Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to co ty chcesz robić w życiu

Beznadziejna, tak se myśle, że ty powinnaś

Polecane posty

zapisać się do wolontariatu np. w domu dziecka albo w hospicjum. Zobaczyłabyś wtedy, że ludzie mają gorsze problemy niż ty.

Gość traumatycznie przezycie
dokladnie to samo chcialam ostatnio jej napisac :o

nieodpowiedni dzien wybrałes bo ja dzisiaj nie narzekam ale ok :) wiem jakie ludzie maja problemy co nie zmienia faktu ze ja też chcialbym życ normalnie wolontariat odpada bo zbyt duże zgrupowanie ludzi to jest a takie sytuacje mnie przerazaja

Gość idz na ekonomie
lepiej sie poczujesz

No ale ty mogłabyś żyć normalnie, ale wszystko psują twoje głupie kompleksy. Na pewno jesteś wartościową dziewczyną, ale musisz się otworzyć. I właśnie taki wolontariat, gdzie ludzi łączą wspólne cele byłby dla ciebie najlepszy.

nie umiem sie tak po prostu otworzyc a kompleksy sa tak silnie zakorzenion ze mnie po prostu paralizuja w pewnych sytuacjach nie zrozumiecie tego tak samo jak ja nie zrozumie np anorektyczek

Gość znam podobna do ciebie
bo i jest na ekonomii, stad mala sugestia

Gość ciagle tylko
placze i placze dziewcze, uazla sie nad soba. Ekonomie konczy, zatem bo do dziela

A nie myślałaś o psychologu??

Gość rozpatrz zatem ta
ekonomie. Z tych opisow wynika ze idealnie pasujecie do siebie

aha tylko ze ja z drugiej strony nei lubie nudy a ekonomia jest nudna chociaz gdybym miala wybierac to pewnie faktycznie wybrałabym ekonomie dla własnego swietego spokoju i komfortu psychicznego chociaz szlag by mnie trafiał ze nie mogłąbym robic tego czego lubie czyli ryzyka mysłalam o psychologu nawet bylam u dwoch ale nie wydaje mi sie aby mieli mi pomóc :O

Gość frk-0999
Beznadziejna Osobo, mówisz ze kompleksy są w Tobie mocno zakorzenione. Nie wątpię ale pomyśl jak one się umocnią i oplotą całą Twoją osobowość i charakter za lat 10, 20. Zacznij z nimi walczyć TERAZ. Metodą drobnych kroków, dojdziesz daleko. A jeśli chodzi o biust, jest na świecie trochę facetów, którym podobają się małe i drobne piersi. To nie jest aż taki problem, tym bardziej, ze można to poprawić. Może nie od razu ale masz w ogóle taką możliwość. A tak patrząc na kobiety na ulicy, najpierw zwraca się uwagę na sylwetkę, postawę, sposób chodzenia. Jest wiele kobiet z dużym biustem, które chodzą jak mężczyźni, cięzko stawiając stopy. Ładnym sposobem prouszania, mozna odwrócić uwagę od wad rzeczywistych lub dominiemanych.

Gość ekonomistko sorry
beznadziejna skad ty istoto w ogole jestes i jak godnosc?

tak na szczescie mam mozliwosc poprawy i chce zrobic to jak najszybcjiej \\znaim ktokolwiek sie zorientuje jak sprawa naprwde wyglada walcze z nimi cosdzinnie i codzien od nowa obiecuje sobie ze z zaczne od nowa i bedzie to wygladało zupełnie inaczej tak wiec staram sie ale w wiekszosci to porazki :o ekonomistko sorry --> nierozumiem :O