość ja aaa m
ale ile masz takich panienek?? Prosze poczytaj troszke o zachowaniach ludzkich, pooglądaj programy naukowe.. skoro uogólniasz to przynajmniej podeprzyj sie faktami. Wg. ogólnych teorii, faceci podświadomie dązą, do zapłodnienia jak największej ilości kobiet, by przetrwał gatunek oraz ich cechy a kobiety podświadomie szukają partnera, który zajmie się nią i dzieckiem. Ot cała filozofia... ale jak powiedziałam to jest generalizowanie...

ja aaa m uwierzmi, że sporo... nie szukasz takich okazji, nie masz kumpli, ktorzy tak robią (bo kobietom sie nie chwalą) wiec nie wiesz

Gość do do do
Bywają kobiety za 2 drinki, i faceci chętni na numerek za drzewem za dyskoteką. Jest dużo kobiet, które zdradzają i facetów latwców. Ale... To, że istnieją tacy ludzie, wcale nie znaczy, że mamy brać z nich przykład, robić tak samo, też przestać się szanować i mieć za nic innych. p.s. a komiczne o frk. to jedna osoba.

\"p.s. a komiczne o frk. to jedna osoba\" a kto tu bierze z nich przykład...???? a co do cytatu to buahahahahahaha

Gość cholera....
Zawsze tak jest ktoś potrzebuje rady pomocy,wejdzie taki komiczne zwróci całą uwagę na siebie a autor topicu idzie na bok.Czasem mógłbyś siedzieć cicho jak kultura nakazuje ale ty chyba nawte nie wiesz co to znaczy.Siedzisz na kompie i tylko zacierasz rączki żeby pisać te bzdury i pewnie się głupio sam do siebie śmiejesz że ludzi wkurzasz.