Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulinka_

STOSUNEK PRZERYWANY a ciąża - u par z długim stażem

Polecane posty

Gość jestem autorką tego topiku
widzę, że ktoś go podniósł po czasie;) jednak udało mi się zajść w ciążę wtedy od razu, ale poroniłam samoistnie:( fakt, że @ przyszła po 43 dniach, a test w 32 dniu cyklu był pozytywny oznaczał tylko jedno - poronienie samoistne:( wtedy jeszcze nie bardzo rozumiałam jak to w ogóle możliwe:( no niestety:( w następnym cyklu, gdy staraliśmy się znowu zaszłam w ciążę i za kilka dni rodzę:) jednak o braku płodności w naszym przypadku nie ma mowy;) na szczęście:)

o pierwsze dziecko starałam się prawie 2 lata - już w depesje wpadałam - oczywiście nie zabezpieczalismy się wogóle i w końcu tak poprostu w ciąże zaszłam- duzo zależy pewnie od szczęscia;) co do stosunku przerywanego- zabezpieczalismy się tak z 2 mężem - na zasadzie jak wpadniemy to też nic się nie stanie- nie wpadliśmy więc trzeba było zabrać się do roboty normalnie i udało się za pierwszym razem ponieważ chwilowo dzieci więcej nie planuję biorę tabletki- bo to jest prawdziwa forma antykoncepcji

oooo dopiero doczytalam ostatni post;) gratuluję i życzę lekkiego porodu i super dzieciaczka :)

Gość pepitkaaaa
słuchajcie jakby tak za pjerwszym razem od razu zachodzić w ciążę, no to nie wiem co by bylo, sameeee dzieci. Przecież są dni płodne i niepłodne.To też jest powodem do niezajścia w ciążę.