Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

R2RO

No i znowu nie wyszło, kolejna porażka.

Polecane posty

Gość frk-0999
Ja nie twierdzę, ze tak było. Ja tylko zakładam taką możliwość. Takie rzeczy się zdarzają. I mnie sprzątnięto kobietę sprzed nosa kobietę i ja tak robiłem... Potem gdy analizowałem sytuację, okazywało się, że zadecydowała siła oczarowania.

Ale faktycznie, tutaj się przyznaję, że chyba też nieco przysnąłem i myślałem już że ona jest moja. Bywały okresy gdy nie odzywałem się do niej po 2-3 dni. Ale to raczej z braku czasu. Na pewno mojej winy też w tym trochę jest.

R2RO- doprawdy wszelkiej racjonalności zaprzecza Twoja obecna sytuacja, ale jak pisaleś nie ma tego zlego...przynajmniej w większym mieście zamieszkasz:)

ja aaa m - no to wyobraź sobie, że jestem 1,5 roku od rozstania z poprzednią kobietą i od tamtej pory nie uprawiałem seksu. No może nie licząc delikatnych pieszczot z pewną dziewczyną. Kinka 28 - tak tylko Ci się zdaje. To była przemyślana decyzja. Już wcześniej planowałem zmianę pracy i przenosiny do innego miasta. Tylko że akurat wybrałem to miasto, żeby być bliżej niej.

Gość ja aaa m
ale ja Ci wierze, tylko patrząc na opisywane historie na kafe to często Mężczyzni zdradzaja nie myśląc przed tym o konsekwencjach (może dlatego, ze mają mniej do stracenia?) . Nie odnosiło się to do Ciebie, taka luźna uwaga z mojej strony..

Gość frk-0999
Ależ ona mogła podjąć racjonalną decyzję. Przecież nie mówimy o małżeństwie tylko na początek romansie, swobodnej znajomości. Ona racjonalnie mogła wybrać tego kto na niej zrobił większe wrażenie. To "wrażenie" nie jest jakąś nieokreśloną mgłą, to konkrety. Na przykład; on miał jakieś cechy, które ją pociągają szczególnie (to może być nawet nieuświadomione) a których Ty akurat nie masz, lub w mniejszym zakresie. Można ten temat rozwijać długo. Polecam dobrą klasyczną literaturę; Flubert, Dostojewski. Oni świetnie pokazują relacje między płciami, meandry procesów decyzyjnych, ze tak powiem :D

oczywiscie, że cos kombinowała - moze sobie humor chciała poprawic, bo jej sie juz 2 lata z mężem (albo pratnerem) nudzi.... i kiedy zobaczyla, ze to juz nie zarty, to wycofała sie, wymyslajac bajeczke... spotkalem paredziesiąt kobirt z neta i potrafią nieźle kombinować... co prawda zazwyczaj przyznaja sie do tego, ze maja faceta, bo nam to zwykle zwisa :P ale ona zobaczyla sie zaangażowales uczuciowo i uciekła

\"patrząc na opisywane historie na kafe to często Mężczyzni zdradzaja nie myśląc przed tym o konsekwencjach\" za to kobiety patrzą - post \"nataliam\" o tym jak puściła sie z kumplem męza na imprezie i zaszła w ciąże

Gość ja aaa m
Kinka to takie dziwne? Żyjemy w cywilizowanym świecie, panujemy nad popędem... niektórzy panują :P

1,5 roku.. stary, to Ty jestes juz prawie jak prawiczek... erekcje masz pewnie na sam dźwiek słowa \"dupa\" :P wyjezdzaj z tej swojej mieściny i zacznij żyć pełnią życia :D

Kinka28 - no, nic, prawie zupełnie nic. Może dla wielu to dziwne, ale już tak mam, że lubię gdy seks wiąże się z uczuciem.

Gość ja aaa m
komiczne dlatego napisałam, ze patrząc na większość historii opisywanych na kafeterii. Może jest to kwestia tego, ze to damskie forum a moze tego, ze jednak Mężczyźnie trudniej się powstrzymać niż kobiecie i to jest fakt który potwierdza nauka :D Mężczyźni sa wzrokowcami, wystarczy im widok nagiego, piknego ciała by osiągnąć erekcję.. Kobiete sam widok męskiego członka raczej nie podnieci. Oczywiście od tego wszystkiego są wyjątki potwierdzające regułę :)

Gość do do do
komiczne---> facetom zwisa, że kobieta ma już kogoś? Mów w swoim imieniu a nie facetów! Nie każdy lubi resztki ze stołu po innym ale TY pewnie i owszem.

ja tez lubie sex powiązany z zaangażowaniem emocjonalnym... ale po co czekac na to 1.5 roku

Gość frk-0999
Komiczne, Twój cynizm jest (ja to tak odbieram) podszyty niewiarą w samego siebie i że tak powiem wszechogarniający i pusty. Wszechogarniający bo wykluczasz możliwość, że jednak jakaś częsć ludzkości (i to nie liczona w promilach) nie oszukuje bliźnich bez ustanku. Pusty bo defensywny i opisujący rzeczywistość jedynie w czerni i bieli. Na dodatek triumfalny bo sam sie napawasz swoim sarkazmem, w przekonaniu o własnej nieomylności, którą zasłaniasz się przed podłym światem, który jest podły ale nie zawsze i nie poprzez wszystkich ludzi.

Gość do do do
komiczne---> jedno jest pewne, Ty nie szanujesz kobiet.

Gość do do do
komiczne---> czytaj uważnie, nie dziewic tylko kobiet, które nie są jeszcze mokre po swoim chłopaku ale sam napisałeś, że Ci to zwisa.

Gość frk-0999
"kobiecie wystarczy alkohol i odrobina bajeru, wiec jest po równo..." Kazdej..? W każdej sytuacji? Zawsze? Czy długo trzeba myśleć aby dojść do wniosku, ze jesto to uogólnienie nazbyt szerokie..?

R2RO- a wy znowu o komiczne, skupcie sie na autorze topiku, jemu trzeba pomóc!:>

frk-0999 Twoja naiwność jest wszechogarniająca i pusta... wszechogarniająca, bo każdą nawet najbardziej oczywistą sytuacje interpretujesz poprzez pryzmat dobra, uczciwosci i wyższych uczuć... przez co wpędzasz sie w pułapkę kolejnych porażek, bo świat dla Ciebie jest tylko biały, jasny, piękny, zaludniony cudownymi uczciwymi istotami, które z miłością, empatią i godnym czułego kochanka pietyzmem, traktującą swych bliźnixh.... i ztej postawy wynika Twoja pustka :P

Gość do do do
kInka--> poglądy komiczne są szmaciarskie, stąd tyle zainteresowania jego bełkotem.

Widzę, że dyskusja zeszła na inny temat. Napiszę tak - nie jestem absolutnie zwolennikiem \"czystości\", czy dziewictwa. Po prostu tak wyszło. Najpierw długo przeżywałem rozstanie z kobietą i nie miałem ochoty na kontakty z innymi, no a potem tak jak napisałem - poznawałem kobiety przez internet, z jedną z nich doszło do pettingu (wiadomo, zabawa dla dzieci z podstawówki). W większości przypadków jednak jest tak, że albo mnie jakaś kobieta nie pociąga fizycznie, albo ja jej. A wiadomo jak to jest poznawać przez internet - po 1 spotkaniu zazwyczaj kontak się urywa. No i tak przeleciało sobie 1,5 roku.

Gość ja aaa m
ale nei ma co płakac nad rozlanym mlekiem.Arturze również myślę, ze powinieneś poszukac sobie teraz znajomych w nowym mieście albo nawiązać znajomośc przez net ale z kobietami w bliskiej odległości, chyba są na portalach randkowych jakies lokalizacje?